Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cate kile ati luat in cele 9 luni

Recommended Posts

Fetelor eu n-am somn la ora asta si vreau sa va intreb cate kg v-ati ingrasat in timpul sarcinii. Eu sunt in luna a 5-a si desi mananc cam la fel de cand am ramas, am avut pana acum o schema foarte ciudata de luat in greutate. Dupa ce am aflat sigur ca sunt gr. totul a fost ok, nu tu greturi, nu alte simptome si brusc in sapt a 6 (a 4 dupa conceptie) am luat 4KG!!! Dupa asta nu m-am mai ingrasat un gram pana in luna a 4-a. Pe la sfarsitul lunii a 3-a m-am panicat ca nu ma ingras si am inceput sa bag in mine ca o sparta, dar degeaba. M-am dus la doctor - cand a auzit ala cu ce problema vin la el, s-a stricat de ras. A zis ca in loc sa fiu multumita ca nu ma ingras, eu imi fac probleme si nu dorm noaptea - ce sunt nebuna? In fine, pana sapt asta (dupa Paste) tot alea 4kg le aveam. Iar in weekendul asta am pus in plus 3kg!!! Ce se intampla? De ce atat de mult?

**mentionez ca am cantar electronic si ma cantaresc cam o data la 2-3zile

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai mai intai FELICITARI si o sarcina usoara si frumoasa in continuare. Cat despre cantarit cred ca o faci cam des si mai rau te sperii.

Mai eu cred ca are ceva cantarul tau. Nu ai cum sa iei 3 kg intr-un weekend. Incearca sa te cantaresti la doctor ca sa fi mai sigura.

Eu in primele luni am am pierdut 3 kg din cauza greturilor, pana la urma cumva am inceput si eu sa ma ingras dar nu cred ca am luat mai mult de 8 kg pana la sfarsitul sarcinii.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

poze recente

Pasti 2006

eu nu am slabit primele luni din ccauza ca nu am prea avut greturi,insa imi era rau totusi..Am stagnat pana pe la 4 luni si apoi am luat 15kg per total.Dupa nastere automat am pierdut 10kg si inca si acum,dupa 2 ani ,pentru am fost tare lenesa nu am reusit sa dau cele 5 kg in plus ramase

In primele luni luasem f putin, pe la 7 luni aveam 12 kg in plus, iar la sfarsitul sarcinii aveam 20 de kg frumusele in spate!

Le-am dat pe toate jos si inca ceva pe deasupra.

Nu te cantari prea des si nu fi preocupata excesiv de greutate. Vei avea timp de asta dupa ce nasti!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [indecis] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

eu in primele luni (3 -4 cred) nu am luat kg in +, iar la 8 luni si ceva aveam 12 kg, apoi nu m-am mai cantarit pana am nascut la 39 de sapt, dar cred ca aveam 12-13-14 kg maxim.

oricum, eu nu m-am ingrasat in sarcina, eram aceeasi, dar cu burta [:D]

bine, nici nu am balotat in mine, am mancat ca atunci cat nu eram gravi, adica sanatos, fructe, legume, nici nu am avut pofte, nici greturi, iar seara nu mancam decat fructe daca imi era foame si beam muuuulta apa.

exact asa faceam si inainte de sarcica, exact fac si acum.

a, si mi s-aq intamplat ca intr-o anumita luna sa nu iau nici un kg, prin luna 7 sau 8, uite, acuma imi pare rau ca nu mi-am notat

oricum, per cat am fost insarcinata a fost una, daca nu cea mai frumoasa perioada din viata mea

sarcina usoara iti doresc si nastere usoara

Eu la prima sarcina am luat 9 kg iar la a doua 5 kg (aveam program mai nasol la servicu, dar am mancat normal). Prima fetita a avut 3 kg iar a doua 3.400kg. Iar dr mi-a zis ca bb isi ia cat ii trebuie si kg multe in plus sunt degeaba...

Anaid="brown">, mamica de [zana] Diana Alexia id="red">(28.02.2004) si [copil] Daria Oana id="red">(6.01.2006)

La prima am luat 6kg pana in luna 6a cand am inceput sa "bag in mine" cum spuneai si tu,de frica mai mult, pt ca mi se parea ca nu sunt destul de rotunda.. Pana la sfarsit am luat 17. Aproape 5 in ultima luna (pustiu a fost maricel si el 3.750 , 54cm). Acum astept cu infrigurare :D. Deocamdata sunt la 19 sapt + si 4 kile luate (da' cu greturi, dureri de cap, palpitatii, sangerari... ceea ce nu s-a vazut la prima..).

Eu zic sa nu te mai ingrijorezi atat despre kilograme. Corpul isi va face depozitele pe care le gaseste de cuviinta (eu am avut lapte hranitor aproape 2 luni, dupa care am inceput sa pierd in greutate si din cauza oboselii si pt ca era normal... dar s-a simtit in lapte si de la 3luni am fost nevoita sa i introduc o masa de biberon :( ). Copilul tau e mai important decat kilogramele in plus.

sanatate!

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

Mama, mama, iertati-ma, dar simt un pic de invidie: cum numai 5 kg, sau 9, sau 12? Bravo voua, eu la prima sarcina am luat 30, la a 2-a tot cam asa, iar la a treia "doar" 25-28 kg, astfel incat de la 54 kg cat aveam cand m-am maritat, acum am 75 si sant insarcinata din nou, cu al treilea(primul mi-a murit). Parca imi dati curaj si sper-fiind pe timp de vara-sa nu iau mai mult de 20, cel putin nu mai vreau sa mananc seara decat un iaurt, si sa bag multe fructe, legume si lactate .Cel putin asa vreau, dar de fel sunt foarte pofticioasa, sper sa ma pot abtine.

Roxana[gravi]10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...