Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Putzica mica-tratament hormonal

Recommended Posts

Nepotul meu (baietelul verisorului meu) are 12 ani si de aproximativ 1 an face (periodic) tratament hormonal (injectii) pentru ca medicul a considerat ca are putzica prea mica pt. varsta lui.

Povestea lui a inceput cand el avea cateva luni de viata. Atunci pediatra i-a pus diagnosticul de fimoza si i-a trimis pe parinti la operatie. Cred ca avea vreo sase luni cand l-au operat. Operatia nu a fost o reusita, e chiar urata (cel putin asa zice mama copilului), iar putzica tot nu a crescut. Bineinteles (sau cel putin asa cred eu) copilul nu avea atunci fimoza sau era cea fiziologica si nu avea nici o legatura cu putzica mica. Copilul era un pic grasut poate si din cauza asta putzica era mai mica.

Acum de mai bine de un an baietelul face tratament hormonal pt. crestere dar rezultatele nu sunt grozave (tratament prescris de un medic din Cluj). Mai degraba a inceput sa ii creasca mustata si barba[alcool]. Acum copilul nu este gras, e armonios dezvoltat. Mai putin putzica. Oare de ce? Si nu e totusi prea devreme pentru tratament hormonal? La un copil 11-12 ani? Mama lui e in dilema si nu stie ce sa mai faca.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tot ce-ti pot spune e ca operatia de fimoza n-are nici o legatura cu lungimea, largimea penisului, in afara cazului in care i-ar taia-o[alcool]. Rezultatele cosmetice nu sunt o garantie in astfel de cazuri.

In rest parerea mea e sa mai vada si alti doctori, o a doua opinie a unui endocrinolog e importanta.

Andreea ex-Acushor, actual Aburel Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.id="size1">

Ce nu inteleg eu,este cum poate decide un medic,pt. un copil de 12 ani,ca are putzica mica. Dupa care standarde? Poate el sa prevada cum va evolua cresterea si dezvoltarea copilului pana la 18-20 de ani. Si cum asa? Stie el cat poate creste in erectie putzica copilului?

Hai sa fim seriosi! Daca un doctor i-mi scoate asa ceva pt. copilul meu...eu personal il scuip in ochi!(parerea mea strict personala)

Mai stiu pe cineva,copilul are 11-12 ani si il da cu crema pe putza si ii face masaj ca sa ii creasca. Iar prima data cand mi-a vazut copilul l-a intrebat daca are puta mare!!!!!

Eu zic sa stea linistita prietena ta,eventual sa mai consulte un medic si sa astepte pana se termina perioada de crestere si dezvoltare hormonala a copilului.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

http://community.webshots.com/user/sebilus

Si Andrei are puta mica...asta am observat cand am fost in spital cu el in Timisoara si am vazut ca alti copii au puta mai mare...Dar am constatat numai, insa nu imi fac deloc probleme, asta ar mai lipsi! Mai in gluma mai in serios, eu zic ca fiecare cu puta lui, nu este o lungime constanta, lasa ca cresc ei si o sa fie mai bine, cel putin asa ma gandesc, nu?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

delphin ia-o mai domol... sa stii ca atunci cand perioada de crestere se termina nu prea se mai poate face nimic. Tratamentele post-pubertate nu mai au decat efecte cosmetice minime, daca le au si pe acelea.

Asta nu inseamna ca nu se poate vedea o a doua, a treia opinie si find ceva destul de delicat decide cu multa atentie.

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.id="size1">

Mie mi s-a parut ca e prea devreme pt. un tratament hormonal la varsta lui. Mama lui este in dilema. Nu vrea ca peste ani sa ii reproseze copilul ceva, in sensul ca atunci cand s-ar fi putut face ceva ea a stat cu mainile in san. Pana la urma chiar ar fi bine sa mai ceara si macar o alta opinie.

Si, Andreea chestia asta cu fimoza si puta mica se pare ca este vehiculata de destui pediatrii desi nu exista o legatura intre cele doua.[alcool]. Uite, si mie mi-a spus pediatra ca daca nu il decalotez pe pitic nu o sa ii creasca putzica.[xx(] Asta mi-o spune la fiecare control de cand i-am spus ca nu vreau sa il decalotez.

M=am intors de la plimbare si acum 10 minute m-am despartit de vara-mea. Am intrebat-o de evolutia tratamentului si se pare ca a inceput sa dea roade. Mi-a mai spus ca doctorul la care merge ea cu copilul i-a spus ca ar fi trebuit sa mearga la tratament deja la 5 ani si nu la 11.[alcool]

Mandy imi pare bine pentru ea si baiet, dar bine ar fi sa mai vada si un endocrinolog ca orice tratament hormonal are si efecte secundare.

Legat de fimoza. Tot ce stiu e cum decurge operatia se dezlipeste sau in cazul circumciziei se scoate complet o pielita... deci n-are ce micsora... acum daca pielita aceea lasata impiedica cresterea penisului.... hmmm am niste dubii, dar probabil c-or exista si cazuri extreme.

iaca ma bag si io p'aci sa va zic si io ceva de putzica mica

nu radeti [:D] dar si sotzul meu a facut tratament hormonal la 15 ani pt. aceeasi problema (pot sa linistesc mama in cauza...acum la maturitate totul este ok-marime si calitate [:I][bis]).El a avut o singura problema fiind pe vremea lui Ceausescu si medicii nu prea stiau multe despre astfel de injectii (soacra mea a facut rost de ele cu greu din Olanda) medicul i le-a administrat majoritatea in aceesi parte a corpului...[bang] ceea ce a dus sa ii creasca doar o parte a corpului [bang]...cu ajutorul unui maseur f. bun au reusit sa echilibreze balantza...

va doresc sanatate

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...