Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum se recunosc noduli la san

Recommended Posts

sal sunt dia din 0nesti am 16 ani si am un chist mamar de 2,69/1,56, mai bine zis am avut ptr ca am terminat tratamentul si acum a ramas doar invelisul e ca un disc, am trecut prin mai multe,multi doctori care nu cred ca stiau c este ala chist mamar dar am gasit la bacau o clinica, joi ma duc sa vad daca ma operez. Din c stiu, am fost intrebata dak mananc multa ciocolata sau pui ,atat. Am facut o ecografie si am facut tratament cu mastodynon 3 luni. In caz de operatie cine ma poate ajuta ma gandesc la bucuresti,targu mures sau brasov care din aceste variante si dak se merita sa ma operez,k doar poate reaparea iar nu?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

micutza, sfatul meu este : NU TE OPERA!!!!!! eu m-am operat si degeaba, au iesit altii si tot in situatia aia de la inceput sunt!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Un medic priceput ti-ar zice sa astepti sa te mariti, sa faci un bebe si sa alaptezi si dupa aia mai vezi. De regula, la fetele tinere nodulii sunt aglomerari de foliculina care se resorb dupa inceperea unei vieti sexuale normale si dupa alaptare.

Este adevarat ca pot fi si noduli cu problema, dar nu cred ca este cazul si oricum nu se recomanda operatia din prima.

Sfatul meu e sa stai linistita si sa nu te palpezi obsesiv in zonele respective pentru ca iti provoci singurica inflamarea.

Spre linistea ta poti face o mamografie.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

quote:Originally posted by miria_cristina

Un medic priceput ti-ar zice sa astepti sa te mariti, sa faci un bebe si sa alaptezi si dupa aia mai vezi. De regula, la fetele tinere nodulii sunt aglomerari de foliculina care se resorb dupa inceperea unei vieti sexuale normale si dupa alaptare.Este adevarat ca pot fi si noduli cu problema, dar nu cred ca este cazul si oricum nu se recomanda operatia din prima.Sfatul meu e sa stai linistita si sa nu te palpezi obsesiv in zonele respective pentru ca iti provoci singurica inflamarea.Spre linistea ta poti face o mamografie.Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

id="quote">id="quote">total de acord cu tine!!! un medic bun te sfatuieste sa astepti pana vei avea un copil, acelasi sfat l-am primit si eu, dar prea tarziu: dupa operatie, de la alt dr care mi-a spus ca nici nu trebuia sa fac operatia siu ca am facut-o degeaba!!!!"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."Lavinia: sotie alintata.....

depinde de tipul nodulului,ai facut analize hormonale? la mine a iesit prolactina muuult peste medie ,exagerat chiar (aveam valorile unei femei insarcinate in trimestrul 3 de sarcina,esi nu eram insarcinata). Eu m'am operat pentru ca nodulul meu a avut o evolutie rapida in 2-3 luni ,deja i se distingea forma prin pielea sanului, am uitat acum exact dimensiunile lui, stiu doar ca necesita de urgenta interventia chirurgicala.

M'am operat anul trecut in iunie ,la spitalul giulesti, la biopsie a iesit ca era tip :prolactinom.

Slava Domnului ca pana acum nu am mai mai avut probleme la sani

multa sanatate iti doresc,

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

ms ptr sfaturi,nu am facut nici un fel de analize,mamografie nu am voie sa fac mi sa spus, dar nu ma primesc, sunt prea mik,aici in onestipe la clinici nu imi dadeau voie nici ecografie sa fac,la spital mi sa spus ca acu scap mai usor dar mai incolo va fi mai greu,nu o sa am o viata sexuala normala sau cand o sa vreau un bebe va fi mai greu,nu stiu c sa cred sau c sa mai zic ptr ca ptr mine cel mai mare realizare a unui om este in momentul in care apare un bebe. Am fost programata miercuri,at revin cu mai multe informatii.Sper sa nu fie nevoie sa ma operez,oricum la clinica din bacau mi sa spus doar in caz de urgenta o sa ma operez. Imi pare rau,ca uni oameni cu halate albe care ar trebui sa te avute sa te faca bine iti fac mai mult rau sau te paseaza de la unu la altu si te baga in sperieti ca ai o gramada de bolii,la mine nu e chiar asa de grav dar sunt altii care chiar s-au stins din viata sau supera o viata intreaba. Astai romania, tarisoara noastra dulce!ms inca o data ptr sfaturi

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...