Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de ianuarie-februarie 2007

Recommended Posts

• Răspunsuri 154
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Felicitari Adinushid="red">[bis][bis][bis]Sanatate burticuta si urmatoarele 9 luni sa fie doar cu vesti bune si in final un bebelus sanatos si mincacios.

Mi-a zvicnit inima cind am citit [wow] ,,mamici ianuarie-februari..E ...2007,, mai sa fi trecut asa repede timpul.

Aliona

Distribuie pe alte site-uri

Felicitari ADINUSH, si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Eu sunt o viitoare mamica de septembrie-octombrie 2006, si chiar azi faceam socoteala cand ar trebui sa apara mamicile de iznuarie-februarie 2007, si iata ca au aparut. Felicitari inca o data, sa fie intr-un ceas bun, si sa fie o lista maaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeee, mareeeeeeeeeeeeee, cu multe mamici si bebei frumosi si sanatosi.

[gravi]20+ 90%[baietel]

Adinush, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. [pup]

Pana se umple listuta cu mamici, poti sa scri si la Mamici de Noiembrie-Decembrie 2006, ca sa nu te plictisesti. :)

Poze

Sa nu-i uitam..id="blue">

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.

Iacov 4:8

Adinush felicitari pentru testul pozitiv si multi pupici de la mamicile de ianuarie-februarie 2006!

Am asteptat cu emotie sa apareti pentru ca ne regasim pe noi care acum un an treceam prin aceleasi stari . Sarcina usoara si bebe sanatos, mancacios si frumos.

Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)

HE HE HE!!

[roker][roker][roker]

Bine ati venit Mamici de puiuti CAPRICORNI -VARSATORI!!

Sunt o mamica de septembrie Capricornid="red">, va urez sa va inmultiti ca ciupercutele ,sa fiti multe si unite pentru ca traiti aceasi experienta in live !!

Am sa mai arunc cate un ochi cand vor incepe starile de voma, noi cele din septembrie-octombrie am cam scapat de asa ceva, inarmativa cu lamai,muraturi,saratele si lapte rece doar asa va trece!!![:D]

Curaj

FELICITARI ADINUSH!

SARCINA USOARA si sa ai o companie cat mai numeroasa aici!

Maine se implineste un an de cand am tinut in mana testul de sarcina pozitiv! Si azi fetita mea Diana a implinit 4 luni!

MONI [mamica][9cer]care[balcon][comoara][bb] DIANA (01.01.2006)

Vreau si eu sa te felicit adinushid="red">. Chiar ma gandeam cand vor aparea mamicile de ian-febr ' 07.

Eu am fost prima viitoare mamica de sept-oct 2006 si am vrut neaparat sa te felicit si totodata sa-mi mai aduc inca o data aminte de primele sentimente ale mele....de viitoare mamica... de atunci.. Sa ai o sarcina usoara si un bebelush sanatos.

Si sa va inmultiti cat mai repede, sa va ajutati cu sfaturi.Conteaza enorm.Sa fiti ca niste surori.

Felicitari inca o data si multa, multa sanatate.

Inni [gravi] 22+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...