Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Indecent proposal!-studiu de caz

Recommended Posts

Banuiesc ca a vazut toata lumea filmul!

Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?![alcool]

Io am zis ca eventual 1-2% ar refuza asa ceva!As pune si pariu![hot]Oricum cred ca la pagina 2 ajunge la ZZid="size1">

Life`s a bitch and then you dieid="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Veve

Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite![:D]id="Comic Sans MS">id="maroon">Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">poze1,2,3,4,5,6id="size1">

id="quote">id="quote"> Pai in banii astia ai voie sa il strigi cum vrei[alcool]Life`s a bitch and then you dieid="size1">

quote:Originally posted by Veve

Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite![:D]id="Comic Sans MS">id="maroon">

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))]
quote:Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?!
id="quote">id="quote">Yank cred ca ar fi cam greu de explicat sotului cum peste noapte sunt milionara, nu crezi?[:D] Deci - eu zic sa reformulezi.[:D][cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)
id="right">
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Pai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??[:0]Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada[:D]....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine[V].

Dar tu ai accepta ??[:D]

gogomarla

quote:Originally posted by Babisa

Pai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??[:0]Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada[:D]....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine[V]. Dar tu ai accepta ??[:D]gogomarla

id="quote">id="quote">Ce te faci daca nu accepti tu, si se propune el?[;)][:D][:D] Hai ca fug la culcare ca am luat-o razna. [:I][sm][cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)
id="right">
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...