yank Publicat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2006 Banuiesc ca a vazut toata lumea filmul! Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?![alcool] Io am zis ca eventual 1-2% ar refuza asa ceva!As pune si pariu![hot]Oricum cred ca la pagina 2 ajunge la ZZid="size1"> Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veve Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!id="Comic Sans MS">id="maroon"> Irina,veve & crokoid="size2">id="violet">id="Times New Roman"> poze1,2,3,4,5,6id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat Mai 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 quote:Originally posted by VeveDaca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!id="Comic Sans MS">id="maroon">Irina,veve & crokoid="size2">id="violet">id="Times New Roman">poze1,2,3,4,5,6id="size1">id="quote">id="quote"> Pai in banii astia ai voie sa il strigi cum vrei[alcool]Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 quote:Originally posted by VeveDaca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!id="Comic Sans MS">id="maroon">id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))] quote:Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?!id="quote">id="quote">Yank cred ca ar fi cam greu de explicat sotului cum peste noapte sunt milionara, nu crezi? Deci - eu zic sa reformulezi.[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Povestea nasterii lui Davidid="right">Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babisa Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Pai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??[:0]Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada[:D]....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine[V]. Dar tu ai accepta ?? gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikinga Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Ei uite de aia e bun un open marriage[:D] Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 hell, yeah! mai ales daca nu tre sa afle sotu'[:p] ...si daca afla ii zic ca am mostenit-o pe matusa care sta in mobil home...desi ar fi cam greu sa explic cum de mai suna la telefon daca a murit[alcool] Oana_B [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 [:-)))][:-)))][:-)))] pai cum sa nu-i spun io lu' sotzu ca a dat asemenea bukurie pe capul nostru? daca ofertantu'i valabil, ok, dak nu, ma prezint cu sotzu, oferta speciala, 2 in 1... 1 ala cu oferta, evident. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 quote:Originally posted by BabisaPai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??[:0]Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada[:D]....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine[V]. Dar tu ai accepta ??[:D]gogomarlaid="quote">id="quote">Ce te faci daca nu accepti tu, si se propune el?[;)][:D] Hai ca fug la culcare ca am luat-o razna. [cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Povestea nasterii lui Davidid="right">Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat Mai 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Aloo,pai asta nu e chenzina sa te duci cu ea la data fixa la sotz.Ce dreaq mah!Ce ma `nervati! Babisa,nu accept sa dau banii astia[:D] Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.