Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salata de icre de crap


Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu le fac cu 2-3 linguri de gris fiert in apa.si in maio pun ceapa calita in putin ulei inainte si o las sa se raceasca.

nu stiu daca este din cauza cepei darde cate ori o puneam cruda razuita mi se pareau amare.

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu erau stricate icrele?[V]

 

Ce pofta mi-e de icre, si mie imi plac f mult, as manca toata ziua numai icre, de orice peste doar icre sa fie [ups].

Eu le fac cu ceapa cruda(necalita) si cu gris nu cu paine, in rest ulei ca la maioneza si lamaie stoarsa, putina apa minerala sa le faca pufoase, nu mi-au iesit niciodata amare.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am cumparat un borcan de la magazin, asa ca zic ca-s ok, nu-s expirate. Acuma ma gandesc ca am pus ceapa rasa si poate de aia.Se pot manca dar nu-s perfecte.Multumesc de raspunsuri! Si mie mi-a fost pofta ca-s gravida si am umblat tot orasul sa gasesc, aici nu se gasesc gata facute ca-n Romania. Dar o sa incerc data viitoare si cu paine si cu apa minerala..etc, ca dintr-un borcan pot face de mai multe ori, asa ca voi experimenta!Mersiid="red">!

 

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mia, nu ne invidia ca aici se gasesc gata facute [:D] pentru ca sunt o porcarie, pline de aditivi, apa si sare de lamaie... rar mai vezi o bobitza de icre... plus ca au niste culori galben sau roz...numai culoare de icre nu au!!![xx(]

Cel mai sanatos cumperi 100 gr de icre de crap din alea portocalii la culoare si le freci frumusel la mixer cu ulei, lamaie, apa minerala 1-2 linguri (sa iasa mai pufoase) si iti iese un castronel consistent de icre naturale [:D]... eu nu le fac nici cu gris nici cu paine... eu doar le servesc pe paine[:D]!

Ceapa poate sa dea gust amar la icre daca nu se face asa: tai ceapa foarte mic si o freci cu sare (nu prea multa ca deja au icrele destula sare) si torni si vreo 2 picaturi de lamaie peste ea dupa care o torni peste icre!!! Este mai delicios cu ceapa verde (evident asta nu se mai freaca cu sare ci se pune fidelutza ca atare)... si da gustul amar mai poate veni si de la vinishoarele din icre pe care ar trebui sa le cureti... sau am patit si eu odata, ca erau icrele foarte amare si am banuit ca atunci cand le-au luat din burta au spart fierea pestelui...[bang]

Pofta buna...

 

Ioana nasturica

Noi si Ioana

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa faceti icrele fara gris ,fara paine ...doar icre ,lamaie stoarsa ,ulei si ceapa tocata marunt ,marunt!O sa vedeti diferenta .....credeti-ma stiu ce zic ....sfaturi de la pescari profesionisti.

 

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ba eu cred ca se gasesc, aici sunt. eu iau de la un magazin cu produse grecesti/italiene, au si gata facute si din acelea ce necesita preparare. krinos. ultima oara le-am preparat acasa ca iesi mai bine asa si au iesit fff putin amarui, dar cred ca din cauza ca nu le aleg ei cum trebuie. probabil tot de-astea ai folosit si tu. eu am pus numai ulei, apa minerala si lamaie si le-am inmultit de minune. stiu f bine cum e cu poftele, eu cand eram gravida si am fost in ro, manacm in fiecare zi icre.

 

philip[pk]&andreea[usa]

copilasi dragalasi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...