fdoina Publicat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2006 Stiu ca era vorba ca statul sa stimuleze revenirea la servici a mamelor aflate in CIC, si am aflat cu surprindere de la o cunostinta ca fata ei s-a intors la servici de cateva luni, desi copilul nu are inca 2 ani, si nu primeste nici un ban in plus fata de salariu... cum e[?] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra M Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Da, eu il primesc. Dar trebuie sa depui un dosar la primarie... sa ai anumite conditii indeplinite. Vezi ca sunt multe discutii pe forum. Andra si Adelina Dora (26.04.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fdoina Postat Mai 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Sunt discutii aici la legislative? Ca sa stiu unde scotocesc[:D] Multumesc, Andra[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 pai si-a depus dosarul? eu l-am depus in ianuarie, am avut probleme cu el, dar mi-au dat retroactiv, incepand cu data depunerii dosarului, deci in aprilie, la inceput, am primit banii pe aproape 3 luni ... vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fdoina Postat Mai 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 3, 2006 Roxana, de fapt eu ma gandeam sa ma duc la scoala din septembrie (ioana face 1 an si 4 luni), ca sa nu-i incurc, ca daca ma duc la anu' in mai cand imi expira CIC ul, il las pe suplinitorul ala care vine in locul meu descoperit la sfarsit de an scolar... Da' dupa ce citii topicul ala cu stimulentul imi pieri entuziasmul, ca vad ca te plimba primaria de ametesti ca sa-ti dea un ban care ti se cuvine. In plus, nici nu eram foarte dornica de dus la servici, ca eu am trei copii, si cand oi pleca de acasa, la fiecare ii trebuie cate un baby siter[:D], mai ales aluia de 10 ani, care cand am intrat in prenatal ma intreba "mami, da tu cand mai pleci la servici?"[;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.