Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Recommended Posts

Gravidute si mamici, paciente ale dr. Moisa:Marinaid="red">[flo]- mamica Mariucaiid="red"> [fetita](IAS) si a lui Mihaiid="blue"> [baietel](100% natural) Ana Mariaid="red"> [flo]- mamica lui Victor Stefanid="blue"> [baietel](IAS)Cataid="red">[flo]- mamica Biancai-Andreeaid="red">[fetita] (natural)Amparoid="red">[flo]- mamica de gemeni [fetita][baietel] (IAS)Indyid="red">[flo] -trecuta prin multe peripetiii a reusit sa'l nasca prin cezariana pe Mirceaid="blue"> [baietel](natural) cel mai frumos baiat al lui mamiINDYMishiid="red">[flo]- [gravi] (FIV)Madynid="red">[flo] - [gravi] (natural)Alexia27id="red">[flo] - [gravi] (dubla IAS)RoAnaid="red">[flo] - [gravi] (IAS)Mitid="red">[flo] - [gravi] (FIV)mamiFloriid="red">[flo] - [gravi] (IAS)roxanyaid="red">[flo] - [gravi](natural) Veroniciid="red">[flo] - [gravi] (FIV) ++id="red">Madana id="red">[flo] - [gravi] natural..cu TPC neg..colpita si o gramada de nervi[:D]..si totusi a REUSITid="red">!!!!!betyid="red">[flo] - [gravi] FIV ..a pasit pe drumul lung increzatoare in fortele ei..chiar daca s'a mai impiedicat de cateva gropi in drumul ei..a reusit sa sa se ridice si sa mearga mai departe..si ne'a repetet intru'na...".CREDETI IN VISUL VOSTRU!id="red">.nu renuntati..."ea asa a facut si acum a devenit asa cum si'a dorit Baby on bordid="red">~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Prietena noastra de sufletAileeneid="red"> [flo]- mamica lui AlexandreInca mai sunt cateva superpaciente supervisatoare care in curand vor fi supergravidutze superfericite. [:D]Amelyid="red"> sa fie cu mult nororc!!!! acest capitol este in cinstea ta!!![i]"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa fie un capitol plin cu noi gravidute.

aileeneid="red">, te pup dulce pe tine si pe Alexandre. Imi place ca impulsionezi fetele. Adevarul este ca tare bine ne prinde.[pup]

Lianoid="red">, ia de la mine un [pup] dulce si mare

Amelyid="red">, te asteptam cat se poate de repede sa ne spui ca totul a fost floare la ureche.

va pup pe toate-toate

BUNA FETELOR!

LIANA30 multumim pentru noul capitol!

AILEENE, am vesti bune !!!Sunt fericita!!! Mi-a iesit prolactina binee..!! Dupa o luna de tratament cu bromocriptina a scazut chiar aproape de limita inferioara : de la 1.300 la 120 . Am sunat-o pe Moisica si aproape ca am tipat de fericire la telefon! Eram atat de bucuroasa incat cand m-a intrebat de laparo, daca vreau s-o fac luna asta am spus clar da!!! Asa ca maine dimineata o sun la spital sa vada daca ma poate programa pentru vineri, ca sa fie inainte de ovulatie. M-am hotarat s-o fac si pe asta, datorita tie Aileene. Recunosc ca i-mi era frica si ca mergeam pe premiza ca am o trompa buna, se poate ramane si cu ea. Dar uite ca dr. mi-a deschis ochii cu laparo si mi-a spus ca vor fi sanse mai mari cu doua trompe bune. Eram nehotarata, dar acum nu mai am nici o ezitare ! Daca i-mi poate face programare saptamana asta e bine, daca nu, dupa urmatoarea menstruatie si tot ma duc s-o fac! Pina pe 16 mai, cand e ziua mea ma refac eu si o sa pot dansa! Nu-i asa? Te pup si i-ti multumesc inca o data pentru incurajari! Sunt tauroaica nu geamana! Tu esti in gemeni? Si sotul meu la fel! El e pe 05.06. , Ziua ta cand e? Hai ca eu am spus cand e ziua mea! Fac si cinste ! [cheers]

Cu drag Ioana Tugs

Hop si eu la raport...ca m-a "tras de urechi" Aileene!

Cum sa fie? Emotii mari pentru 11.

Am inceput de ieri serviciul, dar stau pana la ora 14.

In rest, n-am greturi inca dar mi-e o foame de lup.

Au aparut niste dureri care cica sunt de ligament, normale, care initial m-au ingrijorat fffff mult si chiar am plans, ca urmatoarea zi trebuia sa incep serviciul.

Adevarul e ca cel mai bine ma simt in pat, lungita.

In alta oridine de idei, a trebuit sa intrerup tratamentul pe care-l fac de la inceputul primaverii, pentru alergie si sper sa trec cu bine peste toata perioada asta de polenizare.

Va din suflet si sunt cu ochii pe voi!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."

Beatrice

Poze dragi

Ziua buna la gagicute fara pereche !

Inca de la inceput , FELICITARI Liana id="blue"> ptr noul capitolas si sper sa te pot felicita si ptr altceva "[gravi]" cat de curand da ? N-ai de ales , poate pumnisorii tai sunt "fermecati" dar gura mea-i spurcata rau si ce zice , cam asa este , iar cand iau pe cineva-n colimatoriul meu , nu mai scapa , asa ca "pazea" !

Ioanaid="blue"> ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos si ca ai luat cea mai buna decizie , youpiiiii...yeeeee ! Tu pe 16.05. esti un tauras , in gen. ei stiu ce vor si-s taaare determinati , cu reusite multe-n viata , eu pe 30.05 "gemeni" ca si sotiorul tau si ca si "mon cheri-ul" meu , is buni dar cam schimbatori , acuma-i soare s-acum tuna si fulgera cu ei , dar au sufletul curat si-s sinceri [:D] cu cei din jur si cu ei insisi...prea exigenti! S-auzim numai de bine , vezi ca te am la ochi si pe tine ... astept , dar sa nu intreci masura ca te trag de manecuta , (glumesc) !!!

Lilianaid="blue"> draga de tine nici nu mai vorbesc TREBUIE sa MEARGA luna , asta daca nu ...O IMPING din spate ! Vreau si de la tine un II id="red"> de toata frumusetea ! Pupici din partea noastra de asemenea ! Ma bucur si ptr tine ca cu sanatatea e spre bine si mai bine de-cum incolo , da ?

Bety id="blue"> iubita , sa nu o iei prea personal ceea ce-am zis , era ceva ce am simtit pe moment si ma gandeam la toate cele care "pleaca" spre taramurile noi ale maternitatii si ne dau uitarii , dar in nici un caz nu-s trista ptr alt motiv , doar ca as vrea vesti mai multe si sa aflu tot despre voi toate cu burtici , ca asa e frumos , nu ? Sa stim mai multe si sa ne bucuram ptr voi sa nu ne pierdem din priviri ca ma doare sufletelul , m-am obisnuit prea tare cu voi toate si VA IUBE ...mult de tooooot ! Nu indraznesc sa ma duc pe la mamicute sa va intreb cum va mai e , de frica sa nu deranjez [q] sau sa nu fiu bagata-n "zama"...sunt bine crescuta eu , ce crezi ?! Hai ca pup eu urechiusele mamicutei cu "babye's on bord" id="blue">ca doara-s 2 samburei , vai ce ma bucur ptr tine ca si acuma imi vine sa chiui de fericire iubita ! Chiar am facut-o , sper sa nu ma fi auzit vreun vecin , ca totul e deschis , a venit vara ! Na hai c-o iau pe aratura , rau de tot !Pe cand echografia ? Abea astept sa ne spui IMPRESIA ta , ma vad pe mine inca , la prima echografie , plangeam de numa , cand i-am auzit inimioara , sau mai tarziu cand il vedeam miscandu-se , chiar sugea degetelul (asta spre marele "final") si puneam aceeasi caseta video pe care mi-a inregistrat-o dr. de fiecare data cand mergeam si ma uitam ca la un film de care nu ma mai saturam sa ma uit in fiecare zi , singurul film vizionat pe tot parcursul sarcinii , iar dupa , ma uitam la el pe "live" , dar un pic in cruce din cauza lipsei de somn [;)] , dar cu mult drag ! Asta va doresc fetelor la toate anul asta , chiar daca la sfarsit de an , sa aveti un bb sau 2 in marsupiul vostru drag !

Betyid="blue"> draga-ti doresc sa profiti din plin de aceste momente unice din viata ta , odihneste-te cat incape si menajeaza-te , dar mai vino cateodata pe la noi , sa ne pove minunatat ta poveste adevarata ! Pup dulce mamicuta si sambureii cei mici si dragi sa creasca mari si sanatosi ! N-ai de ce sa-ti faci ganduri , in privinta ligamentilor , intr-adevar eu am avut niste mici sangerari dar pe la 16 sapt. si era din cauza asta , dr mi-a spus din cauza ca uterul are nevoie sa se destinda si acesta nu era destul de elastic , din cauza ca n-a mai purtat sarcina , dar cu no-spa si aspirina , am dus-o pana la capat cu "brio" (ca circulatia sangelui sa fie ok intre mine si bb si sa n-am dureri)

Va doresc toate cele bune si s-auzim numai de bineeeeee !

Theaid="blue"> draga chiar nu mai poti veni ? Hai ca mai gasesti tu o ocazie , nu ? Sper ! Pupici cu drag !

Amelyid="blue"> iubita te astept sa vi sa ne spui cum te simti draga mea ? Sper ca totul a fost ok !

La toate cate-un [pup][pup][pup][pup][pup][pup]cu drag !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

buna fetelor,

va pup pe toate si ma bucur pentru noile gravidute. M-a impresionat mai ales ingerasid="red">, care ne-a dat vestea cea buna. Despre mine iau tot cycloprogynova si astept sa treaca si cea de-a doua luna ca sa ma pot apuca iar de monitorizari. Va admir pentru stoicism. Eu parca simt cateodata nevoia sa stau departe de forumul asta, dar imediat ce am intrat nu ma mai pot desparti. Va pup si sa auzim de cat mai multe [gravi]

betycoooooid="red"> te pupic si io...si stai linistita ca te bat daca nu[:D]..tin pumnii pe 11!!!!

MRLid="red">[pup] multa bafta!!

frantzuzoaicoid="red"> sa dea domnul sa fie gura ta asa "spurcata"[:D]

gabiuid="red"> [pup] va veni si randul nostru...asa cum spune betycaid="red">

CREDE IN VISUL tau!!!!id="red">

[i]

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...