Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

imprumut bancar pt firma

Recommended Posts

vreau sa va intreb ceva.

avem o firma care nu are activitate de mult timp, este pe zero, adica lunar depunem actele pe zero.

vrem sa o activam, dar am dori sa luam un imprumut bancar, pentru ca noi nu avem acum o suma mare de bani necesara pentru investitii.

stiti voi in ce conditii am putea lua acest imprumut bancar?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Imprumutul pe firma se acorda in baza unei balante bine pusa la punct cu venituri, profit..etc. Iti spun eu ca am experienta cu bancile, am facut multe dosare de genul asta. Daca nu ai activitate nu prea vad sanse de reusita. Mai bine pe persoana fizica in baza venitului, dar si aici iti trebuie un venit f. mare ptr. o suma f. mare , minim 2 ani de activitate in campul muncii pe cartea de munca, minim 3 sau 6 luni cu salariul cu care vrei sa ceri imprumutul.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Pe firma nu puteti lua cu siguranta.

Se poate lua pe persoana fizica.La una din bancile cu care eu colaborez conditiile sunt :sa ai minim un an in campul muncii,minim trei luni la ultimul loc de munca,iar ultima marire sa fie cu cel putin o luna in urma.

Daca te intereseaza iti voi trimite pe mail mai multe detalii si chiar iti pot calcula la venitul familiei cat poteti obtine.

Eu sunt din Timisoara,dar poti merge singura la banca si iti depui dosarul.Este una din putinele banci din Ro care accepta conditii mai viabile.

scuze, nu am mai intrat pe aici si nu am vazut subectu'!!!

Deci- poti lua un credit start -up de la BT daca indeplinesti conditiile; citesti mai multe aici: www.bankingnews.ro/Firme/Banca+Transilvania

daca mai ai intrebari te astept...sper sa mai vezi subiectul si sa nu fie prea tarziu!!!

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

va multumesc pentru raspunsuri. cred ca m-am lamurit cum e.

am citit si linkul dat de Gaby si cred ca nu avem sanse:

eu fiind casnica si sotul a muncit de cand am am oprit activitatea la firma noastra mai mult la negru.

asa ca... asta e [bang]

vom incerca sa ne angajam undeva, cu carte de munca, desi ne doream sa facem ceva doar pentru noi.

........

modific mesajul,

acum vad ca exista ceva potrivit la Ing:

http://www.bankingnews.ro/Nevoi/ING+Bank

si Emporiki

http://www.bankingnews.ro/Nevoi/Emporiki+Bank

ce ma sfatuiti?

pai cam greu fara carte de munca...si fara dividende;mai puteai lua credit doar cu ajutorul acestora....asta valabil pentru firma. Pentru persoana fizica mai greu fara carte de munca sau alte venituri dovedite cu acte:chirii, dividende de la ultimul loc de munca...Cat despre un credit de nevoi mare cu ipoteca daca esti eligibila iti pot da cateva sfaturi...

www.bankingnews.ro

www.cafeneauabancara.ro

• 2 weeks later...

va multumesc pentru raspunsuri.

am raspuns asa de greu pentru ca am tot fost prin interviuri, asa ca in cele din urma ne-am hotarat sa mergem "la stapan"[hop][:D] adica, ne angajam la patron[^]

nu va fi ca atunci cand am fost noi stapanii[:D] dar e mai lejer.

nu ne mai batem atata capul si nici riscuri nu avem [detectiv].

mai incolo , o sa ne mai pliem dupa cum avem posibilitatea.

oricum, ceea ce voi mi-ati spus e foarte folositor, daca nu chiar acum, poate ca in viitor.

asa ca va multumesc inca o data.[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...