Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bb nu accepta altfel de lapte decat de la san

Recommended Posts

alex are aproape 10 luni si pana acum nu a acceptat nici un fel de lapte,doar de la san...am incercat toate tipurile de lapte praf,chiar si de vaca...

mananca lactate sub forma de branza,iaurt,etc

problema e ca ar vrea sa suga mai mult si nu-i ajunge laptele cat il mai am eu...

ce sa fac?cum sa-l fac sa accepte si altfel de lapte?

ma bate gandul sa-l intzarc,poate asa va bea altfel de lapte.

voi ce zicetzi?

mai sunt mamici care au trecut prin asa ceva cu bb-ii lor?

va multzumesc anticipat!id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...
id="right">id="violet">id="Georgia">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am reusit dupa vreo doua saptamani de lucru. Ii dadeam bibe cu lapte, il arunca cat colo, iar i l-am dat si tot asa pana intr-o zi... l-a acceptat, a baut, a adormit... I-am dat lapte de vaca, a fost singurul pe care l-a acceptat, incercasem si formula, la ala s-a strambat...

Ioana si [zana] Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

anca, stai calma, daca ,mananca iaurt sau branzica de vaci isi ia tot ce are nevoie.Sau cereale cu lapte incorporat.

Sofia mea a baut alt laptein afara de san abia la un an si 7 luni.Dar manca iaurt sau branzica ,si cereale din astea.Nu f mult, da suficient.

N-a avut probleme de calciu absolut niciodata, pana acu, la 3 ani si aproape 8 luni.Sper ca nici de-acu inainte.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

ancutzathree in aceeasi situatie suntem si noi ... mihaita are 9 luni si jumatate si nu accepta decat san ... am incercat formula si pe langa faptul ca a plans foarte rau din acel moment a refuzat si suzeta (de asta nu sunt asa suparata, doar ca acum isi roade degetelele) si biberonul de ceai, cateva zile a fost extrem de agitat

am renuntat la idee cu gandul de a-i da atata lapte cat am inca o luna doua si apoi sa incercam lapte de vaca ... sper ca vom avea mai mult succes ...

[mamica] Mihaiela si [comoara]Mihaita

nu imi fac probleme ca n-ar manca destule lactate in general,doar ca mi-e mila de el cand il vad ca ar suge si nu mai este cat ar vrea el[:(] ....id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

Anca,pic si eu ca musca in lapte aici...sa ma dau si eu cu parerea...Vrei sa il intzarci pe copil sau pur si simplu sa il obisnuiesti si cu alt fel de lapte?

Alex a supt pana la 11 luni jumate,cu toate ca bea lapte de vaca(aveam o tanti cu o mica ferma ,pe strada),manca iaurt facut in casa,branzica ...si toate celelalte lactate.

Luana a supt san pana la 1 an si 3 luni(deja si mie mi se parea ca nu prea mai avea ce suge,insa dormea cu sfarcul in gurita si pe la coltul gurii i se prelingea lapte...) si alt fel de lapte nu a baut pana pe la aproape de doi ani.Nu vroia nicicum.Asa ca maca iaurtele,cascaval,unt....

Eu zic sa nu te panichezi,caci toate sunt cumva la timpul lor...Multa sanante si sa cresca copilul mare si sanatos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

quote:Originally posted by Ana68

Anca,pic si eu ca musca in lapte aici...sa ma dau si eu cu parerea...Vrei sa il intzarci pe copil sau pur si simplu sa il obisnuiesti si cu alt fel de lapte?

id="quote">id="quote">nu as vrea sa-l intzarc...numai ma gandesc ca poate asa ar accepta laptele de vaca...daca nu ar mai primi san...id="blue">id="Georgia">anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

Fetita mea a supt pana la 8 luni si jumatate, nici ea nu accepta alt lapte, dar din cauza ca eu nu am mai avut lapte eram silita sa o invat cu lapte formula. A acceptat pana la urma, laptele Beba (cu gust imbunatatit).

Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte.

http://photos.yahoo.com/ramonarump

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...