Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor (12)

Recommended Posts

Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 Capitol 5 Capitol 6 Capitol 7 Capitol 8 Capitol 9 Capitol 10 Capitol 11

Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire: [flo]Georgiana (Slatina,Olt) [flo]Gyna (Suceava) [flo]Joker [flo]Catalin (Bucuresti) [flo]diadaniela (Bucuresti) [flo]alexa si mami (pitesti) [flo]lulu 77 (Constanta) [flo]chiquitita [flo]iri_sori (Ploiesti) [flo]eveline (Suceava) [flo]monagan (Cluj-Napoca) [flo]addinel (Bucuresti) [flo]adinell (alias adinella) [flo]impreuna(Cluj-Napoca) [flo]SunSmile (Bucuresti) [flo]NicoletaB [flo]Ilincalif (Suceava) [flo]Carmencyta (Suceava) [flo]Himmelsduft (Germany) [flo]Fannna2003 [flo]Grodear (Bucuresti) [flo]BraveGirl (Bucuresti) [flo]Andreea_trend (Bucuresti) [flo]Liana30 (Craiova) [flo]Teodora35 (Bucuresti) [flo]Hogearamona (Prundul Bargaului) [flo]Daniela_daneza (Bucuresti) [flo]Danutza_s (Bucuresti)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate"id="red"> (JACK PENN)id="blue">id="size3">id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by impreuna

Io prima [pk] Am tot asteptat sa apara noul capitol ca sa scriu [:D]Imi place citatul de mai sus, se potriveste :)Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

id="quote">id="quote">Pai daca stiam, il deschdeam mai devreme.[:D] [pup]Si mie mi s-a parut un citat foarte frumos si potrivit. L-am luat de pe forum aseara. O sa ma duc sa vad si cui ii apartine sa trec aici sa nu fiu acuzata de plagiat. [:D]id="navy">id="Comic Sans MS">Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">Avem si POZE

Uffff….am asa o stare,tremur, zambesc , imi vine sa plec fugind spre iubitul meu sot! Mi-a mai facut-o o data…atunci a fost si mai “tare”, dar acum….

Povestea e relativ scurta….eu am facut unul din masterate la Praga. Anul acesta in ianuarie am fost anuntata ca mi s-a acceptat dosarul pt MBA tot la ei, la UNYP. Si eram fericita nevoie mare. In 15 mai ar fi trebuit sa ajungem la o conferinta in Praga si asta ar fi insemnat….ca pot merge sa vb personal si la universitate. Numai ca acum doua saptamani iubi m-a anuntat ca s-a anulat conferinta. Si am fost foarte dezamagita…pt ca nu puteam merge in orasul meu de suflet si mai ales nu puteam sta de vorba cu oamenii care au vazut in mine un candidat interesant.

Si acum vine partea pe care am aflat-o prin mail de la sot….apoi primind si telefonul:

“ Stii ca eu sunt mandru de tine si de tot ceea ce ai realizat. Vreau sa ajungi sa vorbesti la universitate, pentru ca meriti. Vreau sa mergem la Praga pentru ca iubim orasul ala, pentru ca putem face mii de poze, putem bea bere:), putem sa ne plimbam de mana, putem sa cumparam kilograme de haine si parfumuri. Si mai presus de toate…vreau sa te scot putin din nebunia asta, oferindu-ti un weekend prelungit la Praga! Am aranjat si cu Alex….va sta la frate-miu…stii ca ei doi il iubesc. Sper sa nu ma omori prea tare…maine plecam si ne intoarcem luni. Si mai sper sa-ti placa surpriza mea si sa nu incetezi niciodata sa crezi in iubirea mea. Pentru ca tu esti TOT…sufletul, viata, iubirea!”

Asadar fetele….maine dimineata inainte de plecare o sa intru sa va salut si apoi…zbor spre iubire, distractie si voie buna!!! Uffff….la asta s-o fi referit cand mi-a zis ca luna mai va fi “bombastica”???

p.s. seful meu stia….sa nu-i bat eu pe ei doi??? Nu-i bat, pt ca pe unu-l iubesc de mor si pe celalalt il apreciez mult!

Ma scuzati si voi ca va zapacesc.....am zis si la fetele de la nurori...ca mie toate-mi sunteti dragi! Si simteam nevoia sa urluuuuu....ca-s fericita! Multumesc ca ma suportati!id="blue">

La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

Sunuleid="red"> m-am emotionat pana si eu citind mesajul de la sotul tau.Dar tu... Sa-ti traiasca sotul si fa-l fericit ca merita.

Iubiti-va mult si distractie placuta la Praga. O rugaminte am la tine. Fa multe multe poze si pune-le aici sa vedem si noi.

P.S. Daca se poate pune macar una cu sotul tau cel minunat. Oricum transmite-i 2 pupici [pup] [pup] de la mine (hai fato, nu fii geloasa...[:D])

[pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Gata sefa! Poze o sa aduc...multeee! Cu iubi..pe privat, ok? MULTUMESC din suflet![dual]TUTUROR!

quote:Originally posted by georgi75

Sunuleid="red"> m-am emotionat pana si eu citind mesajul de la sotul tau.Dar tu... Sa-ti traiasca sotul si fa-l fericit ca merita.Iubiti-va mult si distractie placuta la Praga. O rugaminte am la tine. Fa multe multe poze si pune-le aici sa vedem si noi.P.S. Daca se poate pune macar una cu sotul tau cel minunat. Oricum transmite-i 2 pupici [pup] [pup] de la mine (hai fato, nu fii geloasa...[:D])[pup]id="navy">id="Comic Sans MS">Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">Avem si POZE

id="quote">id="quote">La bine si la greu, STEid="red">AUAid="blue"> - Campioana sufletului meu!!![steaua]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...