Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Produsele ROC

Recommended Posts

Buna din nou fetelor!Ca de obicei,vreau sa ascult si parerile voastre in ceea ce priveste produsele pt.ingrijirea pielii de la ROC.Va rog sa-mi spuneti,daca le-ati folosit,ce parere aveti despre ele si ce ati folosit din aceasta gama si v a placut in mod deosebit.Demachiantul 3 in 1 si crema hidratanta si destresanta ati folosit?Cum vi s-au parut?

Am vazut in farmacii mai multe game cum ar fi Vichy,Avene,Roc.Ce ati folosit si ati foat f. multumite din toate aceste produse?

Va multumesc mult![biz]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am mai scris un mesaj dar nu stiu ce s-a intamplat cu el...O iau de la capat...Folosesc de la ROC cremele de ochi antic-cearcan si anti-rid si lotiunea tonica.Sunt foarte multumita de ele.Cremele de ochi sunt totusi cam puternice si uneori ma ustura ochii de la ele asa ca le mai alternez cu alte creme iar lotiunea tonica e in top 10 pe lista mea de cosmetice.

Sunt fan produse Vichy,mai ales pt ca sunt mai ieftine decat alte produse de firma si sunt la fel de bune.Am folosit pana acum crema de zi pt ten f uscat si crema de zi pt ten f deshidratat.Le-am adorat.Folosesc crema de noapte detox-antirid...bunisoara...De asemeni folosesc gelul exfoliant normaderm.Sunt bune, nu fac minuni ca nici un alt produs cosmetic dar eu o sa continui sa le folosesc.NU am folosit inca Avene dar am auzit ca sunt si ele la fel de bune

Crema de zi pt. ten f. deshidratat de la Vichy o folosesti?Crema anti cearcan a avut efect?Vezi ca daca sunt f. puternice nu este bine sa le folosesti pe un ten care nu este matur,sau cel putin asa mi-a spus farmacista.

quote:Initial creeata de nadyana

Demachiantul 3 in 1 si crema hidratanta si destresanta ati folosit?Cum vi s-au parut?

id="quote">id="quote">

eu le folosesc pe amandoua si sunt multumita, in sensul ca am ten sensibil si nu imi apar nici un fel de tampenii pe fata cu aceste produse.

demachiantul 3 in 1 roc nu trebuie clatit! id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

nadyana, nu stiu cat de puternic hidratant e pt. ca eu nu am ten uscat, nu am riduri si nu vad cu ochiul liber modificari in structura pielii; ceea ce ma intereseaza e sa fie bine ingrijita si sa nu se irite, scopuri pe care zic ca le-am atins cu produsele astea.

am mai folosit de la roc si creme din gamele "calmance" si "purific-ac", bune si acelea.

o crema care mie mi s-a parut proasta a fost de ex. normaderm de la vichy, dar am o prietena care e incantata de ea, zice ca ii inchide f. bine porii.(de la vichy mi s-a parut ok crema termal-fix 1, intr-o vreme in care chiar imi deshidratasem fata cu un tratament prea agresiv).

ideea e sa incerci sa vezi ce ti se potriveste tie. sigur ca mai multe pareri pozitive justifica investitia, dar totusi nu garanteaza nimeni ca tie iti va fi buna crema respectiva.id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

da, folosesc crema de la vichy pt ten f deshidratat.E super.Obisnuiam sa imi simt fatza f f uscata dupa ce o spalam dar acum, de cand folosesc crema imi simt pielea mult mai elastica.Da, stiu ca folosesc creme prea puternice pt varsta mea, dar ridurile astea ma scot din sarite.Crema anti-cearcan de la ROC a fost singura crema la care am vazut vizibile efecte anti-cearcan din cate am folosit.Totusi,nu te astepta sa fii la fel de multumita ca mine daca folosesti aceste produse, conteaza f f mult de tipul tau de ten, eu am folosit de atatea ori produse cosmetice universal recomandate si nu mi s-au parut bune deloc.Cel mai bine e sa ceri mostre gratuite si sa vezi pe pielea ta care ti se potriveste.De asemenea, daca te tine buzunarul, incearca crema de ochi ''cellular''de la PRAIRIE.Nu stiu unde se gasesc produsele prairie in romania dar eu am avut eczema la ochi si din zecile de creme pe care le-am incercat a fost sg de la care nu m-au usutrat ochii.Plus ca facea o piele incredibil de catifelata.

una din cele mai bune creme pe care le-am folosit este roc triple action care din pacate nu se mai face. a fost mai buna decat lancome(groaznic)vichy(care este l'oreal ca si lancome).ptr mine roc este o gama f.buna si o recomand tuturor

fab

Roc si Galenic- cele mai bune cosmetice farmaceutice. Avene e facut tot de Pierre Fabre, cei ce fac si Galenicul asa ca folositi-le cu incredere.

Asa cum a spus cine va inainte Vichy e gama farmaceutica a lui L'Oreal, nu ca nu sunt bune, dar eu le prefer pe cele amintite mai sus.

Mire-mama de fetita frumoasa

http://community.webshots.com/user/Papucica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...