oanaiasi Publicat Mai 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2006 Am sa fiu cat mai scurta cu putinta...eu am centrala de apartament si luna trecuta m-am trezit ca pe lista de plata de la asociatie trebuie sa platesc aproximativ 450000 lei pe apa calda consumata[wow] . adika eu platesc gazu care imi incalzeste apa si mai trebuie sa le dau si lor . Bun ....ma duc si le zic sa indrepte greseala scazandu-mi din factura de pe luna urmatoare cei 450000 lei. Azi observ ca s-a afisat intretinerea pe martie iar eu printre altele am de platit (si luna acesta) inca vreo 2 metri cubi de apa calda ! Furioasa la culme am hotarat sa fac o plangere ! Si acum intrebarea mea e: unde fac acesta plangere? Cine ar trebui sa se ocupe cu sesizari de acest gen? Va multumesc pentru info! Oana id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svety Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Dar cand ti-ai instalat centrala, nu ti s-a scos contorul de apa calda? Asa se face. Si apoi platesti apa ce o consumi - rece dar care se incalzeste de la centrala[:D]. Te du la Regia de Apa si Termoficare. maid="red">miid="blue">[fularst]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005) albumul lui Daniid="blue"> piticii lui Danutzid="blue">[:o)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena d Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 scriu telegrafic, ca am o foaaaame... e prea dimineata... cauti pe site la asociatia nationala de proprietari de apart., formularele cu reclamatii, ceva cu cerere de recalculare a nu-stiu-ce suma ce nu-ti convine, o completezi, inregistrezi cu tot tacimul la asociatie, avertizezi ca se lasa cu acuzatii de frauda financiara, dat in judecata - parca taxa de timbru care e gratuita - si anunti presedintele de asociatie si comisia de cenzori, comisie care e obligata sa VERIFICE listele de plata catre proprietari. ceri raspuns in x zile. nu-i intereseaza pe aia de la regia de apa razboaiele voastre din asociatie, la ei sa iasa banul pe total factura ! succes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idora Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 quote:Originally posted by svetyDar cand ti-ai instalat centrala, nu ti s-a scos contorul de apa calda? Asa se face. Si apoi platesti apa ce o consumi - rece dar care se incalzeste de la centrala[:D]. Te du la Regia de Apa si Termoficare.maid="red">miid="blue">[fularst]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005)albumul lui Daniid="blue">piticii lui Danutzid="blue">[:o)]id="quote">id="quote">Exact asa-i si la mine.Nu-i normal sa platesti apa calda la asociatie, doar apa rece.Gazul si apa calda se plateste la Regia de Gaz, in factura pt. gaz e inclusa si apa calda.------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell) poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena d Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 nu exista asa zisa plata a apei calde menajere consumate, ptr. categoria de proprietari care au centrala termica murala ! in cazul in care au taiat alimentarea cu apa calda menajera de la sistemul centralizat. se plateste numai apa rece contorizata de ap. de masura respectiv si gazul metan, la fel. nu intereseaza pe nimeni daca eu vreau sau nu sa am apa calda la circuitul meu de tevi din casa, din moment ce apa rece o pot incalzi la aragaz sau la fierbator electric, dupa cum am eu chef ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Fa-le o hartie, in care sa reamintesti ca ai centrala proprie si te-ai debransat de la caldura, dupa care ignora-i cu desavarsire! Sa te dea in judecata ! Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.