Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pierdere sarcina trim 3

Recommended Posts

Buna fetelor. Am o intrebare pentru fetele care au trecut printr-o pierdere de sarcina in trim 3, in cazul meu 30 saptamini. bebe mort aparent fara explicatie,sunt internata iar doctorii imi spun ca trebuie sa asteptam sa se declanseze contractiile si colul sa se dilate de la sine(asta insemnind chiar si 3-4 zile),pt ca mai apoi sa actioneze si ei cu niste injectii de dilatare,pentru a naste normal fara cezariana.Chiar nu se putea crea artificial aceste stari de la inceput fara a mai trece prin ce am trecut?Adica dupa o zi din cauza analizelor proaste sa fie nevoiti sa-mi faca tot cezriana.Va pup si nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu in 10 zile.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

apatyid="red"> regret ce sa intamplat ,din fericire nu am trecut prin asa ceva dar din pacate nu am ramas insarcinata niciodata avand unele probleme.sa ai parte de sanatate multa si sa stii ca Dumnezeu exista pentru fiecare .capul sus si sa nu mai fi trista primeste de la mine un[pup]si o[flo]

Biencuta

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi

Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s

Adevaratele infrangeri

Sunt renuntarile la vis"

iubita eu la 5 luni jumate cand am pierdut sarcina tot asa am patit...

stiu si te inteleg perfect...

mie mi'au spus ca e mai bine asa...sa nu am probleme dupa...

si eu tipam la ei si le spuneam sa ma taie sa terminam odata...dar parca vorbeam cu peretiii!!!

a fost groaznic...dar ..dar...

iti doresc sa iti dea domnul putere sa mergi mai departe...

eu una am reusit sa merg mai departe..nu a fost usor...si nici acum nu imi este...dar fac tot posibilul sa nu ma mai doboare nimic...

tot binele din lume ti'l doresc!!!

[i]

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

apatyid="red">, nu poti sa-ti dai seama cit de rau imi pare pentru tine. Si eu am trecut prin acelsi lucru, dar la 17 saptamani. Asta a fost acum 2 sapatamani, deci durerea e proaspata... Daca vrei, mai sintem citeva fete cu care poti schimba o vorba aici.

Eu am fost dilatata cu medicamente, fara nici un fel de anestezie si apoi chiuretata mai mult pe viu. Mi-a explicat doctorul atunci ca nu poate sa-mi faca nici un fel de anestezie pt ca ar opri contractiile si apoi in timpul chiuretajului, are nevoie de un uter "tonic", sa simta ce face, ca altfel "chiuretezi cu teama".

Si mai mult decit orice altceva, o nastere naturala este cu mult mai indicata decit orice cezariana, in primul rind din cauza taierii uterului si apoi din cauza recuperarii post operatorii si mai apar complicatii si dupa aia (aderente, etc).

Sincer, n-am intles din mesajul tau daca ti-a facut cezariana sau nu pina la urma si ce a durat totusi 10 zile.

Iti doresc sa ai putere sa treci peste asta si ti-am mai spus, sintem mai multe fete in situatii asemanatoare si ne putem ajuta intre noi... [floare3]

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">

Va multumesc tuturor pentru raspuns, sunteti niste dragute,iar pentru Ale,tin sa-ti spun ca s-a terminat tot, cu o cezariana,cu anestezie totala. Cu toate ca se dilatase colul, nu aveam contractii iar analizele de la ficat(tgp,tgo)si trombocitele erau de ordinul fantasticului. stiam de virusul hepatic b prezent, dar am tinut tot timpul sub observatie cu o dr. de la infectioase ,analizele fiind mereu in limite normale.De cind m-a internat 2 zile n-am avut decit sa astept,iar a doua seara la un simplu control de tensiune au conststat ca era 18. Atunci a inceput nebunia.Intr-o jumatate de ora au fost gata toate analizele,a venit si medicul meu,au venit si ai mei de acasa si in 10 minute s-a luat de comun acord hotarirea: cezariana.[grup] Din cauza analizelor nasoale combinate cu anestezia in coloana, nu garanta nimeni ca nu era risc de paralizie din cauza cataterului montat in coloana. 2zile inainte de operatie,+2 la reanimare iar apoi refacerea,deabia imi tinea tensiunea sub control.Acum imi revin incet,dar sa stiti ca e adevarat, speranta si visele mor ultimile![zid]

Apaty, draga de tine, prin ce ai trecut, imi pare asa de rau...[:(] Din pacate stiu prea bine ce durere simti...Cuvintele sunt de prisos, dar sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti merge mai departe[ruga]

Cum ti-a spus si Ale, daca vei simti nevoia sa-ti strigi durerea, scrie la "durerea pierderii unei sarcini" unde suntem mai multe si ne putem sustine una pe alta, cat de cat.id="maroon">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Apaty, imi pare nespus de rau pentru tine.....

Din pacate stiu prin ce treci, eu am pierdut 2 sarcini (saptamina 21 si 22), la ambele a trebuit sa astept sa se declanseze naterea natural. A fost cumplit, mi-am blestemat zilele si am implorat sa se termine....

Iti doresc sa gasesti taria sa poti privi inainte si curajul sa mergi mai departe!

Flavia si Bianca[bibe]

Biaid="red">[copil]

Fetelor mi s-a facut pielea de gaina cand am realizat cat de multe femei pierd o sarcina inaintata. Mai bine nu ramai insarcinata decat sa o pierzi. Doamne, mi se face parul maciuca. Ma rog lui Dumnezeu sa va dea puterea de a merge mai departe caci nu am cuvinte de incurajare, de fapt nici nu stiu ce sa mai spun, doar ca va impartasesc durerea si ma rog pentru toate cele care au pierdut o sarcina [V]

Bianca

http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Vreau sa va mai spun ca, dupa orice nastere ii face mamei,dimineata si seara, acele spalaturi din cauza lohiilor.Buuuun. Aceleasi spalaturi mi le faceau si mie si ce ma durea era ca trebuia sa stau cu ele la rind si sa le aud impresiile.De fapt asta s-a intimplat doua zile,caci apoi pindeam sa ma duc ultima (mai ales ca eram singura fara burtica dintre toate).Ce mi s-a parut ciudat a fost ca majoritetea mamicilor se comportau de parca ar fi fost niste martire(se vaitau intruna,vai prin ce au trecut ele...)Chiar i-am spus unei fete, si ar fii valabil pentru toate mamicile,sa multumeasca lui Dumnezeu ca se duc acasa cu bebeii sanatosi caci durerile si urmele de pe corp trec.va pup si vreau sa va mai spun ca mi-am propus ca peste 2 ani sa nasc tot la acelesi spital si voi fii cea mai frumusica, aranjata si mindra mamica.[si-eu]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...