Idora Publicat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2006 A folosit sau foloseste careva??Ati reusit sa slabiti si cat, in cat timp?? Si-a luat vecina mea ca vrea pana in iulie sa slabeasca si cam intr-o luna a zis ca a slabit 2 kg si 6 cm in talie.Ea nu face miscare prea multa si nu transpira in ei.Stiti si altceva mai eficient??Ca-i graba mare pt. ea,ca o sa fie soacra[:D] Prima pereche i s-a rupt si descusut dar vrea sa-si comande altii.Poate stiti voi ceva cu care se slabeste mai rapid. Eu mor de ras cand o vad cu ei, daca vrei sa scapi rapid de vreun barbat, efect maxim garantat, moartea pasiunii[:-)))][:-)))][:-)))]si mai si fosnesc cand merge[:D] ------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy"> poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idora Postat Mai 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Chiar nu stie nimeni de Biomed slip sau altceva??Vreau si eu s-o ajut pe vecina mea sa arate mai bine la nunta, ca e plin de snobi pe-acolo[alcool] ------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy"> În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell) poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Idora, ai dat o cautare? ca dupa cite tin eu minte s-a mai discutat subiectul cit despre experienta mea cu pantalonii astia ... io n-am slabit nici cit vecina ta; e drept ca i-am purtat doar vreo 2 zile, nici miscare nu faceam, nici nu transpiram in ei, asa ca i-am aruncat cit colo ! stiu ca nu e recomandat, da" poate incearca ceva rapid, de genu" supa de varza, dieta daneza, plus ceva electrostimulare, masaj, impachetari etc Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idora Postat Mai 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Teo, ea e prea comoda ca sa tina diete, masaje etc.Vrea ceva rapid, fara efort. ------------------------------------------------------------------------------ Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy"> În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluþionar(George Orwell) poze Liseberg-Göteborg Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 bine, da' cit e de grasa ? adica ma gindesc ca o tinuta eleganta si bine aleasa ar ajuta mai mult decit toate minunile de diete uneori, poti sa fii slaba ca o scindura si daca ai niste haine nepotrivite pe tine - arati ca draq ! sau poti sa fii mai grasuta, dar daca te-mbraci cu ceva de calitate (da' de calitate) si potrivit cu silueta ta - poti s-arati chiar super ! orice imperfectiuni pot fi camuflate/atenuate prin haine croite de cineva priceput expres pt corpul tau eu cred ca si asta e o varianta la care ar trebui sa se gindeasca prietena ta; oricum va trebui sa-si cumpere ceva pt eveniment, poate o poti ajuta sa gaseasca pe cineva specializat care s-o sfatuiasca ce sa poarte si de unde sa cumpere ... zic si io ! Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 si io-s de la Valcea ! da' n-am nici o legatura cu "personajele" ! [xx(] Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furni Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Puisor, eu am folosit Biomed slip si am si slabit, dar in contextul descris de tine nu are rost sa-ti spun cum. Daca s-ar slabi cum vrea vecina ta... ... ar fi lumea plina de manechine. Va pup. http://community.webshots.com/user/furni001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 quote:Originally posted by furniPuisor, eu am folosit Biomed slip si am si slabit, dar in contextul descris de tine nu are rost sa-ti spun cum.Daca s-ar slabi cum vrea vecina ta... ... ar fi lumea plina de manechine.Va pup.http://community.webshots.com/user/furni001id="quote">id="quote">Off topi: Ce misto e poza cu provocarea...! Ce este de fapt? Unde e facuta?mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005 [duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auras_80 Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Buna fetelor Legat de BiomeletadSlip...la mine au fost eficienti cu o conditie: sa fac miscare. O ora pe zi pe bicicleta cu ei si intr-o saptamana se vad rezultate. Dar trebuie miscare si vointa sa faci miscare. Altfel nu au nici un efect. http://http://www.ctnet.zandalea.com/video_in_flash/ Medeea Teodora 14 noiembrie 2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.