Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pantalonii cu talie joasa

Recommended Posts

Ma enerveaza la culme ca numai din astia se gasesc prin magazine! Nici macar blugi nu gasesti, si sunt cate unii parca nici n-ar trebui sa porti chiloti...si ma seaca chestia asta. Am fost zilele trecute la cumparaturi si m-am intors cu mana goala [V]. Mai ales daca ai un pic de burtica ... chiar nu poti purta asa ceva [:(]...

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul răspuns

se pare ca, din contra, pantalonii cu talia inalta (normala), mai ales blugii, scot mai mult in evidenta burtica (chiar si la cele la care ea nu e f. mare sau e doar ... temporara) decit cei cu talie mai joasa; am citit asta intr-o carte si am observat ca e adevarat

acuma, sigur ca n-o sa purtam (cel putin eu la virsta mea [:D] ) pantalonii pina la pubis, da' acolo citiva cm mai jos de linia taliei naturale se pare ca fac mai degraba bine decit rau

(dar, desigur, trebuie sa avem grija la modelul ales, ca sa nu ne "revarsam" peste betelie ![:D])

PS Lulu, care e BSB ?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

[pup] [flo]

Ellinia, priveste si tu la jumatatea plina a paharului [:D] si apuca-te sa faci abdomene ca sa-i poti purta.

Mie mi se pare ca vin mult mai bine pantalonii cu talie joasa (nu ma refer la aia exagerat de josi) decat aia cu talie inalta.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

mie chiar imi plac blugii cu talie joasa, cat mai joasa.[:D]

Nu stiu de ce mi se par mai comozi - probabil pentru ca porti cureaua pe oarece oase [:)], nu pe talie, unde incomodeaza?

Nici nu-mi dau seama de ce aia cu talie joasa ti-ar scoate burtica in evidentza: blugii cu talie inalta fac si burta mai mare, shi fundul mai jos, si picioarele mai scurte din ce am observat.

Elise

quote:Originally posted by Elise

mie chiar imi plac blugii cu talie joasa, cat mai joasa.[:D]Nu stiu de ce mi se par mai comozi - probabil pentru ca porti cureaua pe oarece oase [:)], nu pe talie, unde incomodeaza?Nici nu-mi dau seama de ce aia cu talie joasa ti-ar scoate burtica in evidentza: blugii cu talie inalta fac si burta mai mare, shi fundul mai jos, si picioarele mai scurte din ce am observat.Elise

id="quote">id="quote">de acord total cu tine!!!!! [cheers][cheers] nici nu m-as putea imagina in blugi cu talia inalta.dar stii cum e : fiecare cu gustul lui!!!!!"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."Lavinia: sotie alintata.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...