Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fiv la cluj - dr Micu?

Recommended Posts

vreau sa aflu mai multe informatii despre FIV efectuat in Cluj, poate cineva sa ma ajute? Mi s-a propus FIV dupa ce timp de 4 ani am efectuat 10 proceduri de stimulare ovariana, o interventie de drilling ovarian si am avut o sarcina oprita in evolutie. Sufar de PCOS, diagnostic 100% corect. Daca stiti cateva detalii despre FIV in Cluj m-ar ajuta foarte mult, inclusiv ca efect psihologic. Am inteles de prin presa ca se ocupa de asta o echipa condusa de dr. Micu Romeo si ca au avut rezultate bune in ultima perioada dar nu am putut afla mai multe detalii. Unde sa ma adresez? Unde se fac programari? Cam cat costa? Cam cat dureaza pana se fac teste preliminare si se incepe efectiv procedura? Daca stiti ceva despre acest subiect si puteti scrie aici m-ar ajuta mult.

Va multumesc anticipat.

adela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adela eu sunt doar de 2 luni pacienta dr Micu, desi incerc si eu de 2 ani sa raman gravidutza ( la noi e infertilitate inexplicabila). Din cate am povestit cu el am inteles ca inainte de a trece la FIV se face o operatie laparoscopica si doar dupa acesta urmeaza inceperea procedurilor pentru FIV. Ce pot sa-ti spun despre el, e un profestionist foarte bun si cand mergi la el la cabinet, 88% din paciente sunt acolo pentru probleme de infertilitate. Eu iti pot da nr de la cabinetul dansului si poate asa reusesti sa faci o programare.

Bafta si daca te mai pot ajuta cu ceva, intreba-ma.

Cristinna

Adelaid="red"> eu am facut FIV la Cluj cu dr. Micu (nereusit). La noi diagnosticul e de infertilitate inexplicabila. Desi am dat foarte multi bani, am fost tratata oribil (dar nu de dr. Micu, lui nu ii reprosez nimic, ci de altii din echipa, pentru ca la FIV este o echipa, nu un singur dr.). In plus au fost si unele greseli si incurcaturi din partea lor. Urmatorul FIV (care va urma cat de curand) nu il voi mai face la Cluj. Daca te mai intereseaza alte detalii, ti le pot da pe PM. Daca vrei sa mergi la dr. Micu (si eu am o parere buna despre el), cel mai bine ar fi sa te programezi la cabinetul lui privat, pentru inceput.

poze

Adela, eu am avut o tentativa de FIV la Cluj, dar nu la dr. Micu personal. El este seful sectiei de Reproducere Umana Asistata in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie I. In urma stimularii am obtinut prea multi foliculi (40) existand riscul unei hiperstimulari. Am decis sa ma opresc si sa nu fac punctia.

Marti voi incepe din nou tratamentul si voi face FIV + ICSI tot la Cluj. Eu am fost multumita de ei. Iar de data asta voi merge pana la capat.

Preturile sunt astea: FIV 600 euro; FIV +ICSI 750 euro, IA 280 ron. Aici este doar "manopera". Costa foarte mult medicamentele si analizele. Laparoscopia este obligatorie in cazul unui FIV. Lista de analize este destul de lunga si depinde de cat de repede o vei face.

Dupa ce ai laparoscopia si analizele facute se incepe in ziua 2 sau a 21 a CM.

[pup]

Monica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...