craciunitza Publicat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2006 Credinta mea este ca ca ne vor primi. Va pare bine, va pare rau? Ce credeti ca va ramane amintire, incepand cu 2007? Eu sper sa ramana amintire mizeria de pe strazi, imi doresc foarte mult sa nu mai fie murdar. Si cred ca vom pierde, fara a mai regasi vreodata, inconstienta de a te imprieteni cu oricine. Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Mda, nici nu ne integram bine si vine asteroidul [zz] Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 q.e.d. Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Ba eu chiar as vrea sa vorbim despre asta! Ce implica aderarea la UE cu bune si rele! Ce obligatii avem,ce trebuie sa dam,ce avem de luat,cum ramane cu legile,cu salariile,etc,etc! "La vita e bella" poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Mai 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Ar trebui sa incepem sa definim UE, valentina, si cred ca e greu sa facem asta, incepe week-end-ul, vine prapadul, cine are chef de UE? Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dandush Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 S-a mai discutat acest subiect aici, dar continuati; chiar sunt interesata sa citesc cat mai multe pareri. Weekend placut tuturor [flo] D.K. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Pentru romanii care vor sa lucreze in Islanda, acest lucru nu e posibil din simplul motiv ca Romania nu e in UE. Este cumplit sa ai pe cineva drag tie, fara de care sa nu poti sta despartit, sa vrei sa muncesti si acest lucru sa nu fie posibil, sa trebuiasca sa faci o iesire din Islanda la fiecare 3 luni si asta pentru ca, ca si turist, nu ai voie sa stai aici mai mult de 3 luni. Sincer, nu stiu ce implica intrarea Romaniei in UE, chiar ma intereseaza si pe mine foarte mult, daca este cineva informat si ne poate spune si noua, este binevenit aici, dar, daca Romania ar intra in UE din 2007, asa cum avem promisiuni, sigur ne-ar fi mult mai usor noua celor care suntem peste hotare. Bun subiect, Craciunitzaid="red">![flo] Nana Motoc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Vad ca nu e nimeni interesat de integrare,nu stie nimeni nimic?Vin si la noi tsunami de lapte si miere? "La vita e bella" poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 quote:Originally posted by NanaMotocPentru romanii care vor sa lucreze in Islanda, acest lucru nu e posibil din simplul motiv ca Romania nu e in UE. Este cumplit sa ai pe cineva drag tie, fara de care sa nu poti sta despartit, sa vrei sa muncesti si acest lucru sa nu fie posibil, sa trebuiasca sa faci o iesire din Islanda la fiecare 3 luni si asta pentru ca, ca si turist, nu ai voie sa stai aici mai mult de 3 luni.Sincer, nu stiu ce implica intrarea Romaniei in UE, chiar ma intereseaza si pe mine foarte mult, daca este cineva informat si ne poate spune si noua, este binevenit aici, dar, daca Romania ar intra in UE din 2007, asa cum avem promisiuni, sigur ne-ar fi mult mai usor noua celor care suntem peste hotare. Bun subiect, Craciunitzaid="red">![flo]Nana Motocid="quote">id="quote">La fel e si aici in Irlanda. Daca ai permis de munca e OK , daca nu esti ilegal sau iesi o data la 3 luni , dar ai nevoie de viza (de turist) care se obtine doar din Ro (si de cele mai multe ori nu prea o obtii). E mai complicat.Si apoi , Nana id="blue">, chiar daca intram in 2007 in UE , daca nu se ridica permisele de munca atunci tot degeaba, cel putin in Irlanda si Anglia (pt. ca ai nevoie de viza , nu-i asa simplu ca in Spania, Italia , etc).Sa speram ca vom intra in UE cu drepturi depline si nu doar cu jumatati.Noi 2 singurei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Am gasit ceva despre integrare: http://www.euractiv.ro/ Vad ca pt. Irlanda s-ar putea sa nu fie vesti prea bune.Acum l-am gasit si-l citesc. Noi 2 singurei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.