Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

2006 - Ultimul an dinaintea integrarii

Recommended Posts

Credinta mea este ca ca ne vor primi.

Va pare bine, va pare rau?

Ce credeti ca va ramane amintire, incepand cu 2007?

Eu sper sa ramana amintire mizeria de pe strazi, imi doresc foarte mult sa nu mai fie murdar.

Si cred ca vom pierde, fara a mai regasi vreodata, inconstienta de a te imprieteni cu oricine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Copiii

Noi doi

Mitele iubitele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pentru romanii care vor sa lucreze in Islanda, acest lucru nu e posibil din simplul motiv ca Romania nu e in UE. Este cumplit sa ai pe cineva drag tie, fara de care sa nu poti sta despartit, sa vrei sa muncesti si acest lucru sa nu fie posibil, sa trebuiasca sa faci o iesire din Islanda la fiecare 3 luni si asta pentru ca, ca si turist, nu ai voie sa stai aici mai mult de 3 luni.

Sincer, nu stiu ce implica intrarea Romaniei in UE, chiar ma intereseaza si pe mine foarte mult, daca este cineva informat si ne poate spune si noua, este binevenit aici, dar, daca Romania ar intra in UE din 2007, asa cum avem promisiuni, sigur ne-ar fi mult mai usor noua celor care suntem peste hotare.

Bun subiect, Craciunitzaid="red">![flo]

Nana Motoc

quote:Originally posted by NanaMotoc

Pentru romanii care vor sa lucreze in Islanda, acest lucru nu e posibil din simplul motiv ca Romania nu e in UE. Este cumplit sa ai pe cineva drag tie, fara de care sa nu poti sta despartit, sa vrei sa muncesti si acest lucru sa nu fie posibil, sa trebuiasca sa faci o iesire din Islanda la fiecare 3 luni si asta pentru ca, ca si turist, nu ai voie sa stai aici mai mult de 3 luni.Sincer, nu stiu ce implica intrarea Romaniei in UE, chiar ma intereseaza si pe mine foarte mult, daca este cineva informat si ne poate spune si noua, este binevenit aici, dar, daca Romania ar intra in UE din 2007, asa cum avem promisiuni, sigur ne-ar fi mult mai usor noua celor care suntem peste hotare. Bun subiect, Craciunitzaid="red">![flo]Nana Motoc

id="quote">id="quote">La fel e si aici in Irlanda. Daca ai permis de munca e OK , daca nu esti ilegal sau iesi o data la 3 luni , dar ai nevoie de viza (de turist) care se obtine doar din Ro (si de cele mai multe ori nu prea o obtii). E mai complicat.Si apoi , Nana id="blue">, chiar daca intram in 2007 in UE , daca nu se ridica permisele de munca atunci tot degeaba, cel putin in Irlanda si Anglia (pt. ca ai nevoie de viza , nu-i asa simplu ca in Spania, Italia , etc).Sa speram ca vom intra in UE cu drepturi depline si nu doar cu jumatati.Noi 2 singurei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...