miki_c Publicat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2006 Se mai depune la la circa financiara declaratia de venit global pentru anul 2005 pentru veniturile din salarii ? Adica pentru 2 fise fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii pentru anul 2005 unapentru functia de baza si 2 in afara functiei de baza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Mai 5, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2006 Poate te ajuta: Referitor la depunerea de catre contribuabilii - persoane fizice, a declaratiilor de venit aferente anului fiscal 2005, Serviciul Comunicare si Relatii Publice din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala va transmite urmatoarele: Agentia Nationala de Administrare Fiscala a incheiat in data de 14 aprilie 2006, actiunea de trimitere, prin posta, a plicurilor cu declaratia de venit, formularul 200, catre cca.455.000 contribuabili - persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 2005. Recomandam contribuabililor ca pentru transmiterea, prin posta, a declaratiei de venit, formularul 200, sa utilizeze plicul cu indicatia "CR" primit, acesta fiind un plic special, pentru care nu trebuie sa achite taxele postale. In cazul in care vor utiliza un alt plic, taxele postale vor fi suportate de catre contribuabili. Contribuabilii sunt rugati ca dupa completarea formularelor de declaratie de venit, sa introduca un exemplar al acesteia, in plicul primit, pe care-l vor depune la oficiul postal cel mai apropiat, de unde vor primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor. Contribuabilii care au obligatia declararii veniturilor obtinute in anul 2005 si nu au primit prin posta, plicul cu declaratia de venit pana in data de 30 aprilie a.c., sunt rugati sa solicite formularele de declaratie, de la unitatile fiscale in a caror raza teritoriala isi au domiciliul sau pot sa le listeze accesand adresa de Internet a ANAF http://anaf.mfinante.ro., domeniul Asistenta contribuabili, subdomeniul Formulare. Precizam ca persoanele fizice care au realizat numai venituri din salarii in anul fiscal 2005, nu au obligatia declararii acestor venituri. In cazul in care contribuabilii - persoane fizice, care in anul 2005 au realizat venituri numai din salarii si totusi au primit, prin posta, pachetul informational cu formularele de declaratie de venit, le recomandam sa solicite lamuriri adresandu-se administratiilor finantelor publice in a caror raza teritoriala isi au domiciliul. Reamintim ca termenul limita de depunere a declaratiilor de venit pentru contribuabilii - persoane fizice este data de 15 mai 2006. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - 03.05.2006 Pe situl Ministerului de finante sunt detaliate situatiile particulare. Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvi Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Am si eu o nelamurire..daca in ian-martie 2005 am fost in CIC,din aprilie pina in iulie am lucrat la firma unde am fost si in CIC apoi august-noiemb am avut contract de asigurare la Casa de Pensii pentru ca in dec sa ma angajez din nou la o alta firma...trebuie sa depun fisa fiscala sau nu?DIn ce am citit eu inclin sa cred ca nu ...dar am dubii ..asa ca va cer si voua parerea... Multumesc GAbi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nana_sim Postat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 Daca ai avut venituri doar din salarii (nu conteaza cate!) nu trebuie sa depui declaratia de venit global. Ti s-au impozitat deja cu 16% care este cota unica, globalizarea nu-si mai are rostul. ... cu inalte calificari de nasa si matusa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.