Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Circei!

Recommended Posts

Fetelor, sint disperata[q]! Trei nopti concomitente mi s-a pus un circel la piciorul drept! M-am trezit cu niste dureri groaznice care greu au mai incetat, iar acum locul repectiv este tare ca piatra. Ati mai intilnit asa ceva? Luni ma duc oricum la doctor dar vroiam sa stiu ce pot face pina atunci!

Flavia si Bianca[bibe]

Biaid="red">[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cere-i medicului o trimitere sa faci o ionograma, in special calciu si magneziu. Lipsa acestora poate da carcei, sunt cam pe primul loc la cauze.

Pana atunci poti lua niste magneziu, rau oricum nu-ti face, dar vei influenta analizele.

Si masajul local in apa calda te ajuta.

Sanatate!id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red"> Povestea unei mameid="orange">

Si pe mine ma luau carceii la picioare.La pulpa.

In fiecare dimineata cand ma intindeam in pat sau chiar in timp ce dormeam.Vai ce dureros eeeeee,simteam ca o piatra si imi dadeau lacimile de durere.

Acum nu mai am,n-am facut nimic sa-mi treaca,pur si simplu au disparut

Si am auzit ca sunt de la lipsa de calciu

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Buna FLAVIAid="red">,

deci, unele cazuri pentru care ai crampi musculari sunt: oboseala, un dezechilibru chimic cum ar fi transpiratzia excesiva sau afectiuni vasculare. Nu stiu daca exista vreun tratament pentru circei.....dar pana atunci poti incepe prin a bea o suficienta cantitate de lichide mai ales cand e cald, si oricum cand transpiratzia este mare (pentru ca asa se elimina sarurile minerale ) Si astfel trebuie sa si "reaprovizionezi" organismul cu integratori).Magneziul influenteaza contractibilitatea fibrelor musculare, previne aparitia crampelor musculare. La fel si potasiul, influenteaza activitatea muschilor si conducerea impulsului nervos si deci previne aparitia circeilor. Deci, ar trebui sa bei cat mai multe lichide, miscare(tip strecthing....nu stiu cum se scrie), si sa iei un integrator pe baza de magneziu si potasiu.

Si mai poti face o solutie din : 2 linguri de oregan(origano....planta aromata din Italia....dar se gaseste si la noi ca eu anul trecut mi-am cumparat din Metro) le pui intr-un pahar plin cu ulei de masline si lasi la macerat 2 saptamani. Dupa aceste 2 sapt. il strecori si cu acest ulei.......iti poti alina durerea de crampi cand te ia, masand usor .

Si atunci cand te ia crampul.... incearca sa incalzesti partea de muschi afectata...masandu-l, si ajuta chiar sa bagi piciorul in apa calda; daca circelul te-a luat la pulpa piciorului, ridica-te in picioare, lasa toata greutatea corpului pe piciorul neafectat.......iar cel la care te-a luat circelul incepe sa-l legani inainte si-napoi. daca circelul te ia la laba piciorului.....intinde degetul mare spre corp usor; daca circelul te ia la coapsa....trebuie sa te intinzi si sa masez puternic zona afectata.

Cam atat, sper sa te ajute cat de cat. Ciao

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

"]POZELE MELE[/url]

Lipsa de magneziu cel mai sigur. Probabil ai patit asta si in timpul sarcinii... Mie mi-a recomandat medicul (ginecolog, la vremea respectiva) sa mananc alune, ciocolata, chestii care contin Mg. Cum nu prea ma dau, mi-a dat complement de magneziu si a avut efect.

Mai incearca si apa imbogatita cu magneziu.

Pupici si sa-ti treaca repede!

Mami [8**] si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1

Copilasi sept-oct 2004 2

Se poate sa fie si lipsa de Mg, dar Ca cu siguranta ca este![:D] Carceii fac parte din simptomatologia carentei de Ca.

Asa ca, poti incepe sa iei Ca fiole, lactic, de care vrei. Si pentru evitarea aparitiilor carceilor pana te pui pe picioare, Aspacardin.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Da, si lipsa Ca duce la aparitia circeilor. Dar nu in totalitate.

Simptome carentei de Ca: crampi musculari, palpitatii cardiatice, cresterea colesterolului, insomnie, frecventza cardiaca mica, nervozitate, unghii fragile, eczeme, pierderea fortzei in maini si picioare, in perioada formarii danturii e destul de grava o lipsa de Ca deoarece dantura va fi mai expusa la carii, o excesiva lipsa de Ca poate duce si la emoragii si la o coagulare a sangelui mai lenta, la aritmii cardiatice, dementze, convulsii, si cand corpul nu mai absoarbe destul Ca atat cat ii trebuie lui , scade productia estrogenilor.

Ce-am mai gasit e ca daca se ia Ca in exces.....trebuie si magneziul sa fie la la nivelul Ca. Un dezechilibru Ca - Mg.....duce la o depozitare prea mare a Ca in muschi, inima si rinichi. O cantitate prea mare de Ca impiedica functionarea sistemului nervos si cel muscular. De altfel, prea mult Ca in sange este caracterizat prin muschi incordati care nu reusesc sa se relaxeze.

Acidul oxalic care se gaseste in : ciocolata, spanac, seminte di soia, mandorle, varza....daca este combinat cu Ca formeaza o alta substanza care duce la aparitia pietrelor la rinichi sau bila.

Ma rog ar mai fi multe de zis....cel mai bine e sa te duci la medic, ca el e mult mai priceput in chestii dintr-astea.[:D]

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

"]POZELE MELE[/url]

Flaflo, si eu am avut o perioada cand pateam asa ceva des. O data chiar am avut muschiul gambei drepte tare ca piatra 3 zile, nici nu puteam sa merg(probabil facusem contractura musculara de pe urma carcelului). Mie uneori mi ese puneau un fel de carcei la degetele de la picioare, mi se suprapuneau unele peste altele, si la gat....astea sunt deja simptome de spasmofilie. Eu stiu ca am carenta mare de calciu...nu il asimilez...si de cand iau destul de regulat calciu lactic (cam o cutie pe luna, desi e destul de mult) nu am mai avut probleme.Sper sa iti rezolvi problema.

Multa sanatate!

id="red">

id="size2">

id="Comic Sans MS">

Iepumicid="red"> [iepu]

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...