Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Anticonceptionale pentru barbati !

Recommended Posts

Da, da, exista si vor fi in curand si pe piata, fie sub forma de pilule, fie sub forma de vaccin! Asa am auzit ieri la Actualitati. Aceste ancticonceptionale sunt rezultatul cercetarilor efectuate de niste universitari din Edimbourg, care au folosit o combinatie intre tostosteron si desogestrel (un steroid sintetic care exista in anticonceptionalele pentru femei). Aceasta pilula duce la suprimarea secretiei de gonadotrofina sau gonadotropina si deci la azospermie.

Prezentatorul a mai adaugat si faptul ca, potrivit unor anchete (nu-mi mai aduc aminte cine le-a facut, iertati-ma!),barbatii au afirmat ca sunt de acord sa ia anticonceptionale. Reactiile femeilor la aflarea acestei vesti au fost numeroase si... pozitive!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiam ca erau si pana acum.....

Anticonceptionalele masculine actuale se vand la sticla si poarta diverse denumiri pompoase: palinca de Bihor, Johnnie-a-lui-Walker, Red Label tequila sau Killyloch din 1967...... caci, dupa cum se spune in popor, „alcoolul creste dorinta si scade putinta”.....

Ma rog, mai exista copii facuti la betie [alcool], dar mai bine te bazezi pe o palinca curata de pere decat pe o pastila fabricata aiurea si vanduta la second hand... [indecis]

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare [alcool] !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

hai ca e tare...eu l/as lasa sa nasca daca se poate!!

daca vreti sa vedeti unul cum naste, trimiteti/mi un e/mail, am o foto tare de tot!!!

nu o pot posta aici...dar e haioasa rau

serios acuma....existau, sau vor exista, si daca vor exista, as lua si eu si el, sa fim siguri!!!

stit bancul acela cu casnicia?

.....sa va zic...

in primul an de casnicie, vb. ea, el numai asculta ...cuminte, supus

al doilea an de casnicie, vb. el, ea asculta, resemnata!!

de la al treilea an in sus vorbesc amandoi si asculta vecinii!![cina2]

Super!! I-as pune sotului si un ceas in borseta, ca ei sunt atat de uituci...ma rog, al meu...Si l-as mai intreba si eu din doua in doua saptamani daca si-a luat pastila...asa cum ma intreaba el si poate asa as ramane si eu gravida, ca altfel am incercat...[bang]

spanu.mirela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...