onitza Publicat Mai 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 6, 2006 120 119 118 117 116 115 114 113 112 111 110 [colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Puradeii care nu se gasesc in nici o gala, sa-si roage mamicile sa trimita pozele sau linkurile la poze lui fulguletz (aiciid="blue">) pentru Gala puradeilor nostri si lui try (aici sau aici) pentru Gala sarbatoritilor. Daca va nemultumeste ceva, spune-ti in gura mare ca nu avem cum sa ghicim.id="size1"> Mamici [mamica]de 42 si 45 [fetita]id="size2">IrinaA ______________ 20 oct_____ Ioana MariaCamys2000 ________ 21 oct_____ Catalina NicoleEla2001 ____________ 22 oct_____ Diana AndreeaJasmine ____________ 26 oct_____ RaduEle _________________ 26 oct_____ Ana DenisaRoserb _____________ 29 oct_____ Mihnea AndreiNcristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia MariaMoss _______________ 31 oct_____ Alexia StefaniaSiminna _____________ 1 nov_____ MariaBits _________________ 1 nov_____ Kenzoelilenus _____________ 2 nov_____ AnaAd_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-AndreiDiana 2004 _________ 4 nov_____ AndreiTry _________________ 5 nov_____ AlexMiria Cristina ________ 5 nov_____ Maria DamianaLoreena ____________ 5 nov_____ Carla Maria for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia CristinaAndreap ____________ 7 nov_____ Maria AlexandraHannen _____________ 8 nov_____ IsraLaura Miu ___________ 8 nov_____ Ioana BiancaHena _______________ 8 nov_____ Mihnea IoanDaniela_Sb __________ 8 nov_____ Mihai Danielbuterfly _____________ 9 nov_____ Robert-LucianSimonacip _________ 10 nov_____ Davidoana69us __________ 11 nov_____ IlincaVivian ______________12 nov_____ VictorDidutza ____________ 12 nov_____ Daria + DennisAuras80 ___________ 14 nov_____ Medeea TeodoraCassandra _________ 14 nov_____ Dragos AndreiEliza5 ______________ 15 nov_____ AlexandruAime _______________ 15 nov_____ Vladimir AndreiLumi81 _____________ 15 nov_____ Andrei CosminDama ______________ 18 nov_____ David AndreiDena _______________ 17 nov_____ Katrhryn RhiannaMiha _______________ 18 nov_____ Robert Daniella4____________18 nov_____ Alexismiag _______________ 18 nov_____ Roland VladimirTrinity ______________ 19 nov_____ Selina AlexandraDanamunti _________ 19 nov_____ Eric GabrielMiraklucker _________ 20 nov_____ DariaMihaela Ema_________20 nov_______DariusDanette ____________ 23 nov_____ Iris MiriamDaniela_Gina _________ 23 nov_____ MateiCorina75 ____________ 24 nov_____ Andrei Gandacelu __________ 25 nov_____ IoachimMisticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas AlexandruDutzi _______________ 25 nov_____ Iustinimpreuna ___________ 25 nov_____ SaraMiche ______________ 26 nov_____ DariusDescultza ___________ 26 nov_____ AndreiIonela Roxana ______ 27 nov_____ EmilyPaxela _____________ 27 nov_____ Silviu IonutFlorypop ____________ 27 nov_____ Andreimate _______________ 27 nov_____ Christian GabrielOnitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florinklumea_blondy ______ 29 nov_____ RaresFulguletz ____________ 1 dec_____ David AndreasMadalinaP ___________ 1 dec_____ EdisLuminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei Karmen24 ___________ 3 dec_____ Maria BiancaMona B ______________ 5 dec_____ Vlad AndreiEveline ______________ 5 dec_____ Andreea BiancaFelis ________________ 6 dec_____ Mihai CristianF.anomis ____________ 6 dec_____ Olivia MariaRaluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria AlexandraOlga_Stan ___________ 7 dec_____ Iosefina MariaOnut ________________ 8 dec_____ Rares MihaiAdka _______________ 8 dec_____ Rares Cristianbumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor MihaiAnne-Mary __________ 9 dec_____ Teodor AlexandruAlinatent ___________ 10 dec_____ HoriaMikimi _____________ 12 dec_____ AlexanderMonica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra MariaElean75 ____________ 17 dec_____ MariaOtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Mariaanacezara _________ 20 dec ____ paula cezaraOany ______________ 21 dec_____ Riana-IoanaMieke ______________ 21 dec_____ AnnaCecilia C ___________ 22 dec_____ AlexiaCarmen ____________ 22 dec_____ Daria NicoleIoana du ___________ 22 dec_____ Bianca AlexandraViovio ______________ 22 dec_____ Cristiana BiancaGreieras ___________ 22 dec_____ EvaMamaluidavid ______ 24 dec_____ DavidCookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioanadana danen ________ 26 dec_____ Jaqueline StephanieBobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioanaid="size1">[flo][flo][flo]AM facut azi o musaca buuuuunaaaa!!! [pofta] am inraziat cu mancarea, cam o juma deora si era Paul ceva de speriat de infometat, batea cu mainile nervos in masa de scaun si cand m-a vazut ca vin cu mancarea, a inceput sa chitaie de fericire. A papat binisor, nu a terminat, dar a fost si groasa consistenta mancarii si l-am lasat in pace. Acum face nani. Am o problema: am fost in piata sa caut RIDICHIE NEAGRA!!! nu am gasit, fireste, nu mai suntem in sezonul lor, am fost si in Billa si am cautat la legume congelate, nimik:(( am fost si la un magazin naturist, aveau tinctura de ridiche neagra, insa continea alcool asa ca, nu am luat. [alcool] Acum i-am facut iar suc de ceapa , cred ca m-ar [bruta]daca m-ar vedea ca ii dau iar, dar asta e, i-am mai dat o data si parca se ameliorase. Dar de unde sa iau eu RIDICHE NEAGRA????? [q]Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastrePETRECEREA DE 1 AN!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onitza Postat Mai 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 FELISid="red">, chiar ce faci, cum esti? MONI,id="red"> i-am zis sotului ca duminica asta tot la Patriarhie vreau, la care el: "dar ce te-a apucat draga cu Patriarhia????" El stie ca noi avem o bisericuta din lemn aici l anoi in cartier , unde avem si duhovnicul, si acolo vrea sa mearga, nu stiu daca ne putem vedea duminica asta! [V] Am si eu o rugaminte la tine: te poti interesa tu , te rog, daca au spre vanzare pliante despre istoria locului, a bisericii, a palatului, in engleza??? te rog mult!!! daca au, poate dau totusi o fuga saptamana viitoare!! [alcool] Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004) pozele noastre PETRECEREA DE 1 AN!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 6, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 Onitzo,vrei sa-ti trimit eu de la Iasi ridiche neagra? Daca nu ma insel,cred ca am vazut la un magazin care vinde legume si fructe de la noi din cartier.Nu stiu daca i-a trecut sau nu sezonul,dar poate la vreun magazin de asta mai mititel gasesti.Tot mai tuseste Paulica? Dar reteta de ceai de ceapa despre care ti-am spus ai incercat-o? La noi a functionat. Nici eu nu iau pastile si nici nu vreau sa iau,pentru oprirea lactatiei.Doar ca ma intrebam cam cat dureaza pana se opreste singura. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paxela Postat Mai 6, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 onitaid="red"> ridichie neagra avea ieri in piata de la titan aia de la statuie de la metrou de la grigorescu bitsid="red"> felis e ok,super ocupata cu munca cat despre mihaita....... face copilasul asta niste progrese .... acum 2 zile l-au gasit la el in patut la veritcala in genunchi[cool] si multe alte progrese uimitoare, Alexa si Silviu ( 27.11.2004) poze poze2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onitza Postat Mai 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 MIHA,id="red"> da, astazi i-am facut, nu a baut foarte mult, dar insist in continuare....la voi dupa cat timp a trecut??? PAXELAid="red">, chiar aia e piata unde am cautat de dimineata, de mi-au iesti ochii din cap!!! nu am gasit deloc!!!! [V] am sa mai caut!!! multam de raspuns fetelor!!!! [dual] Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004) pozele noastre PETRECEREA DE 1 AN!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Mai 6, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 onitza, sigur ca ma interesez...s-ar putea totusi in biserica sa nu aibe, dar jos la "poalele" dealului, pe partea dreapta( cum urci dinspre p-ta unirii) este un magazin cu obiecte bisericesti care are si carti... si acolo vazusem candva ce vrei tu... ma bucur ca felis si mihaitza sunt bine[pup] noi suntem bine, nu am mai fost cu ruxi la orl dr-ita ne-a zis ca sa stam linsititi ca sigur i-a trecut...am iesit afara dar cu urechile acoperite la amandoi...deja sunt nebuna de legat[:D] va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o noapte buna si linsitita monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 6, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2006 quote:Originally posted by onitzaMIHA,id="red"> da, astazi i-am facut, nu a baut foarte mult, dar insist in continuare....la voi dupa cat timp a trecut???Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastrePETRECEREA DE 1 AN!!!id="quote">id="quote">A trecut repede,in cateva zile. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 buna dimineatza la mamici si bbici, sa aveti o duminica frumoasa si linistita[pup] monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florypop Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 Buna dimineata! Am mai scris un mesaj ieri dar s-a sters.Asadar o iau de la capat: Paxelaid="red">, imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii dar imi place ca esti optimista. Andreapid="red">, da. Sunt acasa de o saptamana dar dupa cum vezi nu reusesc sa stau prea mult pe net. Ne-am apucat de demolat prin casa si in plus ma calareste Andrei toata ziua. Pupici Mariucai. Pupici, Flory [gravi] 33+ si [copil] Andrei http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onitza Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 Buna dimineata! MONICAid="red">, multam, m-am uitat la o taraba, dar nu am vazut! Ce face Ruxi? PAXELAid="red">, iti poti aminti pe unde anume ai vazut ridiche neagra in piata? ma duc iar sa caut! :( Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004) pozele noastre PETRECEREA DE 1 AN!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.