michelle7 Publicat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2006 Cand eram in liceu ma distram atarnand pe gardul din fata casei impreuna cu ceilalti atarnaci de pe strada mea. In facultate cand am dat de libertate , fara exceptie in primii doi ani imi petreceam vinerea si sambata impreuna cu diverse amice in discoteci si cluburi cu cel putin 2 ginuri tonice la bord. La sfarsitul facultatii am dat de barbatu-mio si am stat mai mult pe la telefon cu el ca era in strainezia. Acum , cu toate ca n-am inca 28 de ani si nici copii , ma " distrez" ( vorba vine[bang]) mergand in localuri cu muzica nu prea tare ca sa poti discuta , unde impreuna cu un alt cuplu in loc sa bem mancam .halal distractie, si evident dupa mancare ne ia somnul asa ca la 11 suntem la concurs de sforaituri( eu si sotul nu noi si celalalt cuplu ). Mi se pare ca m-am blazat. Al meu zice ca nu ne distram - sunt de acord. dar mi-e greu sa merg in cluburi unde daca te uiti in ochii cuiva nu neaparat de sex opus, crede ca vrei sa . adevarul e ca nu-mi gasesc locul. batrana nu ma simt dar nici promiscuitatea din jur nu as zice ca ma incanta. uf. incep sa cred ca numai cei singuri se distreaza cu adevarat. Voi cum va distrati si mai ales cum v-ar placea sa va distrati daca ar sta in puterea voastra sa "scrieti" scenariul? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 pai... depinde. Eu nu sint prea stabila din punctul asta de vedere, ce-mi place azi nu-mi place maine si tot asa. Am momente cind merg in cluburi, si ma simt bine in "promiscuitate", cum spui tu, adik sa bem si sa tzopaim pe mese fara probleme. La fel de bine am momente in care n-as calca pe acolo nici cu arcanul si prefer localuri selecte cu fitze si luminarele si... mincare, si atit. Mi-ar fi dor sa vad un spectacol si o piesa buna de teatru, dar la orele la care ajungem noi e putin probabil. Mai sint zile cind ne intilnim cu prietenii - majoritatea au copii mici - si ne distram "in familie" si atunci, da, parca avem 50 de ani. Motiv pt. care prefer sa ma joc cu copiii decit sa stau cu adultzii, care devin plictisitori. Deci, depinde f. mult de pasa de moment. Barbatu-meu ar tinde mai mult spre ultima varianta, insa nu prea are de ales si cam la 2 seri il tarasc dupa mine prin orash, sacrificiile statutului de om insurat.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionella3003 Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 pt oboseala acumulata pe care-o tot resimt de cativa ani incoace, distractia mea se rezuma la a iesi la o terasa, la un spectacol la opera, sau pt. descarcarea energiilor "negative"[:)], la un meci (de handbal, ca la fotbal nu-mi plac atmosfera si injuraturile de pe stadion)... Am mai fost la popice, la un tenis de masa, in general, activitati inofensive... N-am mai fost intr-un club... de vreo 2 ani de zile!... Ma mai apuca nebunia uneori, insa pana sambata seara imi trece ca, de obicei, cad lata de oboseala! Azi, de exemplu, voi iesi in parc, la o terasa, voi savura un pahar de ceva si... acasa sa mai invat ceva, ca maine o luam de la capat! O duminica minunata, dragelor! Ionela [9cer] si Alex[copil] (DN 21.09.2004) Cu drag, MAMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 Am momente cind merg in cluburi, si ma simt bine in "promiscuitate", cum spui tu, adik sa bem si sa tzopaim pe mese fara probleme ei nu fi dramatica. . am spus promiscuitatea din jur adica ma enerveaza sa vad in jurul meu doar persoane care cauta[xinpat]. sau prostovane care cred ca o sa gaseasca marea iubire cu mercedes si cu bun simt in spatele unei sticle de vin (asta in ro ca astea de-aci is ceva mai pretentioase) PS cand spun prostovane (asta ca sa nu se simta prost fetele idealiste) , ma refer strict la mandolinele dezbracate de haine si de prejudecati cu ochi curgatori si cu alura de traseiste dar care de fapt nu vor decat o relatie normala si se intreaba a doua zi de ce nu au noroc in dragoste . dar nu-s ele de vina ci curentul din moda romaneasca unde hainele ieftine si vulgare reprezinta " sex simbolurile" autohtone. PPS Prefer de 100 de ori sa vad o fata care danseaza pe masa cu amicele pt ca se simte bine decat una care sta intr-un colt si care arunca priviri lascive oricarui barbat cu un set de chei de masina la vedere[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 stiti ce am mai descoperit? ca incepe sa-mi fie frica. de exemplu acum daca as fi din nou singura n-as indrazni sa ma sarut cu un tip asa de chestie ca m-as gandi ca poate iau ceva un streptococ o hepatita B . de sex nu mai vorbesc , herpesul genital si HPV se iau si cu prezervativ. Pe de alta parte ma gandesc daca umblu noaptea cu amicele daca ne violeaza sau ne omoara cineva. am innebunit. oare ce-o sa fac cand o sa am copii? ii leg cu catuse de mine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 si am observat ca nu mai rad parca cu aceeasi pofta ca inainte ..... parca parca nu mai mai distreaza toate prostiile ca acum cativa ani PS ionela cati ani ai ? poate ar fi bine sa ne scriem si varsta ca sa vedem care cum stam in comparatie cu altii.[disco] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 eu am 26 de ani(inca) si nu mi-au placut niciodata discotecile si cluburile. Sa dansez, da, imi place,la nebunie, dar numai la party-uri cu prietenii. Zgomotul din cluburi e prea mult pt mine... Sincera sa fiu, eu nu inteleg cum cineva se poate distra asa;-))) (iar vine Yank cu imaginea de profesoara de 50 de ani[:D]) ce sa fac...dar pt mine a te simti bine inseamna in primul rand companie placuta (prietenii), conversatie si voie buna.Plus nitica filiosofeala;-)) Concert,teatru etc intra la rutina zilnica, nu la distractie;-) oi fi baba din nascare?? Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 Este evident ca distractia din tinerete, burlacie, nu seamana cu cea a oamenilor maturi sau cu familii! Si mie mi-e dor de noptile pierdute prin baruri sau discoteci, de topaiala de acolo, de flituri sau alte chestii specifice; dar am gasit si dupa casatorie metode de distractie, chiar daca nu asa de intense; iar petrecerile cu prietenii, nu ne-au lipsit niciodata! Asta e, fiecare perioada a vietii cu satisfactiile ei! Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 Am 28 de ani si-mi place sa ma distrez O fac foarte rar ... si am si cupil si sot. De exemplu m-am distrat sambata noaptea, nu am mai avut asa o iesire de vreo juma` de an cred ... cu colegii si sefii, cina si la beut si dansat. A fost super-super. Inca recuperez nedormitul si efortul fizic [:-)))] ________________________________________id="red"> Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Mai 7, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2006 pai nici noi nu mai mergem in fiecare we in disco...dar in general in we mergem pe la prieteni la gratare...mai mergem si prin disco...dar de 2/3 ori pe an...si in general cu prietenii...apoi mai iesim la terase (acu ca a venit caldura) cu locuri de joaca pt.copii...sau mergem la teatrul de papusi...sau la zoo...sau ne distram cu pitix in casa (de-a va-ti ascunselea, desenam, etc...) Anca si Alexandra (10 nov.2003) http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana http://www.magnetoterapie.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.