Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Stiti ceva despre medicam NeoRecormon?

Recommended Posts

Buna,

A facut cineva tratament cu NeoRecormonid="red"> (substanta activa este epoetina beta)? Se recomanda in anemii din diferite cauze. Aceste injectii i-au fost recomandate mamei datorita valorilor scazute ale hemoglobinei, eritrocitelor datorita curei de citostatice.

Problema e ca dr oncolog care i le-a dat spune ca trebuie neaparat sa le faca, cea la care face tratamenul cu cito (de la Bucuresti la institutul oncologic) zice ca nu, ca analizele sunt bune si ca nu e nevoie. Ideea e ca si eu am vazut ca sunt f scazute si ne e teama sa nu faca alte complicatii din cauza asta. Acum noi nu stim pe cine sa credem. Eu as tinde sa o cred pe dr care i-a prescris acest trtament care printre altele e extrem de scump 65 milioane. Nu cred ca ne prescria un tratament asa de scump daca nu era absolut necesar si s-a mai si chinuit sa ni-l faca rost personal. Pe cand despre cea de la Bucuresti am numai informatii proaste. Toti medicii din spital zic despre ea ca nu e sanatoasa la cap, nu face tratam si tomografii decat daca ii dai bani, Te baga in seama doar daca cotizezi, nu stie ce vb de la o zi la alta, etc. E de groaza ce se intampla la acel spital. Si pe ea nu o intereseaza decat anumite val din analizele pe care i le face.

Daca stiti ceva despre acest med, aveti pe cineva care a facut aceste injectii spuneti-mi si mie. E ceva in neregula cu el, e periculos de facut?

Merci frumos.

pa pa

[biz] Crinutz codita de maimutz

id="green">

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu stiu despre el decat ca se face subcutanat si nu doare. Se administreaza pacientilor bolnavi de cancer sau cu afectiuni renale cronice si stimuleaza eritropoeza. Mai trebuie facut in mod regulat.

Daca ti l-a recomandat, atunci ia-l ca este un medicament bun.

Nu stiu, insa, daca nu puteai sa faci rost de el la un pret mai ieftin, totusi!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mira, stai linistita ca a fost gratuit. Pai de unde atatia bani???!!!! e un med care se da gratuit, nu stiu de ce unii platesc.

Merci de info!

pa pa

[biz] Crinutz codita de maimutz

id="green">

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...