Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vreau sa intarzii menstruatia

Recommended Posts

Buna fetelor

Va rog sa ma ajutati si pe mine .

Am nevoie sa intarzii menstruatia vreo 2 saptamani -luna viitoare si nu stiu cum sa procedez .Nu iau pastile ca sa le iau in continuare .

Ce pot lua si in ce modalitate ? De cand sa incep sa le iau ?

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

incepi sa iei anticonceptionale cu cateva zile inainte de data la care trebuia sa iti vine!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

quote:Initial creeata de Ileanas

Buna fetelorVa rog sa ma ajutati si pe mine .Am nevoie sa intarzii menstruatia vreo 2 saptamani -luna viitoare si nu stiu cum sa procedez .Nu iau pastile ca sa le iau in continuare .Ce pot lua si in ce modalitate ? De cand sa incep sa le iau ?Va multumesc

id="quote">id="quote">eu iti spun exact raspunsul unui medic la aceiasi intrebare.cu cateva zile inainte sa iti vina menstruatia incepi sa iei DUPHASTON cate o pastiluta pe zi atata timp cat vrei sa o amani.in momentul in care vrei sa iti vina menstruatia intrerupi pastilele si in ziua urmatoare iti vine.acum,eu nu te sfatuiesc sa faci asa si iti spun din experienta.mie nu mi-a spus nimeni,nici macar medicul si am patit-o pe pielea mea.mi-am dereglat ciclul ingrozitor.intotdeauna l-am avut regulat cam la 28-30 zile dar de cand am luat duphaston (2 sapt)mi s-a dereglat f tare.aproximativ un an si jumatate a trebuit sa treaca ca sa se regleze de la sine iar.si abia cand am inceput sa investighez de ce se intampla asta,am aflat cauza...duphaston.tu,faci cum crezi,insa eu nu te sfatuiesc.pupiciMadutzahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

quote:Originally posted by energy79
Initial creeata de Ileanasmi-am dereglat ciclul ingrozitor.intotdeauna l-am avut regulat cam la 28-30 zile dar de cand am luat duphaston (2 sapt)mi s-a dereglat f tare.aproximativ un an si jumatate a trebuit sa treaca ca sa se regleze de la sine iar.si abia cand am inceput sa investighez de ce se intampla asta,am aflat cauza...duphaston.tu,faci cum crezi,insa eu nu te sfatuiesc.pupiciMadutzahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
id="quote">id="quote">

..voiam sa spun ca sunt de acord cu Madutza.

Din punctul de vedere al medicinii traditionale orientale orice lucru facut contra naturii in privinta menstruatiei se intoarce mai devreme sau mai tarziu impotriva.

Vad aproape zilnic paciente cu probleme de infertilitate, dureri.. dureri..dureri, intarzieri, oligomenorhee, sangerari peste ciclu, dar sunt multe, le stiti si voi. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ca sa iei o hotarare din asta iti trebuie mult curaj.. ca sa spunem numai atat.

Ne-ar lua prea mult timp sa argumentez.. ma uit de multe ori cu neputinta in jur cum unii se roaga la Dumnezeu pentru inca o zi macar.. iar altii isi bat joc de sanatatea lor cu buna stiinta.

quote:Originally posted by soothe

..voiam sa spun ca sunt de acord cu Madutza.Din punctul de vedere al medicinii traditionale orientale orice lucru facut contra naturii in privinta menstruatiei se intoarce mai devreme sau mai tarziu impotriva.Vad aproape zilnic paciente cu probleme de infertilitate, dureri.. dureri..dureri, intarzieri, oligomenorhee, sangerari peste ciclu, dar sunt multe, le stiti si voi. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar ca sa iei o hotarare din asta iti trebuie mult curaj.. ca sa spunem numai atat.Ne-ar lua prea mult timp sa argumentez.. ma uit de multe ori cu neputinta in jur cum unii se roaga la Dumnezeu pentru inca o zi macar.. iar altii isi bat joc de sanatatea lor cu buna stiinta.

id="quote">id="quote">[flo]Anca si Alexandra (10 nov.2003)http://community.webshots.com/user/alexandra_ioanahttp://www.magnetoterapie.ro

Multumesc mult de tot.

Nu vreau sa am probleme , asa ca voi lasa totul in seama naturii , cred ca este cel mai bine .

Va multumesc pentru parerile impartasite .

In perioada "aceea" vom pleca pe "litoralul exotic " si vroiam sa ma bucur in liniste , dar voi folosi Ob-uri .Sper sa ma descurc , nu am mai folosit ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...