Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

stimulare ovariana ineficienta

Recommended Posts

Buna, fetelor!

Am si eu o intrebare! I s-a intamplat vreuneia dintre voi sa faca stimulare si cu toate aceste sa nu obtina nici un rezultat? Eu fac stimulare ovarina de patru luni cu Ova-mit si pana acum nu s-a intamplat nimic. De un an merg in fiecare luna la dr. De data aceasta mi-a spus ca ovarele mele nu functioneaza la capacitate maxima. Desi am ovulatie foliculii nu se dezvolta suficient. Cel mai mare a fost de 20mm. Nu stiu ce sa mai fac!

Ultima sol este FIV dar asta nu vreau eu. Chiar dr. mi-a spus ca a avut o pacienta care era exact in situatia mea. A facut FIV si a esuat. Dupa trei luni a ramas insarcinata de la mama natura. Asa ca FIV nu este o solutie. Stiti voi alta?

Va rog, ajutati-ma! Imi doresc asa de mult un copil! id="Times New Roman"> [id="size2">id="navy">/font=Times New Roman]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
FIV-ul te va implica intr-un tratament de stimulare diferit, dar altfel nu vad cu ce te-ar ajuta. Ai putea sa faci acest tratament si fara sa continui cu FIV. Dar pana la asa ceva ti-ar trebui niste dozari hormonale, poate descoperi care este problema. In plus, un folicul de 20mm nu e suficient?! Stiam ca de la 16mm e ok. Sa fiu in locul tau, as mai asculta o opinie.

Eu am facut stimulare cu menogon si a fost eficienta , am avut mai multi foliculi de peste 20 mm , de ovulat am ovulat , dar nu a fost sa fie...cred ca mai depinde si de noroc. Si eu cred ca ar trebui sa mai ceri o parere la alt medic . Trompele cum le ai ? Sotul spermograma ?

Mutumesc pentru raspunsuri!

Sper sa fie bine! Sunt putin descurajata pentru ca rezulatele obtinute nu sunt prea stralucite fata de ce se intampla fara tratament. Sper ca o data cu inlocuirea Ova-mit-ului cu un medicament mai puternic sa se intample ceva. Endometrul arata bine - avea mai mult de 9mm. Si asa e in fiecare luna. Dozari am facut si totul e bine. Am verificat si tiroida si hipofiza. Nu am nimic si cu toate astea....

Buna Atena, eu am facut stimulari pentru inseminare cu clomifen(pastile) si aveam doar un singur folicul21-23mm. iar in trat. pentru fiv imi ieseau cite 18 respectiv 19 foliculi odata.Trat. pentru fiv este mult mai tare, de unde si productia.Mai incearca la alt medic, o alta opinie.

draga Atena ,

eu am facut stimulare cu clostilbegyt 3 luni ,2 pastile seara din a 5 -9 zi a CM primele doua luni , a treia luna mi-a marit doza la 3 pastile pt ca nu cresteau foliculii . cu 3 pastile au crescut ,luna aceasta am avut ovulatie .pe langa clostilbegyt eu am luat si tinctura de branca ursului din z1-z9 a CM (sunt sigura ca si BU m-a ajutat . Eu am mai facut stimulari 6 luni cu un medic din BISTRITA care m-a distrus pt ca nu m-a monitorizat ,mi-a dat tratament dupa ureche . am fost disperata luna de luna ca nu se intampla nimic pe urma am mers la CLUJ la un medic bun si uite ca am reusit (sa am ovulatie ) ca [gravi]nu cred ca o sa am norocul asta chiar din prima .Eu zic sa cauti un doctor mai bun.va[pup]pe toate.

Si eu iau ovamit (clomifen) 2/zi zilele 3-7, sa vedem ce se intampla, si ma duc in z12 la monitorizare. Leoid="red">, mi-ai dat o idee cu Branca ursului, nu stiam ca se poate, ma feream sa iau. Deci nu au fost efecte adverse. Tu iei in general din z1-z9 CM(nu pana la ovulatie)?

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Draga Atena, eu am facut stimulare ovariana timp de 3 ani cu pauza la fiecare 6 luni.Totul a inceput acum 9 -10 ani.N-am avut parte de nici o monitorizare nimic. Cum se spune... dupa ureche. Am crezut ca o sa-mi creasca par si pe limba.[:D]. Diagnosticul a fost cicluri anovulatorii.Satula fiind, am renuntat. Dupa alti 2 ani am ramas insarcinata... dar, din nefericire, s-a oprit in evolutie la 5 sapt.[q] N-am primit nici o explicatie, dar nici n-am mai facut nici un tratament.In mom. de fata sunt [gravi]15+. Pot sa spun cu mana pe inima ca este un miracol.N-am facut nici un tratament.Deci se poate.Eu nu incerc sa-ti spun sa renunti.Doamne fereste.dar asigura-te ca dr. respectiv este cu adevarat expert.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...