diaan Publicat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 8, 2006 stiti ceva nu stiu de ce ma obosesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyelana Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Eu cred ca prietenul tau ar trebui sa vorbeasca cu acest amic si sa-i explice care e situatia. Cred ca ar trebui sa inteleaga ca are si el nevoie de timp. Curaj si bafta pt examene. Dumnezeu sa ne ajute la toti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 eu am fost in aceeasi situatie .mi-au luat permisul 3 luni si lucram in vanzari. am angajat un sofer pt ca e penibil sa apelezi la prieteni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaan Postat Mai 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 da chear asa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 quote:Originally posted by diaanstiti cum e lui ii e rusine sa ii zica ca nu cumva sa zica ca il lasa balta si sa nu isi piarda serviciul din cauza lui(ma rog nu ar fi deloc cauza lui daca s ar intampla)iar eu nu stiu sa ma duc sa ii zic eu ar zice ca eu is aia al dracului imm chear nu stiu ce sa fac...id="quote">id="quote">sa intretii o situatie ce este in defavoarea ta este un lucru gresit. Exista si metode dragutze prin care sa te retragi din "combinatie" printre care si aceea in care ii spui adevarul: "uite, stii, timpul pe care ti l-am dat tie pina acum incepe sa-mi aduca probleme dpdv personal...hai sa gasim impreuna o solutie, tu sa-ti gasesti pe altcineva iar eu sa revin la ritmul meu de viata anterior..." cam asa ceva i-as zice..Nu inteleg de ce s-ar supara...nu se numeste ca-l lasa balta, se numeste ca are prioritati ce intra in conflict cu prioritatile prietenului...totusi, fiecare cu ale lui, nu?Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IEPU Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Si daca ai avea incredere in prietenul tau? Doar nu mai e copil. Nu cred ca are nevoie sa vina "mama" sa-l scoata din incurcatura. Uneori e mai bine sa nu te amesteci. Eu chiar am vazut cazuri cand barbatul protejat, fata de care erau numai intentii bune, s-a simtit jignit. Poate tu nu stii chiar tot ce au impartit barbatii astia. Poate si al tau o fi primit ajutor vreodata de la el. Or mai trece si alea cateva saptamani care mai sunt. Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005) http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550146097&ran=6628 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Cam nasol, dar trebuie sa-ti lasi prietenul sa se descurce. Daca-i chiar obosit si tracasat, sa puna el capat la intreaga afacere. Michelle7 are dreptate, nu trebuie sa abuzezi de prieteni, chiar daca te astepti la ajutorul lor. poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina78 Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Neplacuta situatie!!! Daca prietenul tau a intrat "singur" in "afacerea" asta tot singur sa iasa daca nu mai poate. Eu de exemplu - chiar daca voi fi considerata egoista - imi vad intii interesele mele, deci cred ca l-as ajuta in limita timpului meu liber, nu la discretia lui. "O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina78 Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Ca sa nu mai spun ca nu e vina voastra sau a prietenului tau, ca el a mers cu viteza sau ce a mai facut de i s-a luat permisul ... "O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaan Postat Mai 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 imm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.