clyo Publicat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 8, 2006 ......am nevoie de un stilist. eu merg acum la un salon super in Buc dar imi trebuie si cineva in Ploiesti, la care sa ma duc in principal sa-mi aranjeze parul. m-am saturat sa ma chinui acasa, m-am saturat de bigudiuri, perii, placi de intins parul, vreau sa merg la salon de 2 ori pe saptamana, sa scap de stresul asta. deci, va rog sa-mi recomandati pe cineva. multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatima Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 pai..e voie sa facem reclama? eu una merg la Bella, pe fosta 23 august, intr-un bloc, la etajul 1..undeva vis-a-vis de Alex Color..unde ma coafeaza Ionela..plec multumita in general..dar e ff aglomerat..sau la Coco studio, pe Republicii, la Dan, deasupra fostului restaurant Caraiman..e ok si acolo.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Mai 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 fatima, multumesc pt raspuns. coco studio e aproape de mine dar eu nu am auzit lucruri bune despre ei. tu zici ca esti multumita? imi poti da pe pm niste nr de tel? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura T Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Clyo, si eu tot la Bella merg, de vreo 6 ani incoace. Daca nu gasesti loc la Ionela, e foarte buna si Georgiana (eu ma fac la ele saptamanal, cand la una, cand la alta, dupa cum au turele). Tel. 0244-512979. Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni) poze_cu_fetele_mele poze_noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Mai 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Laura, multumesc. imi poti da adresa exacta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Dana :), eu merg la Venus, la Luminita (daca vrei pot vorbi cu ea pentru tine). Este super buna si simpatica. Au si o manichiurista buna (Ildiko). Macar o poti incerca o data si vezi daca iti place. Da-mi de stire :). Saptamana asta este in tura de dimineata. Pup Cristina&Sanziana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clyo Postat Mai 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Cristina de Luminita am auzit, e coafeza unei prietene; problema e ca fosta mea stilista a lucrat la Venus, daca ma duc la ea, afla imediat. hmm, ce probleme am si eu [alcool] vine si dimineata devreme daca o chem? multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Mihaela de la salonul ALLURE, str.Elena Doamna, nr.6 program: luni /vineri 10.00-18.00 sambata 10.00-13.00 tel.591808 merge doar cu programare la tel... este super!!!! Anca si Alexandra (10 nov.2003) http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana http://www.magnetoterapie.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina Postat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 Dana, ce inseamna "devreme"?. Pe la 7 cred ca vine. P.S - cine era "fosta" coafeza? Cristina&Sanziana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yael Postat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 Clyo, si eu iti recomand salonul 'Bella'. Cand vin in tara si am nevoie, merg aici... Sunt super, mereu m-a coafat altcineva si mereu am 'iesit' super. Sunt talentate fetele si tare dragute. Vorbeste cu Marilena, patroana (care si macheaza super)... Sigur va intelegeti. Ma mir de ce nu s-or extinde... Toata lumea le admira... Si toata lumea ma intreba unde m-am facut [cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.