LUIZAM Publicat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 8, 2006 Dragilor, Urmaresc de mult timp subiectele de la aceasta tema. Imi dau seama ca in fiecare cuplu exista problemute, probleme si problemoaie de-a dreptul. Eu nu stiu in ce categorie sa incadrez urmatoarea situatie si, mai mult decat atat, cum sa continui: De curand am descoperit ca sotul meu, cu care sunt casatorita de 6 ani si cu care am si un copil de 8 luni, s-a inregistrat pe un site gen: cauti prietenie, distractie, sex etc, click aici. Scopul declarat la profilul sau sunt "prietenie, distractie, sex". Recunosc faptul ca in casnicie simt ca ceva scartie, i-am si spus. Dar nu prea am partener de discutie. El zice: "n-avem nici o problema, cred ca totul e OK". Simt totusi ca ceva e in neregula, ceva e rece si ma apuca frigul. Am incercat sa fiu tandra, sa-l provoc la discutie, am incercat si cu capsuni si lenjerie sexy.... N-am avut nici o sansa, sau una la o saptamana. M-am gandit ca ar fi bine sa intru si eu pe acel site si sa incep sa comunic cu el sub o identitate necunoscuta. In fond pe net toata lumea isi pierde identitatea. Sa-l provoc acolo la comunicare, daca acasa nu se poate. Nu stiu cum sa continui. Poate acum e prea devreme sa cred ca accesand acest tip de site ma poate insela. Dar poate in curand apare a 3-a persoana si atunci deja spun: "m-a inselat". Voi cum ati actiona? lizu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vandal Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Sa inteleg ca nu i-ai spus ca ai descoperit acel cont...in cazul asta ar fibine sa il confrunti si sa ii explici ca vrei sa stii de ce....nu te multumi cu un raspuns de genul ''just for fun''....altceva, are un stress suplimentar datorit jobului, parintilor, socrilor, etc? Are un stress din cauza copilului (care inteleg ca e micut - 8 luni)? Barbatii reactioneaza diferit in postura da tata...din nefericire nu pot sa-ti dau o reteta magica....depinde numai de tine sa vezi ce se intimpla si sa realizati amindoi daca e o problema (ce schimbari s-au petrecut in viata voastra - e primul copil? inainte de copil aveati o viata sociala bogata - chefuri, etc - iar acum cu un copil mic e mai greu?). Incearca sa mergi (mergeti) pina la capatul problemei(daca exista) si sa gasiti o solutie impreuna inainte de a fi prea tirziu.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Mie mi se pare inadmisibil. Cred ca in momentul in care sotul meu si-ar decalara disponibilitatea pe un astfel de site as considera ca m-a inselat deja. Nu fizic, dar si cautarea inseamna cam acelasi lucru pentru mine. Asta e o idee, sa te inscrii pe acel site sa vezi cat de departe merge. J si Carla (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaan Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 nu stiu tu cum esti da eu as vorbi cu el pe site fara sa il stresez la cap in timpul asta(de genu ce ai facut etc)as ajunge in punctul in care sa ne dam intalnire as merge la intalnire si i as zice ca inca sunt interesanta si ca nu e nevoie sa caute in alta parte ca de fapt el ma cauta pe mine si eu is doar una si sunt a lui si in acelasi timp ar fi putut fi altcineva in locul meu si de ce face asta si etc daca ajungi sa iti dai intalnire fa in asa fel incat sa te recunoasca in persoana de pe net sa nu creada ca v ati intalnit intamplator eu un asa as face nu stiu daca e bine e rau...eu asa as procede si chear daca zice ca o face de fun se poate intampla sa ajunga la o relatie cu o alta persoana doar din curiozitate ca ar vrea sa o cunoasca pe x care crede el ca e interesanta si isi zice ca un suc nu strica si nu face nimic rau...si de la suc inca un suc...si inca unu si nu stie cand trece in partea ailanta eu nu zic ca i bine zic ca eu asa as face. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUIZAM Postat Mai 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Si eu am avut aceeasi idee diabolica; iti dai seama ce-nseamna asta? vorbim pe net, ca acasa n-avem motive, timp sau chef; si cand te gandesti cat de inselator poate fi si acest mijloc; ii zic ca sunt nu stiu cine, ii insel toate asteptarile, si cand ne dam intalnire, hop nevasta cu copilul in brate, zicandu-i: cred ca aveam intalnire draga tati, am intarziat cumva? ce putem comanda? Sau alt scenariu: trimit la intalnire o prietena pe care el nu o cunoaste, si apoi apar si eu cu copilul si cu echipa lui Ernest de la "Tradati in dragoste".E penibil, dar as face-o, serios, sa vad pana unde ajunge aceasta "distractie"; numai ca s-ar putea sa fie alta mai rapida sa-l abordeze inaintea mea si mie sa-mi dea flit sau reject la mesaje.Si daca imi cere o poza ce sa-i zic? ti-o trimit prin posta daca-mi dai adresa?N-am deloc imaginatie. De fapt nu sunt scenarist si nici pe la telenovele nu prea ma uit. Am de crescut un bb de 8 luni.Pls, help me cu sfaturiquote:Originally posted by diaannu stiu tu cum esti da eu as vorbi cu el pe site fara sa il stresez la cap in timpul asta(de genu ce ai facut etc)as ajunge in punctul in care sa ne dam intalnire as merge la intalnire si i as zice ca inca sunt interesanta si ca nu e nevoie sa caute in alta parte ca de fapt el ma cauta pe mine si eu is doar una si sunt a lui si in acelasi timp ar fi putut fi altcineva in locul meu si de ce face asta si etc daca ajungi sa iti dai intalnire fa in asa fel incat sa te recunoasca in persoana de pe net sa nu creada ca v ati intalnit intamplatoreu un asa as face nu stiu daca e bine e rau...eu asa as procedesi chear daca zice ca o face de fun se poate intampla sa ajunga la o relatie cu o alta persoana doar din curiozitate ca ar vrea sa o cunoasca pe x care crede el ca e interesanta si isi zice ca un suc nu strica si nu face nimic rau...si de la suc inca un suc...si inca unu si nu stie cand trece in partea ailantaeu nu zic ca i bine zic ca eu asa as face.id="quote">id="quote">lizu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 8, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2006 Luizam, am fost exact in aceeasi situatie, si in final am rezolvat-o cam in acelasi mod. quote: numai ca s-ar putea sa fie alta mai rapida sa-l abordeze inaintea mea si mie sa-mi dea flit sau reject la mesaje. id="quote">id="quote"> Nu-ti face probleme: "ea" merge la ghici, tu mergi la sigur, pentru ca stii deja metodele de abordare. In fond, dak nici tu nu stii cum sa vrajesti propriul barbat.... Deci, da, eu am facut cam acelasi lucru. Dar l-am facut dupa un scandal mostru, in cadrul caruia ne-am impartit asseturile si a plecat. Dupa care am inceput sa discutam online. Aveam duble identitati amandoi, el nu palavragea numai cu mine, eu nu vorbeam numai cu el. Mi-a luat ceva timp si bla bla discutii cu diversi pina sa il depistez. Dar am reusit, inainte sa ma "demaste" el pe mine. Si... am aflat realitatea: ce gindeste, ce vrea de la o relatie de genul asta, ce crede despre mine, nevasta-sa, despre noi. Cel mai nasol a fost sa-i explic ca nu pot monta webcamul, pentru ca m-as fi dat de gol. Altfel, cu pozele...m-am descurcat destul de bine. In principiu, a fost unul din lucrurile care au contribuit la revelatia ca nu vreau sa-l pierd. Si, inainte sa ne intilnim la o cafea, oricum i-am spus cine sint, pentru ca altfel n-ar fi venit... eu am incercat, ba chiar am insistat. Interesant este ca am ramas cu obiceiul asta si vb. foarte mult pe ym/webcam cind e plecat, sau cind sint eu plecata - inainte nu-l puteam convinge, aveam senzatia timpita ca eu nu prezint interes pt el pt ca nu sint, nu mai sint suficient de "noua". Deci, in cazul meu, a mers. Ce sa-ti zic...rabdare si imaginatie. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Elise off topic. al tau barbat a plecat cu clantele nu? le-a adus inapoi? sau apucase-si sa cumperi altele[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Michelleid="red">, eram inkisa in casa d'aia stateam la chat cu el. Stia el ce stia. cre' ca alea erau clanztele la care te refereai nu? de altele nu stiu io.... maybe.... Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 Ba nu, Michelle zice de clantzele-alea pe care le-a scos de la ushi cin l-ai dat afara Btw, v-atzi luat mashina de spalat vase, sau tot el le spala? Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2006 quote:Originally posted by irenBa nu, Michelle zice de clantzele-alea pe care le-a scos de la ushi cin l-ai dat afara [:D]Btw, v-atzi luat mashina de spalat vase, sau tot el le spala? id="quote">id="quote">e, bun, la alea ma refeream si io cind am zis ca eram inkisa in casa. Gand la gand cu bukurie. Nu mai zik nimic... ca intrebarea a fost postata de Michelle, care e prietena mea.id="size1"> [il]si, da, aaaaaaaaa.... si kiar vroiam sa revin cu concluziile, multumesc, ca tot am fost [mariaj] si sfatuita contrariul de toata gospodarimea: deci, DA, SE POATE SA NU SPELI VASE NEAPARAT, SI SA NU GATESTI si in mod nedrept, inexplicabil, stupefiant etc etc sa fi fericita!Multumesc![cheers]Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.