Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce sa nu fie ok? Mie mi se pare o alegere f. buna tinand cont ca esti treaza pe toata durata interventiei chirurgicale(sau a nasterii) si atuul tipului acustuia de anestezie e ca prin cateterul care ramane in coloana se poate injecta la nevoie anestezic sau calmante(in functie de ce e cazul) pe o perioada mai lunga de timp(de fapt calmante se injecteaza pe perioada mai lunga ca anestezicul e necesar doar in timpul interventiei chirurgicale respectiv a nasterii).

Pupici!id="orange">

Ioana[gravi](21+)id="limegreen"> &id="maroon">[pirat] Alesio(08.10.2004)id="purple">

Pagina Alesio

Povestea bazucului

Fotomodelul nostru

Poze Yahoo

Ingerasul mic din burtik

Distribuie pe alte site-uri

Si eu am o cunostinta care a facut cezariana si desi avea trusa de epi cumparata nu a prins din cauza anestezicului (era romanesc si mai avea 2 luni pana expira) asa ca dupa ce s-au chinuit si au vazut ca nu merge i-au facut generala. Cand am facut curetajul ulterior pierderii sarcinii anestezistul spunea ca pt cezariana cea mai buna optiune este rahi si nu epi. Eu la prima nastere am facut rahi si acum am putut compara cu generala. Mi se pare mult mai bine in a doua varianta (din punctul de vedere al pacientului).
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...