Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum va mai distrati in timpul liber?

Recommended Posts

salutare.am ajuns la concluzia ca nu stiu ce sa mai fac ,in sensul de diferit in timpul liber,prin ce locuri sa mai merg si ce sa mai fac..cred ca sunt in lipsa de inspiratie..cu toate ca e imposibil sa nu fie lucruri interesante de facut prin Bucuresti. Voi ce faceti in timpul liber? oriunde v-ati afla....cred ca sutn destui care mai au nevoie de o idee ,doua :)

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai in putinul timp liber pe care il am avand in vedere ca nu ajung acasa mai devreme de 6 seara zilnic citesc o carte vad un film imi scot nepotica la o plimbare in parc merg la shopping cu sora mea in weekenduri mergem la picnic la o pizza la un restaurant cateodata chiar intr-un pub seara ...ce sa-ti mai zic ai mai putea sa mergi la o sala sau la un salon la un masaj relaxant...imi mai vizitez parintii socrii ....chiar nu gasesti ce sa faci in timpul liber?![:D]

edit: in weekend fac si cate o prajitura care imi ia ceva timp[:D]

Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]

In cursul saptaminii, daca e cite-o farima de timp liber mergem la un film, la teatru, la cina in oras sau cinam cu diversi (prieteni, rude sau alte personaje pe care nu le vrem in WE), mai vin musafiri.

In week-end daca e vreme frumoasa, sigur plimbare sau gratar sau mers in zona fiind pe litoral ... Oricum ar fi in week-end iesim din casa, daca chiar e urita vremea, mai jucam remmy, table, carti - cu ai nostrii sau cu prietenii.

Pentru mine e important sa ies, sa am activitate, nu sint statica si m-ar ucide daca ar trebui sa stau in casa.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

buna

in timpul saptamanii nu prea avem timp sa facem mai nimic... ajungem destul de tarziu acasa seara,[bang] facem lectii,[bang] pregatesc ceva de mancare, [bang] si eventual mai prind un film bun sau o emisiune la tv .

in wkd mergem la cumparaturi, in parc cu copilul, la vreun gratar cu prietenii (dum trecuta am fost la circ)....

oricum nici noi nu face lucruri prea spectaculoase....[q]

Eu am descoperit de curand biliardul datorita colegilor de la serviciu.

Macar o seara pe luna incercam sa mergem la biliard. Chiar daca uneori de abia nimeresc bila alba, e amuzant si relaxant. Si ne tine in forma![:D]

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Seara , dupa ora 21.00 (caci la 20.00-20.30 ajung acasa de cele mai multe ori )citesc ,citesc ,citesc fff mult .Ma relaxeaza.

In week-end - plekam la munte (destul de des ) sau gratare (ziua) si seara cina cu prietenii la restaurant si apoi in club.

Este destul de putin timpul liber ...dar decat deloc !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...