Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mastodynon

Recommended Posts

Stie careva daca Mastodynonul are efect negative? Din cite am inteles medicamentul contine Vitex Agnus castus, planta care este numita si "chasteberry", si este buna pentru reglat hormonii. Hormonii mei au fost dereglati toata viata, niciodata nu am avut ciclu regulat si acum am probleme sa ramin graviduta.!!! Stie careva despre Mastodynon? A avut careva probleme dupa tratament sau in timpul tratamentului? Yaaaa ..astept raspunsuri de la voi. ..Yyaaaaa Vreau un bebelus cit mai repede... Sper sa se intimple...

pupici Adriene

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adriene, eu am facut un tratament cu Mastodynon impotriva chisturilor la san facute de la lactatie. L-am tinut aproape 6 luni. NU am avut nici un efect secundar. Chiar dupa 3 luni am vrut sa raman insarcinata si am ramas din "prima", iar dupa ce am nascut si am terminat de alaptat am facut o radiografie mamara si acele chistulete Nu mai existau. Mie mi l-a prescris un medic din Ro si a fost foarte bun!!! Multa sanatate!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Adrieneid="red">:sticluta contine solutie(deci,picaturi)si cred ca iti ajunge o luna(in prospect scrie ca se iau 30 pic.-adica o lingurita-de 2 ori pe zi dizolvate in putina apa).Mie insa mi-a spus medicul homeopat ca aceasta doza e prea mare si sa iau 10 picaturi o singura data pe zi.Tu faci cum crezi sau mai intreaba alte fete care au luat.[pup]

Nusy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...