Gabriela19 Publicat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2006 Buna ziua! Mama unei prietene are neoplasma mamara cu metastaza la ficat.. si cauta tratament..daca mai se poate trata??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 Buna Gabriela, nu ne-ai spus daca a fost operata de neoplasm mamar si apoi a aparut metastaza. Mama mea se cofrunta cu asa ceva dar dupa extirparea sanului. Acum are metastaza osoasa si hepatica. Tratamente sunt cele clasice sau cele naturiste. Mai multe gasesti la clinica virtuala, e un subiect deschis de mine numit "Ajutor - Remedii pt. metastaze". Da un search pe tot subiectul si vei gasi acolo mai multe raspunsuri. Cauta si prin formula as si vei gasi multi oameni care stiu remedii. Poti sa ma cauti si pe mail si iti mai spun ce stiu si eu. Sanatate mamei prietenei tale! [biz] Crinutz codita de maimutz id="green"> "What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 Draga, Gabriela stii cum se spune, ca "speranta moare ultima", dar cand apar metastaze...e mult mai putzin eficient orice tratament si este deja... grav. [flo] Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.