Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

DE CE NU-MI VINE MENSTRUATIA

Recommended Posts

AM O FETITA DE 4 LUNI.DUPA 40 DE ZILE DE CAND MI S-A FACUT CEZARIANA DR . MI-A SPUS SA IAU NISTE PASTILE AM UITAT CUM SE NUMESC PT CA SA-MI VINA MENSTRUATIA CA SA POT LUA EXLUTON PT CA ALAPTEZ.IN PRIMA LUNA AM AVUT CICLU NORMAL DAR APOI NU MI-A MAI VENIT . STIE CINEVA DE CE.ALAPTEZ IN CONTINUARE SI MI-AM FACUT SI TEST DE SARCINA SI E NEGATIV.

ababei corina laura

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

io am nascut natural...am alaptat exclusiv 6 luni...cand am inlocuit complet o masa cu cereale (adeca la 6 luni si 3 sapt.) mi.a venit...dupe asta mi.a dat dr.si exluton...pana atunci preze a fost la ordinea zilei (oricum nu consumam prea multe[bang]...ca deh, copil mic...colici...oboseala...[:D]...stiti voi cum e[:D])

acu' dc imi dadea ceva pastile de venit! nu le luam sigur (da' stau sa ma gandesc ca dc se intampla asa schimbam medicu' ca insemna ca e tampit!!! cum sa.ti dea pastile cand alaptezi...si pentru ce???? ca.i normal sa.si revina organismul natural!!!! a trecut totusi printr.o mare furtuna hormonala!!!!)

acu' io, nu.s medic dar am mai citit cate ceva[bang] in locul tau as merge la dr.imediat...eventual altul decat cel care ti.a dat pastilele de venit...[bang]...probabil ca dr., DUPA CONSULT, ELIMINAND ALTE PB.CARE AR PUTEA SA FIE...iti va spune sa iei exluton normal, dupa program 21 pastile si 7 pauza...si altceva nimic...in cazul anticonceptionalelor, de orice fel! se poate intampla sa nu iti vina mestruatia o luna (de fapt nu e mestruatie, e sangerare de privare)...dc le.ai luat corect nu poate fi vorba de o sarcina (decat f.rar)...asa ca nu ar trebui sa.ti faci pb....dar, inca o data...MERGI LA MEDIC!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...