Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Retete pentru papile delicate


Recommended Posts

Am hotarit sa incerc citeva din creatiile marilor nostri sefi, bucatari sau patisieri. Am sa pun aici retetele pe care le voi incerca, poate in acelasi timp cu mine vreti si voi sa gustati si sa comentam pe marginea lor.

 

 

Entremet au chocolat et au Grand Marnier

Auteur : Gilbert Battard

 

 

Pentru 4 persoane

 

150 g ciocolata

500 g smintina

100 g bezea

10 cl grand Marnier

 

 

Aici poza

 

http://www.tablesdecharme.com/Recettes/photo_recet/ME3805.jpg

 

 

 

Topiti ciocolata. Intr-un castron bateti smintina ca sa se faca frisca. Cind incepe sa se intareasca puneti ciocolata topita (si care a ajuns cam la aceeasi temperatura ca frisca) incet, incet, continuind sa bateti amestecul, pina ce compozitia sa fie tare.

In alt castron amestecati bezeaua facuta frimituri si alcoolul. Apoi amestecati cu ciocolata si frisca incet, cu miscari de jos in sus. Puneti compozitia intr-o tava de chec (sau unsa sau cu film alimentar) si bagati la frigider (congelator) timp de doua ore.

Inainte de o servi puneti deasupra cacao pudra.

 

 

Toulouse, la ville rose

 

[roker]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mama ce bine suna reteta asta .... [pofta] Singura problema ar fii ... alcoolul ( daca il putem numi problema [:D]) asta pt ca nu sunt eu prea priceputa in acest domeniu dar cred ca se poate inlocui cu ce are omu' pe la casa lui ?!? Adica stric rau de tot reteta daca o sa pun niste visinata ( bunaaa.. de la tata ) ?? sau niste Marsala - asta ca sa jucam in casa?

 

Chatonel mai scrie daca mai ai retete d'astea fitzoase ... ca sunt bune de tinut minte!!

[cool]

 

Cristina

 

una.. alta...id="blue">

 

 

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...