chatonel Publicat Mai 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2006 Am hotarit sa incerc citeva din creatiile marilor nostri sefi, bucatari sau patisieri. Am sa pun aici retetele pe care le voi incerca, poate in acelasi timp cu mine vreti si voi sa gustati si sa comentam pe marginea lor. Entremet au chocolat et au Grand Marnier Auteur : Gilbert Battard Pentru 4 persoane 150 g ciocolata 500 g smintina 100 g bezea 10 cl grand Marnier Aici poza http://www.tablesdecharme.com/Recettes/photo_recet/ME3805.jpg Topiti ciocolata. Intr-un castron bateti smintina ca sa se faca frisca. Cind incepe sa se intareasca puneti ciocolata topita (si care a ajuns cam la aceeasi temperatura ca frisca) incet, incet, continuind sa bateti amestecul, pina ce compozitia sa fie tare. In alt castron amestecati bezeaua facuta frimituri si alcoolul. Apoi amestecati cu ciocolata si frisca incet, cu miscari de jos in sus. Puneti compozitia intr-o tava de chec (sau unsa sau cu film alimentar) si bagati la frigider (congelator) timp de doua ore. Inainte de o servi puneti deasupra cacao pudra. Toulouse, la ville rose Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 Mama ce bine suna reteta asta .... [pofta] Singura problema ar fii ... alcoolul ( daca il putem numi problema ) asta pt ca nu sunt eu prea priceputa in acest domeniu dar cred ca se poate inlocui cu ce are omu' pe la casa lui ?!? Adica stric rau de tot reteta daca o sa pun niste visinata ( bunaaa.. de la tata ) ?? sau niste Marsala - asta ca sa jucam in casa? Chatonel mai scrie daca mai ai retete d'astea fitzoase ... ca sunt bune de tinut minte!! [cool] Cristina una.. alta...id="blue"> "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Mai 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2006 cred ca merge si cu visinata... in orice caz, nu poa sa fie rau Toulouse, la ville rose Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.