madutza Publicat Mai 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2006 Mi-a spus cineva ca a auzit la radio ca primele 6 luni dupa CIC nu ai voie sa iti iei CM. Este adevarat? Madutza si Mariucaid="red"> [zana](17 Mai 2004)id="pink"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loreena Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 eu am inceput munca la 1 aprilie 2006; am renuntat la cic; bebe avand 1 an si 5 luni; pe 10 aprilie am intrat 2 saptamani in concediu medical; concediul era platit 100%, dar am luat putini bani pentru ca se iau in considerare ca ultime 6 luni cele din cic si se calculeaza pe baza salariuliul minim pe economie; deci iti poti lua concediu medical; la mine au fost ultimile 6 luni toate cu salariul minim Poze cu toata Familia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madutza Postat Mai 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 Deci ai dreptul la CM, dar nu prea iei banutzi. Eu ma gandeam ca era absurd sa nu ai voie, mai ales ca poate sa se intample orice cu BB si sa fie nevoie sa ii fii alaturi.id="green"> Madutza si Mariucaid="red"> [zana](17 Mai 2004)id="pink"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.