Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

insarcinata sau nu?

Recommended Posts

de obicei am ciclu regulat, intarzie doar 3-4-5 zile!inainte de ciclu ma dor sanii si am pofta de mancare... luna asta trebuia sa-mi vina pe 5 cam asa, am avut pofta de masncare , dar sanii au inceput sa ma doara mai tarziu si ink mai ma dor, dar menstruatia ink nu mi-a venit... am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ... dar io tot imi fac griji k azi suntem in 11 deja si ciclul tot nu a venit... plz, am nevoie de un sfat. multumesc anticipat
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai o sa mai fac un test zilele astea...

tin sa mentionez k prietenu nu a ejaculat niciodata in mine si am incercat sa ne ferim de perioada de mijloc, si stiu k exista acel lichid spermatic care poate contine spermatozoizi, dar care este probabilitatea sa ajunga la ovul??

ma gandesc k am si racit pentru k inainte imi venea mai multa subtantza alba , dar acu nu... si io de felu meu, ma asez pe jos, trag curent... deci...zic sa mai astept un pik. voi c parere aveti?

pai cred k mai astept cateva zile...sper sa vina in acest timp!si chiar daca o sa vina, insinuez sa ma duk la un control k sa-mi prescrie anticonceptionale si pentru protectie si pentru reglarea ciclului menstrual si diminuarea durerilor....

nu-mi doresc ink un copil si sper k totul sa fie bine si sa fie doar o raceala... ma gandesc la mai multe aspecte pentru care nu ar putea fi nimik, km sa el nu a ejaculat in mine, mai ales in perioada de mijloc, ne-am ferit si stiu k exista aceasta posibilitate, dar e redusa... pe mine tot ma dor sanii si am uneori dureri cum e atunci inainte sa-mi vina, dar nu mai vine :((... in caz k ar fi ceva, chiar daca stiu k fac un pacat, as avorta... pentru cele ce stiu , cum se procedeaza la un avort, cat timp te tine acolo, cat costa, te anesteziaza total?? astept raspunsuri, k sunt tare nelinistita si numai la asta ma gandesc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...