deylutza Publicat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2006 de obicei am ciclu regulat, intarzie doar 3-4-5 zile!inainte de ciclu ma dor sanii si am pofta de mancare... luna asta trebuia sa-mi vina pe 5 cam asa, am avut pofta de masncare , dar sanii au inceput sa ma doara mai tarziu si ink mai ma dor, dar menstruatia ink nu mi-a venit... am facut saptamana trecuta un test de sarcina si a iesit negativ... dar io tot imi fac griji k azi suntem in 11 deja si ciclul tot nu a venit... plz, am nevoie de un sfat. multumesc anticipat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 Mai fa un test. Daca esti gravida ar trebui sa iasa pozitiv. Daca nu e asa, mergi la ginecolog. Bafta! Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deylutza Postat Mai 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 pai o sa mai fac un test zilele astea... tin sa mentionez k prietenu nu a ejaculat niciodata in mine si am incercat sa ne ferim de perioada de mijloc, si stiu k exista acel lichid spermatic care poate contine spermatozoizi, dar care este probabilitatea sa ajunga la ovul?? ma gandesc k am si racit pentru k inainte imi venea mai multa subtantza alba , dar acu nu... si io de felu meu, ma asez pe jos, trag curent... deci...zic sa mai astept un pik. voi c parere aveti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 nu mi-e clar daca doresti acest bb sau nu.. in alta ordine de idei, lichidul spermatic contine ce trebuie, de aceea metoda cea mai sigura de contraceptie este abstinenta! succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deylutza Postat Mai 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 pai nu prea imi doresc un copil de acum... astazi am facut un nou test de sarcina si a iesi negativ, dar ciclul intarzie sa apara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Probabilitatea sa fii gravida e destul de mica, insa exista. De ce nu mergi la un control ginecologic? Mi-am dat seama ca nu iti doresti un copil acum, asa ca sper sa fie cum vrei tu... Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deylutza Postat Mai 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 pai cred k mai astept cateva zile...sper sa vina in acest timp!si chiar daca o sa vina, insinuez sa ma duk la un control k sa-mi prescrie anticonceptionale si pentru protectie si pentru reglarea ciclului menstrual si diminuarea durerilor.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolly Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Asa cum a spus numeioana, mergi la doctor. Din cate am inteles sarcina se poate detecta cam la 6 saptamani de catre doctor. Asa ca... mai asteapta putin. Testele de sarcina nu sunt sigure. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 lolly mie mi-a confirmat sarcina ecografic la 4 sapt si 3 zile. confirmarea s-a facut prin ecografie transvaginala [gravi] 8+ http://photos.yahoo.com/micumonica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deylutza Postat Mai 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 nu-mi doresc ink un copil si sper k totul sa fie bine si sa fie doar o raceala... ma gandesc la mai multe aspecte pentru care nu ar putea fi nimik, km sa el nu a ejaculat in mine, mai ales in perioada de mijloc, ne-am ferit si stiu k exista aceasta posibilitate, dar e redusa... pe mine tot ma dor sanii si am uneori dureri cum e atunci inainte sa-mi vina, dar nu mai vine :((... in caz k ar fi ceva, chiar daca stiu k fac un pacat, as avorta... pentru cele ce stiu , cum se procedeaza la un avort, cat timp te tine acolo, cat costa, te anesteziaza total?? astept raspunsuri, k sunt tare nelinistita si numai la asta ma gandesc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.