Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

insarcinata sau nu?

Recommended Posts

[ups][ups]Deliuta aciduta, lasa tu esecul metodelor contraceptive si iati masuri de protectie.Nu face nimeni"din problema lui o bataie de joc" si nu te judeca nimeni....desi la varsta ta eu cel putin aveam cu totul alte preocupari[ups].

Pacat ca tre sa inveti din greselile tale

Teo si BB Fulvia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

O, Doamne deylutza prin ce spaima ai trecut. Bine ca au venit.

Urgent la medic pentru anticonceptionale, dar vezi ca nici acelea nu sunt 100% sigure. Si nu uita sa le iei. [;)]

Cea mai sigura metoda este abstinenta (a mai spus-o cineva aici), dar ce viata ar fi aceea?

Monica

quote:Originally posted by Moniland

O, Doamne deylutza prin ce spaima ai trecut. Bine ca au venit. Urgent la medic pentru anticonceptionale, dar vezi ca nici acelea nu sunt 100% sigure. Si nu uita sa le iei. [;)]Cea mai sigura metoda este abstinenta (a mai spus-o cineva aici), dar ce viata ar fi aceea? Monica

id="quote">id="quote"> la 16 ani, o viata normala; cu preocupari scolare, sportive, culturale, etc.http://community.webshots.com/user/pozemontreal

Gata??? Se poate inchide subiectu? ca deja ne-am lamurit.. [alcool][alcool][alcool]

di ce nu m-a facut mama moderator ?[bang][bang][bang]

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">

eu am zis din start ca imi cer scuze ca sunt acra, dar nici tu nu ai pomenit nik de protectie la inceput [alcool]. Si cred ca la 16 ani ar trebui sa ai foarte mare grija!!!

id="Script MT Bold">

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="Arial">id="size2">id="navy">
id="right">

yap... recunosc k este si greseala mea... si o sa ma duc in curand la doctor...pentru control si anticonceptionale. imi cer scuze k sunt asa, dar la 16 ani nu-mi spuneti k preocuparea principala a celor in cauza era numai stat cu nasu in carte si cautand o metoda de a intrece pe primii din clasa...nu-mi spuneti k nu exista un tip pe acolo care va facea ochi dulci... daca negati sunteti chiar patetice, k stiti k nu era asa.si pe vremea cand aveati voi 16 ani era altfel... acu(de ce sa nu recunosc)lumea isi incepe viatza sexuala mult mai devreme, fara sa tina cont de responsabilitatile care le implica acest lucru si deja cei ce sunt tineri acum, avanseaza in domenii nu tocmai bine vazute de cei mai in etate decat ei...

ps- multumesc enorm celr care au dat un sfat din inima...10x :*

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...