Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Program redus pt. mame care muncesc si bebe<2ani

Loreena

Recommended Posts

Buna,

ma intereseaza daca este vreo lege in care se stipuleaza ca mamele care s-au reintors la munca, dar copilul are pana in 2 ani, beneficiaza de program redus (ceva gen 6 ore in loc de 8 ore).

Este cineva care mai e in situatia asta si beneficiaza de program redus?

Merci mult.

In caz ca s-a mai discutat va rog sa dati si un link.....

Poze cu toata Familia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am beneficiat de asta, acum 3 ani. Nu stiu daca este vreo lege, dar la noi este scris in Contractul Colectiv de munca. Eu lucram 6 ore si eram platita pentru 8... asa era contractul.

Intereseaza-te la voi la Personal/Resurse Umane... si citeste in contract.

La noi nu... dar apropo de asta parca sa spun ca am vazut undeva in codul muncii ceva de genul asta .. ca daca alaptezi societatea trebuie sa-ti asigure toate conditiile... dar asta nu inseamna neaparat 6 ore ci poate insemna o pauza in timpul programului...

Da, legea care stipuleaza program redus de 6 ore pt mamele care se reintorc la lucru inainte de a implini copilul 2 ani este in vigoare. Eu am o colega in aceasta situatie si beneficiaza de program de 6 ore platit cu salariul integral de firma plus stimulentul de 3 milioane de la stat.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

OUG96/2003 este modificat de Legea 25/2004

art 17 din L25/2004

ART. 17

(1),, Angajatorii sunt obligaþi sã acorde salariatelor care alãpteazã, în cursul programului de lucru, douã pauze pentru alãptare de câte o orã fiecare, pânã la împlinirea vârstei de un an a copilului.id="red">id="size3"> În aceste pauze se include ºi timpul necesar deplasãrii dus-întors de la locul în care se gãseºte copilul."

quote:Originally posted by Loreena

am o mare rugaminte la mine la birou nu se deschi fisiere tip pdf si vad ca pagina legislativa nu se incarca imi puteti da un link si eventual nr. articolului care precizeaza asta?; merci multPoze cu toata Familia

id="quote">id="quote">1. Ce anume nu se incarca?2. Pentru a citi fisiere pdf trebuie instalat Adobe Acrobat Reader pe calculator pe care poti sa il iei de la adresa de mai jos:http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.htmlDuap ce instalezi vei putea sa vezi orice fisier cu extensia pdfDaca ma sunt si alte probleme te rog sa-mi semnalezi ca sa le pot remedia.Daca ai nevoie de vreo lege, ordonanta etc, si care nu este cuprinsa in pagina legislativa te rog sa scrii concret si se rezolva cu certitudine.Marius Perneshome page - www.marius.rdsor.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...