Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

nu mi-am propus sa va oripilez dar iata ce stiri am gasit pe net:

O femeie din Lumina, judetul Constanta, si-a omorat copilul de numai trei saptamani dupa ce a adormit in timp ce il alapta. Mioara Dina, de 34 ani, s-a trezit in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orelor 01.30, cu intentia de a-si alapta copilul, dar a adormit in timp ce hranea micutul, iar acesta a murit asfixiat, dupa ce s-a inecat cu laptele mamei. Cazul se afla acum in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, neglijenta criminala a mamei putand s-o coste pe femeie condamnarea pentru omor din culpa. Concomitent, inspectorii de la Protectia Copilului deruleaza si ei o ancheta sociala, pentru a vedea daca femeia va fi decazuta din drepturile parintesti, tinand cont de faptul ca familia Dina mai are doi copii mici, ambii dati in plasament. (V.N.)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Privarea de somn e una din cele mai vechi si eficiente metode de tortura din istorie. Nu cred ca o proaspata mama doarme de placere sau intentionat, mai ales ca nu-ti vine sa-l scapi din ochi o secunda, dupa ce citesti atitea despre sindromul mortii subite la sugari (ceea ce poate sa nu fie cazul aici). E foarte trist ca micutul a murit dar sper ca tragedia sa se opreasca aici. Nu cred ca unei mame in post-partum, care isi ingroapa un copil, tribunalul o sa-i foloseasca foarte tare. Sau oprobiul (?) public. Mai degraba terapie si consiliere, poate si tratament medicamentos..

Sanatate la bebei si mamici.

Poze de cind eram mici si Poze si filme

quote:Originally posted by parpalak

Privarea de somn e una din cele mai vechi si eficiente metode de tortura din istorie. Nu cred ca o proaspata mama doarme de placere sau intentionat, mai ales ca nu-ti vine sa-l scapi din ochi o secunda, dupa ce citesti atitea despre sindromul mortii subite la sugari (ceea ce poate sa nu fie cazul aici). E foarte trist ca micutul a murit dar sper ca tragedia sa se opreasca aici. Nu cred ca unei mame in post-partum, care isi ingroapa un copil, tribunalul o sa-i foloseasca foarte tare. Sau oprobiul (?) public. Mai degraba terapie si consiliere, poate si tratament medicamentos..Sanatate la bebei si mamici.Poze de cind eram mici si Poze si filme

id="quote">id="quote">Perfect de acord cu tine!Mai bine sa zicem Doamne Fereste, si sa ne fie invatatura de minte sa nu ne culcam cu bebei in pat, ca oricui i se poate intampla asta. Ce tragedie! Ingrozitor![cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)
id="right">
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

ingrozitor!

asa ca o parere la prima citire............femeile de la tara sunt mult prea putin informate si educate, cred de asemenea ca sunt cu totul altele conditiile in care isi cresc copiii, iar asta duce din nefericire la tragedii !

sau ca cea data acum 2 zile la stiri unde o fiinta (nu stiu cum altfel sa o numesc) si-a DECAPITAT bebelusul nou nascut pt ca altfel il omora sotul.

nu pot sa nu ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut intr-o familie de oameni curati si cinstiti, ca am avut acces la informatii si am cum sa imi cresc copilul in conditii decente!

Anka [mamica] si Ubitu [copil]

B-r-r-r, eram sa patesc si eu asa ceva, cand imi amintesc, mi se ridica parul!!!

Dormeam cate 1-2-3 ore pe zi timp de o luna si ceva (dupa nastere), eram un zombi, efectiv nu deosebeam vis de realitate; am luat pe unul din bebei in pat, ca plangea in patut. Intentionam sa-l pun imediat dupa ce adoarme in patutul lui, dar era asa de scump, ma uitam la el...nu stiu cum am adormit, bine ca a chitait copilu'.

Asa ca, Doamne fereste!!!

Si eu sunt de acord ca femeile de la tara sunt mult mai obosite... Nu au atatea aparate care sa le vina in ajutor si au mai putin ajutor din partea celor din jur. Mi-e mila de sarmana femeie, sigur nu a vrut sa se intample asa ceva, pacat de micutul bebelas. Sa ne rugam in gand pentru bebelas si sa inteleg durerea mamei.[:(]

Silvi

Ptiu! Doamne fereste! Asta se poate intampla oricui. La cat de terminate suntem dupa nastere, nu-i de mirare. Daca nu cineva care sa te ajute in prima luna,e jale mare! stirea asta imi aminteste de povestea unui var de al meu care a patit la fel cu fetita de 3 luni. I-a dat sa manace noaptea, a pus-o in patut si fata a vomitat si s-a asfixiat. Brrr, cand ma gandesc ma apuca groaza.

Eu cred ca saraca femeie nu are nici o vina. Cauta astia intotdeauna vinovati acolo unde nu trebuie. Daca era vreun viol la mijloc se ghionteau si scoteau fata vinovata. Asa se intampla la noi. Parca nu ar avea saraca femeie destule remuscari si suferinta.

erix

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...