Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Inmatriculare masina fara Euro 3, se poate ?

Recommended Posts

vreau sa aduc o masina din Canada in Romania, Chrysler Intrepid fabricat in 2000, care nu are norme Euro3. Stiti daca se poate totusi inmatricula ?

Auzisem aici pe forum pe cineva care spunea ca plateste ceva de genul 100$ / luna ca sa poata circula.

Va multumesc

Simona

http://community.webshots.com/user/simonabb

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu se poate. Se aude (atentie la exprimarea asta tipic romaneasca, se aude [alcool]) ca dupa data de 01.01.2007, in conditiile in care Romania va adera la UE, aceasta inmatriculare va fi permisa, insa am asa un feeling ca taxele vor fi descurajante.

In alta ordine de idei, daca masina nu are certificat EUR, atunci vei plati taxe vamale cit nu face (actualmente 30%, nu stiu cit dupa 01.01.2007).

De costurile de transport nu iti mai spun nimic, banui ca le-ai studiat si tu, ca si despre problema pieselor de schimb/revizii in RO.

First, they ignore you.

Then they laugh at you.

Then they fight you.

Then you win.

quote:Originally posted by vladcelvechi

Nu se poate. Se aude (atentie la exprimarea asta tipic romaneasca, se aude [alcool]) ca dupa data de 01.01.2007, in conditiile in care Romania va adera la UE, aceasta inmatriculare va fi permisa, insa am asa un feeling ca taxele vor fi descurajante.id="red">In alta ordine de idei, daca masina nu are certificat EUR, atunci vei plati taxe vamale cit nu face (actualmente 30%, nu stiu cit dupa 01.01.2007).De costurile de transport nu iti mai spun nimic, banui ca le-ai studiat si tu, ca si despre problema pieselor de schimb/revizii in RO.First, they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

id="quote">id="quote">S-a spus acum ceva timp la tv ca aceste taxe vor fi destul de piperate,tocmai ca Ro sa nu devina groapa de gunoi a Europei in materie de masini.(acum io stau si ma gandesc..cum iau domne rar-ul masinile alea vechi de curg tablele de pe ele,de lasa un fum dens si negru in urma lor etc etc.?intrebare retorica de altfel[alcool]ca am io o banuiala[hot])POZE

Asa cum s-a mai zis , nu se pote inmatricula anul asta, din 2007 DA.Va fi o taxa de inmatriculare intre 500-4000 euro , 500 euro o sa fie taxa la o masina noua si max 4000 euro la o masina veche de 20 ani , in fct decat de veche e masina si de cat de poluanta e.Si masina tr sa fie in stare buna de functionare pt a lua inspectia tehnica.

o sa fie taxe vamale intre 6-10 %, transportul te costa cam 1800 USD la container , in care intra 2 masini, pana la Amsterdam, si 3200 USD pana la Constanta(pe apa).

??????Daca masina este produsa in 2000...nu are cum sa polueze.

Vezi poate se numeste altfel standardul/norma de poluare , si poate fi echivalat.

Mai este putin, si nu o sa fie nici o taxa de inmatriculare a mesinilor vechi, in primele luni ale lui 2007...din simplu motiv ca Ministerul Mediului, doarme cu inundatiile si nu mai au timp fizic, ca sa poata intra legea din 1 ianuarie!

ileana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...