blueeyes2003 Publicat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2006 Hello!In urma cu 2 luni eram insarcinata in 26 de saptamani si din nefericire din cauza hta am pierdut sarcina.Diagnostic:sarcina oprita in evolutie din cauza hta indusa de sarcina!Inainte de a fi insarcinata am avut tensiune 12/6 iar acum este tot atat.A mai trecut vreo fata prin asa ceva?Imi este foarte teama sa nu se intample la fel si la o viitoare sarcina,desi medicul mi-a spus ca este posibil sa nu fie la fel.Va multumesc pentru eventualele raspunsuri si va[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 Hello blueeyesid="blue"> cred ca facem parte din acelasi club.Si eu am pierdut o sarcina la 25 de saptamani si toti doctorii din Bistrita nu au stiut de ce???Niciodata nu o sa poate sa-ti spuna cineva cu siguranta daca se va mai repeta sau nu.Totul depinde de cat de mult iti doresti de mult un copil.Eu am ramas tarata si inca rau de tot.Mi-am pierdut increderea in mine,in doctori,in toata lumea.... Daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma contactezi. Mereu alaturi de voi. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 la asta nu m-am gindit ! si eu am o sarcina pierduta la 16 sapt, fara explicatii, bb decedat in cursul avortului probabil, culoare fat normala. inainte de sarcina tensiune 15/10, 13/9, 14/9, 16/10. in timpul sarcinii - 12/7, la fiecare control(adica 4). ce sa spun, cred ca poate fi si asta o cauza. si daca ma gindesc, am avut un acces de suparare si nervi cu 4 zile inainte de avort, care s-a soldat cu o durere in burta de vreo 2 ore. daca mai putem dezbate subiectul, sa incercam deci. IULIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Mai 11, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2006 La prima sarcina n-am avut probleme cu tensiunea, acum, din pacate, am. HTA s-a declansat de la sarcina, chiar de la inceput, de prin sapt. 10. Din fericire am realizat ce mi se intampla, mi-am dat seama ca starile de rau cu pocnit urechi si dureri de cap mi se trag de la hipertensiune. Iau tratament pentru asta, sunt in sapt 21, iar tensiunea mea e destul de stabila pe la 14 cu 7. E oricum mai mare decat cea normala, dar nu fluctueaza decat foarte rar. MA rog la Dzeu sa fie totul bine pana la sfarsit. _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size3">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size2">id="Lucida Console"> poze cu burticaid="size2">id="Lucida Console">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Mai 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Eu din pacate nu m-am gandit niciodata ca durerile de cap sunt de la hta.Din saptanana 25 a aparut tensiunea si a crescut foarte repede de la 15/11 la 20 de la ozi la alta si din pacate a fost prea tarziu pentru copilas.Din cauza valorilor hta prea mari,placenta nu a mai furnizat nutrientii necesari pt.oxigen.Oricum vorbele sunt de prisos,si la urmatoarea sarcina,daca se va intampla sa am hta voi fi monitorizata mai atent.Doar Dumnezeu poate sti si el imi da putere sa merg mai departe!ADAMEASCA,din nefericire eu nu am avut nici un simptom in afara de dureri de cap sicand am mers la doctor era prea tarziu,totul s-a petrecut foarte repede!Sa dea Dumnezeu sa iti fie bine pana la sfarsit!Trebuie doar sa crezi in Dumnezeu!ORICAT DE INTUNECATA ESTE NOAPTEA,SOARELE TOT V-A RASARI! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veronici Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Help ! Eu aveam inainte de sarcina 13/8,12/7 si acum rar ajunge la 11/6 ( cel mai des am 9/5,10/6)Se poate intampla ceva rau? Eu stateam linistita pt ca a scazut in loc sa creasca,stiam ca HTA creeaza probleme nu hTA. A mai pierdut cineva sarcina cu hipoTA? Si eu am gemeni !! [gravi] 13+ de doi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morm2006 Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Offf, mi-e greu, foarte greu din cauza ca am pierdut sarcina la 38 sapt. tot din cauza tensiunii. De vina sunt doctorii fiindca nu ne monitorizeaza si nu ne spun care sunt consecintele. Sunt acum multumita fiindca am familia langa mine, dar va spun ca o luam razna rau de tot. Nu mai am nici eu incredere in doctori... Acum am ramas cu tensiune oscilanta care creste de la 15 cu 9 la 12 cu 7. Voi merge la un cardiolog la sp. Municipal si voi urma un tratament pentru stabilirea tensiunii si abia dupa aceea voi avea un bebe ( la 30 ani am si eu un bebe) Asta e! Va pup mamici si va doresc numai bine! MORMENCHE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Cateodata e strigator la cer sa vezi cat de ignoranti sunt medicii... Cert este ca eu provin dintr-o familie cu hipertensivi, mama are astfel de probleme. Si am stiut de la primul semn ca e ceva in neregula si mi-a luat tensiunea imediat, am luat legatura cu medicul si am primit tratament. Acum, uneori, nu ma pot opri sa nu ma gandesc daca nu cumva o sa se agraveze problema pana nasc... Cu tot tratamentul si regimul. Ma infior cand vad ca spuneti de sarcini pierdute la 25, 38 de saptamani. Imi pare rau ca ati trecut prin astfel de tragedii. _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size3">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size2">id="Lucida Console"> poze cu burticaid="size2">id="Lucida Console">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amiss_zip Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Salut fetelor! Am si eu o intrebare! Cum se manifesta HPT? iti da ameteli, dureri de cap ...sau cum? Stari de lesin? Of ma ingrozesc cand vad ce ati scris aici[:(]. Noi suntem in saptamana 33+ si am mari emotii cu tensiunea si cu inima(care de altfel ma inteapa uneori atat de tare ca abia mai pot respira). Pana acum de cate ori mi-am luat tensiunea dr sau asistenta spun ca e bine, dar nu mi-au zis cat. Ultima oara cred ca aveam 14 cu 5 parca. Si mi-a zis ca e bine ca e normal ca in sarcina ai tensiunea oricum mai mare. Si daca am dureri de cap f mari ...daca este de la tensiune ce pot sa fac? Exista un remediu ...sa iau ceva sau un leac babesc sa imi revin? (presupunem ca te apuca in miezul noptii). Sau tb mers de urgenta la spital? Nu stiu ...sunt cam in ceata la acest capitol ! Nu credeam ca e asa de important sa iti monitorizezi bine tensiunea. Va pup si multa sanatate![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Amiss, tensiunea mare iti da dureri de cap, urechi infundate care pocnesc, iti vajaie capul. Tensiunea ta de 14 cu ceva cred ca e destul de ok, eu asa o am sub tratament. Cand a debutat la mine a fost si 18 si 19 cu ceva, deci mult mai mare. _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size3">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size2">id="Lucida Console"> poze cu burticaid="size2">id="Lucida Console">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.