Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

4 ore de lucru ajung sa primesc Indemniz.Crestere?

iudita

Recommended Posts

Buna tuturor.

Sunt o mamica din Satu Mare cu o fetita minunata, Veronica, care va implini 2 anisori in data de 1 iulie.

Avem in plan al doilea copil ... totul depinde deja de barza (din partea noastra vointa deja exista).

Dupa ce Veronica implineste doi ani, ar trebui sa ma intorc la serviciu, dar pentru ca as vrea sa petrec cat mai mult timp cu micuta noastra, as dori sa-mi reduc timpul de lucru la jumatate de norma.

SI AICI APARE MAREA MEA DILEMA!id="red">

Noua reglementare cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului prevede ca solicitanta sa fie platitoare de impozit 12 luni din ultimele 12 anterioare nasteri, dar n-am gasit nicaieri precizare cu privire la durata timpului de lucru! Oare si cu jumatate de norma voi putea beneficia de indemnizatieid="red"> in cazul in care in sfirsit barza va decide sa mai treaca pe la noi?

Poate sa ma ajute cineva? Pana acum nu am reusit sa aflu un raspuns la aceasta intrebare ... poate voi ma puteti ajuta.

Voi ce parere aveti?

Mersi (anticipat) pentru ajutor.

Salutare tuturor,

Iudita

Iudita H.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noua lege nu mai conditioneaza indemnizatia de crestere a copilului de stagiul de cotizare la pensii (si deci de contractul de munca de 8 ore). Acum este suficient sa beneficiezi de venituri salariale, fie ele si ca urmare a unui contract de 4 ore.

Mai sus a deschis Mariusid="red"> un subiect un subiect despre asta:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62286

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Buna Avalonid="limegreen">.

Mersi de raspuns. La asa ceva am ajuns dupa lecturarea legilor aflate in vigoare in aceasta tema, datr am vrut sa aud (citesc) si alte pareri in tema!

Subiectul deschis de Mariusid="red"> l-am observat doar dupa ce am trimis deja intrebarea mea, dar oricum raspunsul tau a fost exact la tinta trimis.

Mersi.

Noapte buna

Iudita si micuta Veronica.

Iudita H.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...