Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)

Recommended Posts

de-aici am intrat in copilarie

Continuare de la Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1),(2),(3),(4),(5),(6),(7),(8),(9),(10),(11),(12),(13),(14)

Noiembrie

23 nov. Alexandru id="blue"> (Bellamia)

Decembrie

15 [bonjovi] Victor Stefan id="blue"> (Ana Maria) 10,4 kg/81 cm

21 Bianca Maria id="red"> (Ingerasu)

22 [bonjovi] Rayan (Crinuta) id="blue"> 11 kg/84 cm

27 Dragos Mihai (Lali) id="blue"> 11 kg/78 cm

Ianuarie

2 [bonjovi] Vlad Ionut id="blue"> (Bubu05) 11 kg/84 cm

3 Sebastian id="blue"> (Adana)

3 Sergiu Denis id="blue"> (Coraly) 11 kg/80 cm

3 Mara Theodora id="red"> (Megg) 8,8 kg

3 Alexandra Beatrice id="red"> (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm

5 Nectarie Ioan id="blue"> (Adita) 11 kg/78 cm

6 Stefan id="blue"> (aurelrusu)

6 Rares Daniel id="blue"> (o prietena) 10,6 kg/76 cm

7 Andreea Oana id="red"> (Leta)

8 Andrei Stefan id="blue"> (Amary)

9 Tudor id="blue"> (Tomasa)

10 Sebastien Stefan id="blue"> (Oana Cretu) 10,1/78 cm,

10 Maria Theodora id="red"> (Cocolino)

10 [hippi] Ruxandra Maria id="red"> (V. Erica) 9,5 kg/73 cm

10 Ioana Maria id="red"> (Anuc)

10 Bianca Alexandra id="red"> (Flaflo) 12 kg/80 cm

11 Cosmin Davidid="blue">, 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)

13 Mihaiid="blue"> (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze

13 Mihai Cristian id="blue"> (Bdana)

17 Viktor id="blue"> (Monique)

17 [8**]Natalia id="red"> (Lavinia345)

17 Simona Andreea id="red"> (Andrutza) 10kg/ 79 cm

17 Mandy Stephanie id="red"> (Alina Maria)

17 [8**] Amanda Maria id="red"> (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm

18 [copil]Irina Ioana id="red"> (Witchie)

25 [8**] Maria id="red"> (Danielai)

25 [8**] Alexia id="red"> (Miha T)

26 Bianca Maria id="red"> (Kris)10 kg/80 cm

26 Albert-Adrian id="blue"> (Rachel Owen)

31 Alexandra Maria id="red"> (Ubi)

Februarie

4 Andrei Razvan id="blue"> (Tigabita)

4 Iustin Gabriel id="blue"> (Gabi.i)

4 Gabriel id="blue"> (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm

5 Rebecca Andreea id="red"> (PatriciaArdeleanu) 8,400kg /76 cm

5 Horia-Ioan id="blue"> (danonica)

6 Alexandra id="red"> (Jone)

7 Elena Stefania id="red"> (Gabry)

8 David Ran id="blue"> (Sara) 12.750kg.

9 Tudor Constantin id="blue"> (Bestutza)

10 Andrei id="blue"> (Kita)

11 Nicodim id="blue"> (Bagoiu)

11 Stefana id="red"> (Alipiticot)

18 [copil]Cristina Mihaela id="red"> (Ixxi) 76cm/8.900kg

18 Radu Andrei Alexandru id="blue"> (Amaya) 81 cm/10.350 kg

20 [bonjovi] Sebastian id="blue"> (Clara03) 81cm/11,4 kg

21 Matei id="blue"> (Lbelciug) 10,2 kg/ 75cm la 1 an

21 Codrin Stefan id="blue"> (Shobo) 10,8kg /80cm

22 [hippi] Hana id="red"> (Magga)

23 Lucian id="blue"> (Crinia)

27 Vladut id="blue"> (Sirimie) 8,75 kg/74 cm Poze

Martie

7 Clara Sophie id="red"> (Viktoria)

Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! [flo]id="Comic Sans MS">

Frumos Sergiu, un dulcic.[il][il][il] Ii sta atat de bin tuns asa castronel. Am vazut intr-o poza ce frumos i se vad dintisorii aliniati.:) Si imi plac pozele cu Sergiu si mami, imi place treningul gri, ii sta super in el. Superbe pozele. Pupici Sergiu![pup]

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE

1id="size1"> 2id="size1"> 3id="size1">

4id="size1"> 5id="size1"> POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE![steaua][steaua][steaua]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul răspuns

M-am uitat la poze. Ixxi, tu esti aici: http://community.webshots.com/photo/550200458/2761727670087062253bCYzzT? E scumpa foc piersicuta ta.

Patricia, am vazut-o si pe domnisoara Rebecca cea cocheta [:)]

Flavia, bine ai venit. Am vazut-o pe Bia, e asa vesela tot timpul? [:)] Sa iti traiasca! Locul de joaca e de invidiat!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Oana,id="red">

As vrea ca "Singur acasa" s se termine macar o perioada...Asa ca sa imi trg sufletul pana la episodul urmator...Nu puteam s afac poze pentru ca trebuia sa plecam si iti dai seam ca nu stim ce s afac mi intai..Acum m mutat canapeaua in dreptul usitei..Asta apan cand ii trece dorul de mazgalituri!

E,uite acu se bag pe sub husa de la canapea si o traverseaz !Zici ca e Tom sau Jerry cand umbla pe sub pres![:D][:D]

BUbuid="red"> ce bine ca poti merge la sala! am momente cand asa manca ...Dar ma abtin..

Flavia,id="red">

Se vede dupa muticica ,zici?Valeu,valeu ! INseamna ca eu nu sutn constienta ca ma astepta multe episoade din "Singur acasa"!

Kris id="red">,

Drept s a iti spun mi-e frica cand il ia Tudor la smotocit bine!Vezi ca are o poza cand ii face un riguros control dentar bietului caine! LA un moment dat fuge el si se ascunde! Este un extraordinar antrenament pentru somnul meu linistit de noapte![:D]

Ixxi,id="red">

MAi dar ce ochi aveti...

Patriciaid="red">,

POzeza Rebecca...MA uit la cucuietele voastre si ma gandesc ca e minunaat sa impaturesti rochite![:D]

Bdana,id="red">

Aveti grija de burticutza! Eu am cam vazut la toti copii din jur:fiecare are cate ceva sensibil:buritca.gatul,ochii...Si cam asta recidiveaza la fiecare !Si noi suntem atenti mereu la gat!Desi mereu e rosu..SI tragem cu siropuri si siropuri..

Uite noi cu dintii suntem intr-o perioada linistita

IEsira 4 sus ,4 jos caninii toti si 2 masele sus si 2 jos!

Mie pediatrul mi-a zis ca tr sa manince mancre pasat din furculita nu mixat cum o fac eu...Dar eu nu m-am stresat! Maninca biscuiti ,paine,deci mesteca cand vrea!

Dar dc la mancarea de dimineata eu stiu ca ii mixex si maninca 4 fructe cu branzaa de vaaci si orez asa i le fac..Ca dc ar fi dupa el nu cred ca ar manca 2 mere si 2 kiwi singurel...Hai ca banana da...

Si am zis ,ca si la mers ca nu o sa ajunga la gradinita cu tarcul si nici nu o sa cheme ajutoare la mestecat!

Daaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

Episodul 52 din Singur acasaaaaaaaaaaa!De cand scriu a apasat cu tetina pe parchet pana a scos ceaiul cu totul din biberooooon!Si acu il intinde cu manaaaaaaaaaaaaaaaaa!Si e uuuuuuuud !Tottttttttttttt!

O sa va pun poze ! Ma duc sa il schimb!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Fetelor, am avut o noapte cumplita!!! Ies 2 canini deodata si e jaleeeeeee! Am purtat-o toata noaptea in brate si a urlat intr-una. Nici siropul Nurofen, nici supozitorul Parkemed nu au ajutat! Sint terminata si fizic si psihic. Acum am reusit sa o adorm, sa vad cit tine! Asa ca ma scuzati daca mai lipsesc, am motivare!

Flavia si Bianca[bibe]

Bia veseliaid="red">[copil]

Bubuid="red">, ce e drept, Rebe nu m-a trezit niciodata la 5, dar m-a tinut treaza intre 2-5[:D], si pe urma, cind era somnul mai dulce, trezirea...

Ixxi, eu nu stiu cind ai pus pozele noi, ca m-am mai uitat recent si erau tot alea vechi. Scumpica Crisu cum arata "am 1 an". Si eu o invat pe Reb dar nu prea vrea.

Bestutaid="red">, ai sa vezi ce frumos este sa impaturesti rokite si fustite!

Si Rebe face cu biberonul asa, cind se satura, si varsa din el.

Mie dr mi-a spus ieri sa manince ce mincam noi, exclus prajeli si mezeluri. DEci clar, fara mezeluri. Sincera sa fiu, i-am cuparat si eu sapta trecuta crenv Fortzoso, ei i-au placut, insa mi s-au parut extrem de sarati. Or fi ei pentru copii, dar nu asa mici, parerea mea. oricum, fiecare cum crede, eu macar pina la 2 ani nu ii mai dau mezel. Si cit mai mare mincare, sa mestece singura, ceea ce si fac in ultima vreme, vad ca se descurca bine. I-m blenduit numai cind vreau sa ii fac cite un cockteil piire de fructe.

[mamica] Patricia si [copil] Rebecca (05.02.05)

Bestutza, tare rau Tudorel. Eu zic sa-l filmati sa facem versiunea romaneasca de la "Singur acasa".[:D] heheee, si Seb varsa apa din biberon, uneori desface capacul de tot.[bang] Are dreptate Flavia ca are si mutrisoara de filme comice. a nu-si rateze meseria de actor. Poate ajunge pe urmele lui Mcaulay Culkin.[:D] Si Seb tot pasat mananca, vomita de la bucatele. Dar cred ca isi provoaca, ca uneori inghite. La el cred ca mai repede e de lene sa mestece cum a zis pediatra. Astept poze![:D]

Bubu, mortal rau cum a adormit Vladut. Si pozele cu tine si el si cu tati cand se joaca sunt frumoase tare.[il] Si Seb se baga intre scaune in spate in masina.[:D] Hihi, i-am vazut cuculetul lui Vladut.[:D] In poza 18 zici ca e certat cu Alexia, cum stau amandoi.[:-)))] Dar aia din masinuta amandoi e frumoasa.[:)]

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE![steaua][steaua][steaua]

Flavia, curaj! Imi imaginez ca ati petrecut o noapte grea, sper sa treaca repede![pup]

Patricia, nu vrea Rebeca sa mestece si pentru Seb?[:D] Ca a slabit 300 g la cat mananca, ca vrabiutele, el care manca foarte bine.[bang]

Oana si Seb [hagi]

(10.01.2005)

POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...