Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dr. Cocei- pareri

Recommended Posts

Fetelor, bine v-am gasit![flo] In asteptarea unui bebelus ne investigam si noi... Urmeaza sa ne vada d-na dr. Cocei, de la sp.Panait Sarbu.

Imi puteti impartasi cateva pareri despre dumneaei? Va multumesc mult![flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna! Ai facut o alegere buna! In primul rand, medicii de la Giulesti sunt foarte buni. In al doile rand dr. Cocei este foarte buna. Eu merg la colaboratorul dumneaei, dr. Niculescu. Impart acelasi cabinet particular, sunt de la Giulesti si sunt specializati pe infertilitate si FIV.

In ceea ce priveste reusitele dr. Coecei, personal cunosc doua pers care au fiecare cate o fetita. Una dintre fete a nascut la 30 de ani iar cealalta la 38. Deci esti pe maini bune!

Succes!

Ai facut o alegere buna!Eu sunt la d-na cezara Bucur.am facut inseminare luna aceasta,iar materialul l-a preparat d-na cocei.sper sa fie cu noroc.Este o femeie de nota 10,plus ca vb si f frumos.te pupic[pup]!

mereu cu credinta in D-zeu!

Multumesc mult, fetelor pt raspunsuri![flo]

Nu stiu, Cristinici, asta speram sa aflu de la voi... deci d-na dr. Cocei nu este medic ginecolog specializat in infertilitate? [b)] Noi vrem sa facem niste investigatii... am facut programarea... si urmeaza sa vedem ce anume vom face mai departe...

Numai bine tuturor![flo2]

isabelid="red"> sa stii ca este o persoana foarte cumsecade .sotul meu a facut spermograma la cabinetul NORD MEDICA,si a zis ca a vorbit foarte frumos si a explicat tot ceea ce dorea el sa afle,chiar a stat de vorba si despre problema mea chiar daca pe mine ma trateaza colegul ei de cabinet drNiculescu.deci in concluzie este O.K,daca vrei sa te duci la dansa dute cu siguranta si sa ai bafta.

Biencuta

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi

Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s

Adevaratele infrangeri

Sunt renuntarile la vis"

quote:Originally posted by danyalo

NUUUUUUUUUU sunt doua persoane diferite!!! Au in comun doar faptul ca lucreaza la acelasi spital... si atat!!!Dany

id="quote">id="quote"> Aaam inteles !!!Multumesc mult!!! [pup]PERLUTZA MEA [comoara]FLORILE MELE [flo] [flo] [flo]-----------------------------------------------Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!id="purple">id="size4">[pup]copilutz'id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...