Isab Publicat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2006 Fetelor, bine v-am gasit![flo] In asteptarea unui bebelus ne investigam si noi... Urmeaza sa ne vada d-na dr. Cocei, de la sp.Panait Sarbu. Imi puteti impartasi cateva pareri despre dumneaei? Va multumesc mult![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atena_grecu Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Buna! Ai facut o alegere buna! In primul rand, medicii de la Giulesti sunt foarte buni. In al doile rand dr. Cocei este foarte buna. Eu merg la colaboratorul dumneaei, dr. Niculescu. Impart acelasi cabinet particular, sunt de la Giulesti si sunt specializati pe infertilitate si FIV. In ceea ce priveste reusitele dr. Coecei, personal cunosc doua pers care au fiecare cate o fetita. Una dintre fete a nascut la 30 de ani iar cealalta la 38. Deci esti pe maini bune! Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Ai facut o alegere buna!Eu sunt la d-na cezara Bucur.am facut inseminare luna aceasta,iar materialul l-a preparat d-na cocei.sper sa fie cu noroc.Este o femeie de nota 10,plus ca vb si f frumos.te pupic[pup]! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinici Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Eu stiu ca dr Cocei este embriolog . Ca embriolog mi se pare super OK , dar nu stiu, se ocupa ea personal de cazuri de infertilitate? cristinici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kariris Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Dna. dr. Cocei este medic ginecolog in primul rand si este specializata si pe embriologie! Deci nu este biolog. Nu o cunosc personal, dar am auzit lucruri bune despre ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isab Postat Mai 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Multumesc mult, fetelor pt raspunsuri![flo] Nu stiu, Cristinici, asta speram sa aflu de la voi... deci d-na dr. Cocei nu este medic ginecolog specializat in infertilitate? Noi vrem sa facem niste investigatii... am facut programarea... si urmeaza sa vedem ce anume vom face mai departe... Numai bine tuturor![flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilutzu Postat Mai 13, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 13, 2006 Fetelor??? Am mai intrebat si mai intreb ptr. ca nu sant lamurita... Dr.Cocei este aceeasi pers. cu dr. Moisa??? Sau le incurc eu....??? PERLUTZA MEA [comoara] FLORILE MELE [flo] [flo] [flo] ----------------------------------------------- Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!id="purple">id="size4"> copilutz'id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyalo Postat Mai 14, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2006 NUUUUUUUUUU sunt doua persoane diferite!!! Au in comun doar faptul ca lucreaza la acelasi spital... si atat!!! Dany Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIENCUTA Postat Mai 14, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2006 isabelid="red"> sa stii ca este o persoana foarte cumsecade .sotul meu a facut spermograma la cabinetul NORD MEDICA,si a zis ca a vorbit foarte frumos si a explicat tot ceea ce dorea el sa afle,chiar a stat de vorba si despre problema mea chiar daca pe mine ma trateaza colegul ei de cabinet drNiculescu.deci in concluzie este O.K,daca vrei sa te duci la dansa dute cu siguranta si sa ai bafta. Biencuta " Nu esti infrant atunci cand sangerezi Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s Adevaratele infrangeri Sunt renuntarile la vis" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilutzu Postat Mai 14, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 14, 2006 quote:Originally posted by danyaloNUUUUUUUUUU sunt doua persoane diferite!!! Au in comun doar faptul ca lucreaza la acelasi spital... si atat!!!Danyid="quote">id="quote"> Aaam inteles !!!Multumesc mult!!! PERLUTZA MEA [comoara]FLORILE MELE [flo] [flo] [flo]-----------------------------------------------Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!id="purple">id="size4">copilutz'id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.