Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

de cand fara caciulita?

Recommended Posts

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

lori99ursu

nou venit

Romania

37 Posts

Trimis la - 12/05/2006 : 12:21:36

--------------------------------------------------------------------------------

Buna! Va rog sa-mi dati un sfat! Va scoateti bb-ii la plimbare cu capul descoperit, acum la temp in jur de 19-20C? Eu fac parte din categoria mamelor "disperate" si nu am curaj sa-l scot pe Tavi cu capul descoperit, ma gandesc ca mai adie vantul sau... E suficienta o bascuta din material de blugi care lasa urechile descoperite?

Nu radeti de mine, dar vreau sa va consult ca nu prea am cu cine prin zona.

Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 )

"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama

lori99ursu

nou venit

Romania

37 Mesaje

Trimise - 12/05/2006 : 12:23:52

--------------------------------------------------------------------------------

Scuze, nu am vazut ca mai e deschis un subiect pe tema asta.Ramane valabila ultima intrebare.

"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama

mamitzica

nou venit

Canada

3 Mesaje

Trimise - 12/05/2006 : 12:39:28

Depinde de virsta bebelasului-daca e sub 8 luni i-as pune ceva pe cap ca sa fiu sigura ca ii e cald si bine.Daca e peste 8 luni e bine sa-i pui ceva daca e soare,dar al meu isi da jos palaria imediat si il las in pace.

Distribuie pe alte site-uri

Buna, Roxana! Tavi are 1 an si 3 luni, si la fel patesc, adica daca ii pun o sapca sau palarie imediat le expediaza pe jos, de aceea am preferat pana acum caciulite legate sub barba.

Scuze din nou, astazi sunt cam zapacita. Deci: buna,mamitzica!

buna, fetelor....

Eram la fel de ingrijorata ca si voi, cand eram in tara toata

ziua o intafosam be biata fetita (6 luni) si faceam o mare caldura

in casa(25.5) cel putin cand o scoteam afara ,nu mai spun cate

doua costumase -doua caciulite, si drept rezultat imi racea mereu.

De 3 saptamani ne-am intors in Japonia iar cand sotul a vazut stilul meu de a chinui fata mi-a zis ca nu-s pe treaba mea si" mi-am zis sa-l ascult si pe el (macar o data[pup]) si am inceput sa scot fetita afara fara ciulita , cu un costumas subtirel iar cand e mai cald chiar si fara ciorapei.Bineanteles ca in cazul in care bate vantul sau ploua ii pun cate o bascuta(nu caciula).Si...nici vorba de raceala[cool].

quote:Originally posted by amelie-chan

buna, fetelor....Eram la fel de ingrijorata ca si voi, cand eram in tara toataziua o intafosam be biata fetita (6 luni) si faceam o mare caldurain casa(25.5) cel putin cand o scoteam afara ,nu mai spun catedoua costumase -doua caciulite, si drept rezultat imi racea mereu.De 3 saptamani ne-am intors in Japonia iar cand sotul a vazut stilul meu de a chinui fata mi-a zis ca nu-s pe treaba mea si" mi-am zis sa-l ascult si pe el (macar o data[pup]) si am inceput sa scot fetita afara fara ciulita , cu un costumas subtirel iar cand e mai cald chiar si fara ciorapei.Bineanteles ca in cazul in care bate vantul sau ploua ii pun cate o bascuta(nu caciula).Si...nici vorba de raceala[cool].

id="quote">id="quote">zau daca am vazut pe cineva ingrijorat pe aici[:D] metoda asta cu infofolitul copiilor este mai mult decat nesanatoasa. asa ca bine ca l-ai ascultat pe sotul tau.Roxana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...