mary_ary Publicat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2006 Buna, Am o dilema: De cand fara caciulita? Ce temperatura trebuie sa fie afara pentru a putea lasa micutii fara caciulita, sapcuta, etc.? Poate vreo mamica cu experienta ma ajuta si pe mine! Pupici, Mama lu' Ary Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Pe mine m-a invatat pediatra (dr Culcer) ca un copil de 4 luni poate sta afara la 20 de grade fara caciulita si treptat apoi, cu varsta si la bunul simt, si de la temperaturi mai joase. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 cu sapcuta al meu umbla de acum vreo luna - ca-s peste 15 grade in general. fara sapca....la umbra si cand sunt intre 17 si 22-23de grade. dupa aia bate soarele prea tare ....si dam in altele. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 De la 16 grade in sus ai putea sa-l lasi fara caciula. Si, cand e soare puternic, neaparat sapca. Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 lori99ursu nou venit Romania 37 Posts Trimis la - 12/05/2006 : 12:21:36 -------------------------------------------------------------------------------- Buna! Va rog sa-mi dati un sfat! Va scoateti bb-ii la plimbare cu capul descoperit, acum la temp in jur de 19-20C? Eu fac parte din categoria mamelor "disperate" si nu am curaj sa-l scot pe Tavi cu capul descoperit, ma gandesc ca mai adie vantul sau... E suficienta o bascuta din material de blugi care lasa urechile descoperite? Nu radeti de mine, dar vreau sa va consult ca nu prea am cu cine prin zona. Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 ) "Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama lori99ursu nou venit Romania 37 Mesaje Trimise - 12/05/2006 : 12:23:52 -------------------------------------------------------------------------------- Scuze, nu am vazut ca mai e deschis un subiect pe tema asta.Ramane valabila ultima intrebare. Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 ) "Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama mamitzica nou venit Canada 3 Mesaje Trimise - 12/05/2006 : 12:39:28 -------------------------------------------------------------------------------- Depinde de virsta bebelasului-daca e sub 8 luni i-as pune ceva pe cap ca sa fiu sigura ca ii e cald si bine.Daca e peste 8 luni e bine sa-i pui ceva daca e soare,dar al meu isi da jos palaria imediat si il las in pace. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori99ursu Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Buna, Roxana! Tavi are 1 an si 3 luni, si la fel patesc, adica daca ii pun o sapca sau palarie imediat le expediaza pe jos, de aceea am preferat pana acum caciulite legate sub barba. Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 ) "Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori99ursu Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Scuze din nou, astazi sunt cam zapacita. Deci: buna,mamitzica! Lori ºi un îngeraº:George-Octavian ( 14.02.2005 ) "Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joker Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 Ganditi-va daca voua v-ar placea la 15-20 de grade sa aveti ceva pe cap..ei sunt construiti la fel ca noi si au sistemul imunitar poate mult mai bun ca al nostru... [ilp]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amelie-chan Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 buna, fetelor.... Eram la fel de ingrijorata ca si voi, cand eram in tara toata ziua o intafosam be biata fetita (6 luni) si faceam o mare caldura in casa(25.5) cel putin cand o scoteam afara ,nu mai spun cate doua costumase -doua caciulite, si drept rezultat imi racea mereu. De 3 saptamani ne-am intors in Japonia iar cand sotul a vazut stilul meu de a chinui fata mi-a zis ca nu-s pe treaba mea si" mi-am zis sa-l ascult si pe el (macar o data[pup]) si am inceput sa scot fetita afara fara ciulita , cu un costumas subtirel iar cand e mai cald chiar si fara ciorapei.Bineanteles ca in cazul in care bate vantul sau ploua ii pun cate o bascuta(nu caciula).Si...nici vorba de raceala[cool]. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 12, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2006 quote:Originally posted by amelie-chanbuna, fetelor....Eram la fel de ingrijorata ca si voi, cand eram in tara toataziua o intafosam be biata fetita (6 luni) si faceam o mare caldurain casa(25.5) cel putin cand o scoteam afara ,nu mai spun catedoua costumase -doua caciulite, si drept rezultat imi racea mereu.De 3 saptamani ne-am intors in Japonia iar cand sotul a vazut stilul meu de a chinui fata mi-a zis ca nu-s pe treaba mea si" mi-am zis sa-l ascult si pe el (macar o data[pup]) si am inceput sa scot fetita afara fara ciulita , cu un costumas subtirel iar cand e mai cald chiar si fara ciorapei.Bineanteles ca in cazul in care bate vantul sau ploua ii pun cate o bascuta(nu caciula).Si...nici vorba de raceala[cool].id="quote">id="quote">zau daca am vazut pe cineva ingrijorat pe aici[:D] metoda asta cu infofolitul copiilor este mai mult decat nesanatoasa. asa ca bine ca l-ai ascultat pe sotul tau.Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.