Guguluff Postat Mai 29, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2006 Eu ii pun caciulita numai dupa ce-i fac baie, vreo ora. afara o scot cu palarioara sau sepcuta pt. soare sau o tin cu capul descoperit si aparatoarea de la carut trasa. caciulita i-am pus cand era mai frig sau pe vant. fetita mea are 7 saptamani. trebuie caliti de mici pt ca altfel o sa fie bolnaviciosi o viata. plus ca atata timp cat papa san au imunitatea ridicata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
codruta_grg Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Noi inca nu avem par mult si de aceea prefer sa ii pun in cap o caciulita subtire, normal, cand e sub 20 de grade afara. Pana in vara sper sa ii mai creasca si parul si va sta fara. Iar cand e soare mare, ii pun bascutza. Mie doctorita mi-a recomandat sa ii tin totusi inca putin (pana intram bine in vara) urechiusele acoperite, din cauza vantului. Eu ii pun pe urechi doar daca bate vantul tare, nu daca adie....Si eu as lasa-o fara cat mai repede... Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & SCOALA SKI Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
monica-gaby-bebe Postat Mai 30, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2006 Eu am lasat-o fara caciulita in casa de la o luna...in casa nefiind mai mult de 20grade. Afara totusi ii pun ceva pe cap...o bascuta...un batic....ceva subtire cat sa o protejeze de soare. Cand am fost la iarba verde am lasat-o fara nimic....adica doar pempi...si s-a simtit si ea foarte bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
strumfi2004 Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Stefu are 4 luni si de cand e cald il scot fara, de fapt nici nu a purtat caciula, nici cand l-am scos din maternitate, ci diferite fesulete[hot]. daca-i soare, o sepcuta subtire din bumbac alb. in casa nimic. e reteta aplicata si Mariei si pana acum nu am avut probleme cu ei. si asa imi place cand se mira lumea ca au capul/urechile goale!!! Gratiela, strumfilor Maria si Stefan Pagina Mariei Pozute noute Mariuca poznasa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariussimiuc Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Eu l-am trecut pe Robert la sepcuta de prin aprilie de cand s-au mai "domolit" temperaturile.Si chiar daca a batut vantul tot sapca a purtat. Off-topic:vad ca pana acum au raspuns la apel doar mamicile fara caciula [;)].Celelalte pe unde-s? Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Melania 14 Postat Mai 31, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2006 Mey Miha id="red">, ce faci valuri ?[;)] si eu sunt de parere ca pana la 3 luni trebuie imbracat la fel ca si noi+ ceva in plus si dupa , la fel ca si noi.id="limegreen">id="size2"> Melaniaid="red"> [fetita](14.01.2005)id="red"> siid="brown"> mama Nico id="green"> pozeid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
eli26 Postat Iunie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2006 Eu nu i-am pus fetitei mele niciodata caciulita in cap,doar cind am scoso din spital ca iera ianuarie si batea si vintul,si nici atunci nu i-am pus caciula groasa[;)] acum are 1 an si 4 luni si nu a avut nici o problema medicala,vara cind e soare atunci trebue neaparat sa ai pun o palariuta subtire[copil] Numai bine si sa aveti copii cit mai[biz] sanatosi Tina23+ POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariussimiuc Postat Iunie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Iunie 1, 2006 quote:Originally posted by Melania 14[limegreen] Mey Miha id="red">, ce faci valuri ?[;)]id="quote">id="quote">[hopsieu]Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.