Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine ma ajuta ?

Recommended Posts

Buna [il]

Pielea mea pe brate, umeri , picioare este foarte uscata si am nevoie de o crema puternic hidratanta si care sa lase pielea catifelata .

In plus sa dea efecte rapide .

Tot pe spate am mici punctulete ( sa le zicem cosuri ) ,care sunt foarte inestetice , cred ca le-am facut de la niste porcarii de bluze sintetice .

Si de astea vreau sa scap .

Multumesc fetelor .[cheers]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pentru pielea uscata ar trebui, atunci cand te speli sa folosesti intai un gel exfoliant, ca sa cureti foarte bine zona. Dupa care cu apa de la tarate (nu in cantitate exagerat de mare) sa te clatesti. Revitalizeaza pielea si o catifeleaza. Apoi este suficient sa te ungi cu un lapte de corp puternic hidratant.

Pentru cosuri, inainte de-a apele la vreun unguent farmaceutic, incearca solutia antiacneica la fel, dupa ce te-ai dat cu gelul exfoliant pentru corp. Si apoi, poti folosi unguent cu Nidofor sau Fluocinolon.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

quote:Initial creeata de Ileanas

Buna [il]Pielea mea pe brate, umeri , picioare este foarte uscata si am nevoie de o crema puternic hidratanta si care sa lase pielea catifelata .In plus sa dea efecte rapide .Tot pe spate am mici punctulete ( sa le zicem cosuri ) ,care sunt foarte inestetice , cred ca le-am facut de la niste porcarii de bluze sintetice .Si de astea vreau sa scap .Multumesc fetelor .[cheers]

id="quote">id="quote">bei suficienta apa? ( nu suc sau alte prostii) . ca deshidratarea lasa pielea uscata si trebuie indepartate efectele interne intai si de-abia dupa aia sa te gandesti la creme si alte chestii. ( crema de galbenele te poate ajuta sa scapi de pielea uscata).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...