Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi iunie-iulie 2003(72)

Recommended Posts

Vechia locatie :

Copilasi de iunie-iulie 2003(71)

02 iunie Selina si mami AdynaB

07 iunie Vanessa si mami Renisor

13 iunie Denisa si mami Calina73

13 iunie Vlad si mami Martta

13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan

14 iunie Ruth si mami Lya

14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia

16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole

18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao

22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria

24 iunie Tudor Andi si mami Bobi

25 iunie Luca si mami Andra

25 iunie Rares si mami Mirunaa

27 iunie Maria si mami Adi

27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan

04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca

05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana

06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan

07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza

07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus

08 iulie David si mami Bibi

08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa

08 iulie Teodora si mami Nicol74

10 iulie Alexandra si mami Amik

13 iulie Stefan si mami Cgaby

18 iulie Taisia Eliana si mami Gio

19 iulie Razvan Petru si mami Magdone

21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta

21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana

22 iulie Alexia si mami Crixia

24 iulie Jasmina si mami Adinag

25 iulie Emma Maria si mami Claudya

28 iulie Tiberiu si mami Bychi

28 iulie Maria Ianina si mami Madic

29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia

29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora

30 iulie Irina si mami Aditzu

31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Dana am fost aseara la "Inima de caine"; mi-a plcut foarte mult cum a fost jucata desi foarte sincer incerc s aevit piesele rusesti datorita dramei... e suficient s ama uit in tara asta si ma apuca ... amocul! Legat de gradinita nu am cautat! Am o lista lunga si nu stiu cum nu reusesc sa imi fac timp... promit ca sapt viitoare actionez, sa vad inca ce locuri sunt si ce sanse am!

Azi plec acasa asa ca va pup dulce!

NU ati povestit de intalnire deloc... ori am sarit eu?!

In curand incepem petrecerile cu copilasii...

Mihaela si Flaviu

Poze Flaviu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna fetele,

Intilnirea despre care nu s-a povestit a fost fr cuminte, lumea destul de fara chef (exceptie: Crisa [berica]), eu foarte adormita, Bibi ne-a mai inviorat cind a trecut cu baietii [:D], uti-estele au mai dezbatut cum e cu munca [box]... asteptam vara sa fim in verva si sa ne mutam la terasa.

Catya - ce mai faci, cind veniti in tara, sa ne spui din timp sa organizam musai o intilnire cu tine?

Si noi mergem miine la munta, sau pe-acolo, ca Breaza nu-i chiar munte, sa recuperam copilul de la bunici, sa-l aducem sa se plimbe cu bicicleta pe care i-am luat-o w-e trecut. Sa nu va spun cum se plimba Luca, ca in loc sa pedaleze, el da pina la jumate, apoi da inapoi, ca bicicletele astea noi nu pun frina cind dai inapoi ca pe vremea noastra; cert e ca a vazut baiatul ca-i merge si-asa si face economie la pedalat [:D], sa nu se oboseasca prea tare, ca tot imi zice el ca e puturos (asta ptr mi-a tot zis sa-i iau masinuta din aia cu acumulatori, si i-am spus ca in nici un caz, ca-i ptr puturosi)

Info shopping (mai ales ptr mamele de baietii): la Carrefour au super masinute/ tractoare/ excavatoare ptr copiii nostri, la preturi ok (ex. tractor cu pedale+remorca 150 RON), au si un tobogan mare misto dar asta la 500 RON, merita vazute.

week-end placut,

Andra

Luca Pituid="blue">

Andra, ai uitata sa adaugi in lista ta si numele David, ca-i plin pamantul si din astia.

Cu pedalatul la bicla mare exact la fel face si David, asa ca mai repede inclin sa cred ca-i o chestie legata de astre decat de temperament.

Suparata ar fi fortat sa spun ca sunt, dar pe de alta parte nu pot sa nu recunosc ca pana in caeasul al 12 lea am sperat sa avem si o fetita. Am fi dat faliment la cate haine as fi cumparat si cate bilute si bibiluri pentru fetite ar fi zacut pe la noi prin casa, Culmea e ca toti cunoscutii spun ca n-am figura de mama de baiat probabil inselati de aparenta de femeie dura si sigura pe ea....vax....i-mi curg mucii la cea mai mica chestie de corazon....

Multumesc pentru sugestiile voastre, am sa incerrc sa raspund:

Radu-mor dupa numele asta cu atat mai mult cu cat dragostea vietii mele s-a numit asa, dar din pacate am un nepot in familie care se numeste RADU.

am treaba, mai vorbim....

Bibi si [copil]David (08.07.2003)

http://community.webshots.com/user/bgoran

apropo de vehicule pt copii, mai ales fetite.

bai, nu stiu cum sunt ai vostri, dar a mea este antitalent complet.

are o tricicleta, o motocicleta cu acumulator si o bicicleta cu doua roti+rotite ajutatoare.cu asta din urma iese cu soacra-mea si face saraca la ture de zapaceste, iar fata nichts!!!sta ca moaca in varf de sha si e atenta la cucoanele care trec pe strada, ce pantofi poarta, ce genti, ce fuste,etc.mai zilele trecute mi-am facut curaj si am scos-o pt prima oara afara cu motocicleta.trebuie doar sa tina ghidonul(macar atat stie sa faca bine!) si sa apese un buton cu piciorul.fetelor, m-a terminat de nervi!apasa-opreste-apasa-opreste-mami stai langa mine!-e groapa-e apa!-apasa-opreste!!!!!!pana cand am luat rablamentul la subrat si am bagat-o in casa unde o sa stea mult si bine!fata mea nu-i pt asta!

vreau sa ii iau role.

edit:bibi,iti vand un pont!mai incearca si cu al treilea cupil, poate-poate iese fata!

eu asa am de gand pana nimeresc baiat.desi, la cum am vazut ca fac baieteii de varsta alexandrei prin parc, zic ca la temperamentul meu de mama frisoasa,moale si cam speriata de bombe fetitele sunt mai la indemana.macar daca barbat-miu ar fi fost mai dur!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

[il][alcool][:D]

amik, nu zic niciodata, ca m-am lecuit, dar mi-e greu sa ma hotarasc in sensul asta, cel putin acum. sa duc eu sarcina asta la bun sfarsit si mai vedem. Aopi fac ce fac si ma gandesc la bunica mea paterna care a nascut 7 baieti tit sperand la o fata!!!!

Dana, in legatura cu cerebelul facusem o remarca usor antifeminista, iar asta pe fondul dicuscutiei referitoare la cam cat de destepte ar trebui sa fie femeile, m-am gandit ca o sa te "amuze". Sofia e un nume superb...eu pendulam intre acesta si Chira, acum mi se pare ca cel mai usor lucru din lume e sa gasesti un nume super tare pentru o fetita, in nici un caz pentru un baietel.

Bibi si [copil]David (08.07.2003)

http://community.webshots.com/user/bgoran

Buna fetele! Imi pare rau ca nu am stiut de intalnire, intre timp mi-a murit netul vreo 10 zile, asta e....

Bychi, felicitari pt baietel, cu toate ca ne-am intalnit si ti-am spus-o personal.

Pufulet, imi pare rau ca sunteti bolnave; tocmai ce vroiam sa intreb cine e din Cluj ca sunt saptamana viitoare pe acolo.Nici nu stiu macar daca o sa am cevatimp liber... Oricum, multa sanatate!!!

Amik - despre role - vroiam sa-i iau Taisiei si am citit intr-o revista si am intrebat si colegii kinetoterapeuti si mi-au zis clar nu: fara role, skiuri pana la 4-5 ani din cauza de solicitari musculare prea puternice.... Acum nu stiu ce sa zic ca vad ca e la moda, dar daca seinvata gresit o miscare pot fi probleme ulteriro..ceva asa am inteles.

In rest citesc si eu ca Bibi, din 2 in 2.

Magda se pare ca se distreaza in Canada, cu manele si bere; restul cu masini, condus, mastere (bleah nu-mi amintiti lucruri urate[:D]), burtici, copiii din dotare.

Taisia e bine, am fost la oftalmolog si am scapat de ochelari si controle pana in noiembrie cand vom hotari ce si cum, daca are ceva si ce sa facem.

Nu scapam de pampers noaptea...nu intreaba "de ce? " inca (bine decat f rar)..Apropo, ai vostrii au inceput? Poate o fi a mea mai ramasa in urma[:D]. De cand cu serviciul asta nu prea mai imi dau seama pe unde ar trebui sa fie un copil de 2-3 ani. Daca vorbeste pt miine e suficient[:D].

Daca va mai intalniti, eu sunt amatoare - asta in caz ca intru pe net si aflu.

Va pup

...I want a permanent vacation...

id="size1">id="blue">

neatza! ne-am intors de la moeciu...a fost superb, am avut parte de o vreme faina! am alergat, am ras, ne-am jucat...frumos![:D]

sunt fericita ca sefu mi-a aprobat 2 saptamani de concediu...ceea ce la noi nu se prea intampla![bang][:D]asa ca in ultima saptamana din iunie si prima din iulie vom fi in grecia! abia astept, desi mi-e usor frica de cum se va comporta stef in masina atata drum.

pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

am fost ieri la casa alor mei de la tara.a fost superb!doamne, cat n-am avut eu parte de copilarie la tara, atat imi place acum acolo.nu imi venea sa mai plec!!!

razvan s-a culcat la un moment dat si pe la 19.30 am incercat sa il trezesc. il strigam din curte sa se scoale si sa plecam, iar alexandra striga si ea sa ma acopere :"nu,iubi, stai acolo si dormi, ca eu nu vreau sa plecam!vreau sa stam toti aici!avem si casa..."

a zgarmat intr-una in pamant, in rosiile si cartofii lu' tata[:D][:D][:D], si-a facut de lucru din orice!nu a dormit la pranz,nu a vrut nici macar sa stea un pic intinsa!seara era ca teleghidata!cum am urcat-o in masina a adormit pana in bucuresti (circa 30min)

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...