Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu se recomanda la microunde pt ca exista riscul supraincalzirii si de asemenea nu se incalzeste mancarea uniform *unde e cazul...

restul povestilor.. no comment...

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

peste tot scrie ca nu se incalzeste la microunde pt ca intradevar nu se incalzeste uniform. mai mult in mijloc si mai putin pe margini.

de aceea daca vrei sa folosesti tre sa fii foarte atenta si sa incalzesti cate putin si sa amesteci (mancarea sau laptele) din cand in cand ca sa nu ai surprize si sa friga prea tare.

eu asa folosesc microundele si fara ele mi-ar fi foarte greu.

nu cred in chestia aia ca microundele sunt cancerigene.

mamica de maria, 9 luni si 1 saptamana

Eu am citit ca numai cele vechi ar fi periculoase.

Si mi-am facut o "teorie" despre asta: inca nu s-a descoperit ca cele noi, pe care le folosim acuma, sint totusi periculoase [:D]

Si eu folosesc cuptorul cu microunde ca sa incalzesc mincarea lui bb.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

La cate chestii se spune ca sunt daunatoare in ziua de azi... ar trebui sa ne retragem in creierul muntilor fara nici un aparat electrocasnic. Eu am folosit cuptorul cu micro de cand s-a nascut: ii faceam ceai si il lasam sa se raceasca prea mult, asa ca daca era nevoie il puneam un pic la micro. Si acum (are 3 ani) ii incalzesc orice la micro: mancare, iaurt, lapte, etc. Singura chestie e ca trebuie sa amesteci f bine continutul ca sa se omogenizeze. Dupa aia gusti un strop si gata. In timp am capatat asa o experienta ca acum pot sa incalzesc orice la o temperatura perfecta. Stiu exact cate secunde. Nu m-as descurca fara cuptor.

Si eu folosesc cuptorul cu microunde si mi-ar fi tare greu fara el. Ii incalzesc aproape orice: apa, laptele, branzica chiar si fructele tinute in frigider, etc... etc...

Loriid="red"> ºi un îngeraº:George-Octavian id="green">( 14.02.2005 )[copil]

"Daca cineva nu-ti surade, fii tu generos si ofera-i surasul tau. Nimeni nu are nevoie mai mare de un suras decat cel care nu mai poate sa surada celorlalti." Dalai Lama

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...